حذف شدن دروس عمومی برای ۱۴۰۲ ۱۴۰۳
-
Hossein Rashnoo
سلام برای 1402 میدونم که حذف شدن -
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سارا M 0 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده چرا؟
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo در آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟ گفته است:
سارا M 0
سینا داده
آره منم دیدم . الان یعنی ما فقط راه ابریشم تجربی بگیریم . دیگه نیاز به راه ابریشم عمومی نیست .
ولی خب معدل هم میشه ۶۰ درصدتخصصی ها تستی بخونید.
عمومی ها تشریحی و پایتون هم باید قوی باشه. -
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to سارا M 0 on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سارا M 0 یعنی برای عمومی ها ویدیو های صفر تا صد کافیه . دیگه نیازی به راه ابریشم نداره . فقط برای تخصصی راه ابریشم بگیریم
-
mohamad rəzareplied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط mohamad rəza انجام شده
بنا به نامه ریاست جمهوری تصمیم گرفته شده شورا به 20 اشکال اساسی مصوبه تدبیر و چاره پیدا بکند ( 20 اشکالی که وسکری مطرح کرد)
هنوز قضیه در ابهامه اما به نظر میرسه لاقل تا 1402 نرسه این مصوبه! و تعلیق بخوره برای برسیالبته معلومم نیستش شورای عالی میگه واجب هست اجرای این مصوبه از طرفی خود جناح مخالف نسبت به تاثیر قطعی 60 درصد مخالفت شدید دارند ، فکر من اینه یحتمل عمومی برداشته بشه اما تاثیر قطعی تا تفاهم دو وزارت خونه و افزایش کیفیت ارزشیابی اموزش پرورش معلق بمونه!
البته بازم عرض میکنم هیچی معلوم نیست واقعاً ، شورا خیلی عجله ای میخواد 1402 اجرا بشه ، از طرفی ایراد های بنیادی هست که به اطلاع خود دفتر ریاست جمهوری هم رسیده! -
hamed bagheri 0replied to Hossein Rashnoo on ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo امکان نخواهد داشت امتحان نهایی جایگزین کنکور بشه
اینا یه کنکور رو با هزارر تا روش حفاظتی تو یه روز خاص برگزار میکنن / انموقع چند سال یبار خبر میاد سوالات لو رفته
اونموقع امتحان نهایی بتونن بدون تقلب برگزار کنن / خیلی رویاییه
تازه کنکور چارتا تسته با دستگاه صحیح میشه/ سازمان سنجش نتایج رو ۳ماه بعد اعلام میکنه / امتحان تشریحی ک دیگ هیچی
این طرحا فقط طرحه / و همینجوری مطرح میشه تا یکم تنوع ایجاد بشه / تهشم رد میشه
-
حالا اون معلم هایی که تستی درس میدن و منبع درآمدشون از این راهه چی میشن؟
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to Hossein Rashnoo on ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo
این میمونه نظر خودتون.
ولی در حالت کلی بله. -
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to hamed bagheri 0 on ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hamed bagheri 0 نه طرح نیست . تصویب شد . ۶۰ درصد معدل امتحان نهایی ترم دوم دوازدهم و ۴۰ درصد کنکور اختصاصی . یعنی فقط دروس اختصاصی . دروس عمومی حذف شد
-
Hossein Rashnoo دانش آموزان آلاءreplied to mohamad rəza on ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohamad rəza دیگه همه چیز تا ۱۴۰۲ مشخص میشه . من یه مشاور دارم میگفت اینا معلوم نیس میخوان چکار کنم . ۱۴۰۳ که رفتی سر کنکور سوالات رو دیدی مشخص میشه جریان چیه
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to hamed bagheri 0 on ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hamed bagheri 0 با این نظر خیلی موافقم ولی اگه تصویب شده باشه واقعا چی پس
-
hamed bagheri 0replied to Hossein Rashnoo on ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hossein Rashnoo
Shadab Rad
من تا یادمه هر سال یه طرح حذف کنکور تصویب میشه ، با یه طرح واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیسهمه ام میدونن الکی تصویب میشه / ولی تصویب میکنن حوصلشون سر نره
وقتی به تستای ردینگ زبان انگلیسی کنکور ۴۰۲ رسیدید ، این حرف من یادتون باشه
13/16