باز نشدن داشبورد
-
سلام من هر کاری میکنم داشبورد بالا نمیاد؟هم تو لپتاپ با مرورگر های مختلف امتحان کردم هم تو گوشی،لطفا کمک کنید درست بشه
@مدیر-محصول-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام من هر کاری میکنم داشبورد بالا نمیاد؟هم تو لپتاپ با مرورگر های مختلف امتحان کردم هم تو گوشی،لطفا کمک کنید درست بشه
@مدیر-محصول-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمmaryam mirr واسه منم خرابه
-
منم همین طور
-
@مدیر-محصول-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمmaryam mirr سلام برای منم خراب شده
-
@مدیر-محصول-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمmaryam mirr سایت پوکید خطای ۵۰۰
-
@مدیر-محصول-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمmaryam mirr دوباره خراب شده
-
maryam mirr سایت پوکید خطای ۵۰۰
فاضل جهانگیری من داشتم ریاضی میخوندم بحث مشتق
-
اره کلاقسمت فیلم ها جزوه های من هم خطا میزنه
-
@M-an @مدیر-محصول-ابریشم
-
سلام برای من ن بسته های خریده شده باز میشن ن جزوه ها میشه لطف کنید سریعا مشکل سایتو رفع کنید
-
تا یکم پیش میشد از محصولات خریداری شده فیلما رو نگاه کرد اما الان یجوری شده از اونجا هم دیگه نمیشه فیلمارو باز کرد کلا خطای 500 میده
اگه اونی که به سایت دیداس میزنه بیفته دستم یه بلایی سرش میارم که مرحوم نتونست -
میشه لطفاً رسیدگی کنید سایت مشکلش رفع شه محصولات آلاء باز نمیشه بهشون احتیاج داریم
-
یه سوال دیگه ؛اینترنت نیم بها برای سایت برداشته شده؟
-
@ftm-montazeri سلام سایت درست شد
خبر خوشحالی -
@مدیر-محصول-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمmaryam mirr
منم تا یکی دو ساعت پیش نمیاورد الان درست شده