سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مدت زمان طی کردن مراحل تست زنی
-
سلام دوستان، امیدوارم خوب باشید
من یه سوالی داشتم در مورد مراحل تستزنی، ۴ مرحله داشت که:
مرحله اول تست آموزشی که بعد مطالعه درس مورد نظرمون حتما باید انجام بشه
مرحله دوم تست سنجشی که سه روز بعد از تست آموزشی باید انجام بشه
مرحله سوم تست تثبیت که یک هفته تا ده روز بعد تست سنجشی باید انجام بشه
مرحله آخر و چهارم تست مروری هستنمیدونم تست مروری رو باید کِی انجام بدم! چقدر بعد از تست تثبیت باید انجام بشه؟ تا کی ادامه داشته باشه و فاصله های زمانی چقدر باید باشن؟
به طور مثال وقتی برای فصل اول زیست تمام این ۴ مرحله رو طی کردیم بعدش باید چیکار کنیم؟ کدوم مرحله رو باید ادامه بدیم تا مطالبی که از فصل اول یاد گرفتیم رو فراموش نکنیم؟؟
ببخشید طولانی شد ولی ممنون میشم کمکم کنید🤍
-
-
سلام من همیشه با اینا مشکل داشتم خیلی فشرده میشه بنظرم .آخه مثلا اگه قراره برا هر درسی چند روز بعدش این تستا زده بشه ، بعضی از تستا از چند درس رو هم میوفته و اصلا وقت برا خوندن تست زدن تو دیگر مباحث و دروس نمیمونه میشه در این مورد هم راهنمایی کنید ؟
-
hesam babaei
یکم طولانی میشه
برای درک بهتر حرفایی ک میگم بهتره ی قلم کاغذ کنارت باشه و تیکه های مهم رو يادداشت کنی ک مغزت هنگ نکنه
خب ببین به طور مثال شنبه به ترتیب باید زیست عربی ریاضی دینی مطالعه بشه
که برای زیست۳ ساعت، عربی ۲ساعت و ربع، ریاضی۲ساعت و نیم، دینی ۲ساعت و ربع زمان در نظر گرفتیممثلا میخوایم فصل اول زیست رو کلا بخونیم ، طی ۲ ساعت میتونیم مبحث رو جمع کنیم یه ساعت برامون میمونه توی این یه ساعت تست آموزشی میزنیم و ۳ روز دیگه وقته زدن تست سنجشی هست که بازد هنم میشه سه شنبه
که شرایط خوندن و تست زدن زیستو حدودا میتونیم برای دروس دیگه هم پیاده کنیم فقط با ی سری تغییرات ک مخصوص همون درس هست
مثلا سهشنبه شامل دروس شیمی۳ساعت، زبان۱ساعت و نیم، فیزیک۳ ساعت، فارسی ۱ساعت و نیم هست ک میشه ۱۱ ساعت نیازه برای مطالعه این درسا (بر اساس ساعتی ک تعیین کردیم برای هر درس)
توی سه شنبه علاوه بر خوندن اون درس ها باید از درسای شنبه هم تست سنجشی بزنیم
مثلا از هر درس شنبه ۲۰ تا تست سنجشی باید بزنیم که جمعا میشه ۸۰ تست
توی تست سنجشی زمان هم به میزانی اهمیت داشت مثلا اگر برای خودمون تعیین کنیم این ۲۰ تست زیست و عربی و ریاضی دینی هرکدوم باید توی ۳۰ دقیقه زده بشند سر جمع میشه ۴ تا ۳۰ دقیقه یعنی ۲ ساعت برای زدن نجشی
که با اون ۱۱ ساعت میشه ۱۳ ساعت وقت برای خوندن و تست زدن در روزی ک هم باید بخونیم درسای دیگه رو هم باید تست بزنیم
پس میایم میگیم من باید روزی ۲ ساعت رو اختصاص بدم به زدن تست های سنجشی حالا هردرسی که وقتش باشه یک هفته بعد از تست سنجشی باید تست تثبیت زده بشه که درصد و زمان هردو رکن مهمی هستن(هفت روز بعد از سه شنبه ای که تست سنجش زدیم میشه سه شنبه هفته بعدش که برای تست تثبیت هست) که برای تست تثبیت که برای درسای زیست عربی ریاضی و دینی
بود میگیم که ما کلا ۳۰ تا تست جامع و مهم داریم که باید برای هر درس بزنیم اون هم تو زمان ۲۰ دقیقه ، زمانی که تعیین میکنی رو همیشه سعی کن چند دقیقه کمتر بگیری این طوری به حل سوالات زیاد تو مدت زمان کم عادت میکنی و خوبه برای کنکور، ۴ تا درس هرکدوم ۳۰ سوال و ۲۰ دقیقه زمان حالا برای بعضی درسا میتونیم بگیم ۲۵ دقیقه که کلا ماکسیموم میشه ۱ساعت و ربع
یعنی در طول روز باید ۱ساعت و ربع حدودا وقت بزاریم ک بتونسم تست تثبیت بزنیم
مرحله بعدی تست مروری هست ک من نمیدونم چندوقت باید بگذره از تست تثبیت تا بریم سراغشمتاسفانه طولانی شد
اینا همشون رو مثال زدم و در حد اطلاعاتی ک داشتم گفتم و شرایط اختصاصی ، شاید بچه های دیگه راه حلهای بهتری داشته باشن
تو براساس درسایی ک در طول روز داري باید اینارو اختصاصی کنی و براساس برنامه روزانهای ک تنظیم کردی پیش بری -
-
mohammad mahdi amini
سلام
دیدم ولی نگفت چند روز باید بگذره از تستای تثبیت که بریم سراغ تستای مروری:( -
کسی نمیدونست کی باید تست مروری بزینم؟؟
-
-
-
gomnam gharib 0 دانش آموزان آلاءreplied to Mellor Text on آخرین ویرایش توسط gomnam gharib 0 انجام شده
Mellor Text
گفتن
تست های مروری رو شما باید واسشون ایستگاه مشخص کنی و تست های مرور دیگه به اندازه تست های تثبیت نیستن یعنی شما میای ۲۰ ۳۰ تا میزنی و باید حتما حتما نصفش از اشتباهاتتون و مشکلاتتون توی اون مبحث باشه
و بعداز تست های تثبیت به این صورت ایستگاه مرور بزارید
۳ هفته بعد
یک ماه بعد
۳ ماه بعد
۶ ماه بعد
و همینطور ۶ ماه ۶ ماه -
gomnam gharib 0 خب کِی با بریم؟
-
Mellor Text
اول اینکه تست های مرور حتمااا باید نصفشون از دامنه اشتباهات ما باشن و حتما لازم نیست مثلا بیایم ۱۰۰ تا تست بزنیم فقط از هرتیپ یک تست و مثلا اکر ۳۰ تا تسته حتما حداقلش نصفش از دامنه اشتباهاتمون باشه
و بعداز تست تثبیت مرور اینجوریه
۳ هفته بعد
یک ماه بعد
۳ ماه بعد
۶ ماه بعد
و همینطور ۶ ماه ۶ ماه یا ۵ ماه ۵ ماه بزارید -
gomnam gharib 0
دستت درد نکنه🥺 -
-
-
Mellor Text
خواهش میکنم عزیزم -