سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
هرکاری کردن به جز درس خوندن
-
@fatemeh-ma خوب نمیدونم چطور باید هدف تایین کنم و من حتی کلاس نهم موقع انتخاب رشته نمیدونستم که کدوم رشته برم و همینجوری رفتم تجربی
و از بس توی این دوران کرونا درس نخوندم تا کتابو باز میکنم خسته میشم خوابم میگیره، همش حس میکنم عقبم از این درسا و میدونم که از الان شروع کنم میتونم برسم ولی بازم شروع نمیکنم، میدونم خنده دار به نظر میرسه ولی اصلا اون انگیزه درس رو ندارم و مثل یه کسی هم که وسط یه هزار تو گیر کرده -
امیرحسین ملتجی
اینو دیگه نشنیدع بودم!
ینی کسی توی خانوادتون نبود بهت راهنمایی کنه کدوم رشته رو بری؟!
اصن علایقت چیه!
حفظیاتت خوبه یا یادگیریت خوبه!
راضی هسدی اومدی تجربی؟
عاقا هدفت از درس خوندن چیه؟
میخای چیکاره بشی؟!
اینا خودش هدفه دیگه
میدونم کرونا ما رو تو شرایط بدی قرار داد
هممون مث تو بودیم اما کم نیاوردیم تو هم بالخره نمیتونی که تا اخر عمرت اینجوری باشی!باید از ی جا شروع کنی دیگ -
امیرحسین ملتجی سلام
ببین خودت گفتی ک هدف ندارم و همین باعث میشه ک خسته بشی از درس خوندن حالا میگی اصن نمیدونم هدفمم و چطور انتخاب کنم
خب تو ک تا الان نخوندی یه دو روزم روش نخون برو دنبال رشته ای ک بهش علاقه داری و لذت میبری ازش پیداش کن نمیدونم برو تو نت سرچ کن برو از هر کی ک دارای تخصصی هست ازش پرس و جو کن خیلی کارا میتونی بکنی تا بفهمی رشته مورد علاقت یا هدفت چیه که حتمن تا 2 3 روز آینده اگه پی شو بگیری پیداش میکنی من خودمم پیدا میکنم و دارم براش میجنگم
البته بگم شاید اصلا بعد کنکور شرایطت جوری بشه ک نتونی بهش برسی ولی خب اگ هدفت باشه و سفت و سخت براش تلاش کنی شک نکن بهش میرسی
و این هدفم انگیزه ای میشه واسه درس خوندن امتحانش کردم شک نکن
هدف بعدیتم دانشگاه مورد علاقت باشه دیه مثلا برو کلی درباره دانشگاهیی ک دوست داری تحقیق کن و ببین چ رتبه ای میخواد برای قبولی و سعی کن ک بهش برسی
هر هفته هم ک انگیزت و از دست دادی واس درس دوباره برو یکم درباره دانشگا مورد علاقت یا رشتت بخون دوباهر انرژی میگیری و بر میگردی واسه درس -
امیرحسین ملتجی
خب میدونی اگر هدف داشته باشی و حوصله درس نداشته باشی وقتی به اون هدفت فکر کنی خود به خود انگیزه میگیری که الان پاشم بخونم
در مورد هدف هم خب بستگی به نگاه آدم داره یکی درس میخونه که تو آینده پولدار شه یکی درس میخونه که به دیگران کمک کنه و... هدف ها همینطوری ادامه پیدا میکنه
اما وقتی که به این فکر کنی که اگه من الان پشت کار قوی شروع کنم به درس خوندن و یه رشته خوبی مثل پرستاری یا پزشکی و زیر شاخه هاش رو بیارم ، وقتی دارم نتایج رو میبینم چقدر خوشحال میشم یا پدر و مادرم چقدر بهم افتخار میکنن یا مثلا یه فامیل یا یه دوست که ازت بپرسه چی شد کنکور و چی آووردی تو با افتخار بگی مثلا من پزشکی آووردم
هیچ وقت نباید امیدتو از دست بدی و بگی دیگه به آخرش رسیدم همیشه باید تا لحظه آخر به تلاشت ادامه بدی
ایشالا که موفق باشی -
@fatemeh-ma خانواده بهم گفته بودن به هرچی علاقه داری برو
من اونموقع به کامپیوتر علاقه داشتم حتی هدف های خیلی خوبی هم داشتم ولی با دو سه تا از معلمای کامپیتر که حرف زدم خیلی قشنگ ناامیدم کردن که از کامپیوتر به جایی نمیرسی و این رشته ما تنبلا هستش و بازار کار نداره و از اینجور حرف ها حتی من علاوه بر کامپیوتر علاقه شدیدی به موسیقی داشتم که اونو هنوز دنبال میکنم
خانواده هم هیچ مشکلی با علایق من نداشتند و گفتند که هر رشته ای رفتی ما همه جوره حمایتت میکنیم اما این حماقت خودم بود که آمدم تجربی.
هم حفظیاتم هم یادگیری بالایی دارم.
از رشته تجربی راضی هستم ولی علاقه آنچنانی ندارم
هدفم از درس خوندن توی یه رشته دیگست ولی الان در حال حاضر داخل رشته تجربی اینه که فقط بگذرونم و هرچی شد
البته سال یازدهم فهمیدم علاقه به حقوق دارم ولی خب من رشته تجربی بودم و همین منو باز ناامید کرد
در کل من الان توی زمان و مکانی هستم که اصلا بهش علاقه ای ندارم و میخوام هرچه زودتر ازش خلاص بشم از اون طرف باید نمرات دوازدهم خوب باشه چون تاثیر مستقیمی توی کنکور داره و من الان گیر کردم
واقعا دوست دارم بخونم که هرچه سریعتر ازش خلاص بشم ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه نمیدونم شاید تلاش من توی راه اشتباهیه
یه چیزی رو یادم رفت بگم اینه که
من سال دهم معلم های خوبی نداشتم و شاید همین بود که منو بیشتر توی گل فرو برد و سال دهم رو اصلا خوب یاد نگرفتم و از اون طرف سال یازدهم رو به خاطر دهم از دست دادم و الان که دوازدهم هستم هیچی بلد نیستم و وقتی کتاب رو باز میکنم احساس عصبانیت و یا بغض بهم دست میده دوست دارم زمان بایسته تا بتونم خودمو برسونم
ببخشید یکم طولانی شد -
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED پیشنهاد خوبی بود ممنون
-
امیرحسین ملتجی
منم به کامپیوتر علاقه داشتم=-)
نه به انسانی!
ولی خب خانوادم گفتن که برو انسانی ینی من حتی بهشون اون موقع نگفتم که به کامپیوتر علاقه دارم!
دیدم حفظیاتم خوبه اومدم انسانی
معلم ما هم توی دهم اصن خوب نبودن ما هر چی خوندیم با تلاش خودمون بود من و بچه های کلاسمون
حتی توی امتحان نهایی مث خر توی گل گیر کرده بودیم=I -
امیرحسین ملتجی
بنظرم امتحاناتو خوب بخون
بعدش برو دنبال اون چیزی که میخای
اون چیزی واقن بهش علاقه داری
چون ادم به چیزی که دوسش نداره واقن توی اون موفق نمیشه! -
Hedyeh Mirzay من الان تنها راهم اینه که تمام تلاشم رو بکنم که دوازدهم رو با بالاترین معدل تمام کنم و بعد به علاقه ای که دارم ادامه بدم و به قول شما نباید خسته بشم و باید تا آخرش برم.
مرسی بابت کمکتون -
@fatemeh-ma دقیقا
-
امیرحسین ملتجی
موفق باشی -
تشکر ویژه دارم از دوستانی که به مشکل من پاسخ دادند و سعی کردن کمک کنند
واقعا از اینکه تنهایی به این مسائل فکر میکردم خسته شده بودم ولی الان خیلی بهتر شدم
سپاسگذارم -
@fatemeh-ma خیلی ممنون همچنین شما
-
امیرحسین ملتجی سلام.متن ت رو که خوندم یاد خودم افتادم البته فرق من با تو اینه که من اومدم ریاضی و از رشته م راضیم و هدف دارم ولی شرایط درسیم داغونه هرکاری میکنم نمیدونم چرا نمیتونم با راه ابریشم درس بخونم.الان هم کلی از برنامه عقب افتادم ولی هرموقع ناامید میشم پیش خودم فک می کنم می بینم هیچ راهی به جز ادامه دادن نیست.حتی اگه مطمئن باشی نتیجه داغونه باید ادامه بدی چون راه دیگه ای نیست.یا علی
-
امیرحسین ملتجی چقدر این تکست حالو هوای من بود
منم دوازدهم رشته ریاضی و دقیقا تمام مشکلاتتو داشتم(نداشتن هدف، تقلب، درس نخوندن و...)
اما از اذر از سوشال مدیا به کل اومدم بیرون و تمام تمرکزمو گذاشتم رو درس
اشتباه کردی ک نرفتی مدرسه چون اونجا ازت درس نمیپرسیدن جمع بندی برای دی میکردنبه هرحال گذشته، تو میتونی تو خرداد جبرانش کنی امتحانایی ک الان ردشون کردی
بهت پیشنهاد میدم برای باقی درسات از آلا کمک بگیر آلا 0تا100 یه درسو بهت توضیح میده و خیلی عالی من خودم با همین روش دارم میرم جلو و راضیم
راستی برای اینک یه هدف داشته باشی :
یه هدف نزدیک به خودت داشته باش برای شروع مثلا بگو الان هدفم اینه ک خرداد نمرات خیلی خوبی بگیرم اینطوری براش تلاش میکنی و یه هدف داری:)
موفق باشید -
اگه هدفت درسه و موفقیت خودتو تو درس میبینی بشین رشته های دانشگاهی هر رشته رو بررسی کن ببین کدومش با روحیاتت میخونه.اگه هدفت درس نیست و نمیدونی به چی علاقه داری به نظرم صحبت کردن بشاور میتونه کمک کننده باشه...
-
امیرحسین ملتجی سلام رفیق!من هم اسمم امیرحسینه و هم دقیقا مث خودت بودم!دقییییقاااا حاظرم قسم بخورم!درکت می کنم!دوستی نداری اگه هم داشته باشی شرایطشو نداری که باهاشون باشی!حالت گرفتس!و ....
ببین همسن خودتم!چندتا راه حل میگم که روی خودم جواب داد!
1-باخداباش!اصلی ترین راه!اگه هم نمی دونی چطوری با خدا باشی اول از نماز خوندن شروع کن اگه نماز نمی خونی!
2-هدف!هدف دقیییییققققق انتخواب کن!و گرهش بزن به خدا!مثلا پزشک میشم برای خدا!و هدف کوتاه مدت انتخواب کن!یعنی 30 دقیقه این کتابو بخونم اجازه دارم شکلات بخورم!و اینجوری به خودت جایزه بده
3-جمله i never give up رو بزن جلو چشمت تو اتاقت!
4- خواستی می تونیم باهم دوست بشیم! -
Amir Ghaheri
چه قدر خوب بود نوشته تون . ممنون واقعا -
ladan.karami karami خواهش می کنم نظرلطفتونه
-
alireza abdi 0 دقیقا همیشه باید ادامه داد مجبوریم ادامه بدیم این بازییه که توش گیر کردیم پس چه بهتر که بازس برای خودمون شیرین کنیم، چرا عقب افتادی؟