توی خونه خوب تست میزنم اما سر آزمون...
-
سلام من یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی توی خونه تمرین میکنم تست میزنم میتونم بیشترشون رو جواب بدم اما امروز امتحان فیزیک داشتم و با وجود اینکه کلی هم خونده بودم بیشتر تست های کنکور سال های قبل رو تونسته بودم حل کنم ولی سر جلسه خیلی کند جلو میرفتم و راه حل اصلا به ذهنم نمیومد
چکار کنم؟ -
-
سلام من یه مشکل دارم و اونم اینه که وقتی توی خونه تمرین میکنم تست میزنم میتونم بیشترشون رو جواب بدم اما امروز امتحان فیزیک داشتم و با وجود اینکه کلی هم خونده بودم بیشتر تست های کنکور سال های قبل رو تونسته بودم حل کنم ولی سر جلسه خیلی کند جلو میرفتم و راه حل اصلا به ذهنم نمیومد
چکار کنم؟Hedyeh Mirzay سلام دوست عزیز بنظرم باید روی یک مبحث تسلط کامل داشته باشید که هر سوالی باشه بتونید جواب بدید و استرس رو کنار بزارید تا باعث فراموشی مطالب در ذهنتون نشه
-
چکار کنم؟Hedyeh Mirzay منم سر امتحان فیزیک همینجوری شدم
-
Hedyeh Mirzay سلام دوست عزیز بنظرم باید روی یک مبحث تسلط کامل داشته باشید که هر سوالی باشه بتونید جواب بدید و استرس رو کنار بزارید تا باعث فراموشی مطالب در ذهنتون نشه
Trtp Mo
آخه من همه ی مبحث های فیزیک رو تسلط دارم و حتی به بچه های کلاس مون هم درس میدم ولی نمیدونم چرا سر امتحان اینجوری میشم -
Trtp Mo
آخه من همه ی مبحث های فیزیک رو تسلط دارم و حتی به بچه های کلاس مون هم درس میدم ولی نمیدونم چرا سر امتحان اینجوری میشمHedyeh Mirzay شاید استرس باعث میشه تسلط تون بهم بریزه
-
چکار کنم؟Hedyeh Mirzay سلام
این اتفاق میتونه دلایل ساده و حتی بزرگ داشته باشه
اما مهم ترینش اینکه یا خودتو نمیتونی مدیریت کنی
یا آزمونتو
اینکه نتونی خودتو مدیریت کنی یعنی نتونی خوب تمرکز کنی،مطالبی که حسابی خوندی رو جایی از ذهنت گذاشتی که الان نمیتونی درست و سریع بهش دسترسی داشته باشی
یا اعتماد بنفست پایینه،حسابی خوندیا ولی سوال اولو که میبینی بهم میریزی،سوالای بعدی رو هم از دست میدی
احتمالا مطالب رو درست برای خودت تثبیت نکردی،
توی خونه هم سعی کن شرایط امتحان و آزمون رو برای خودت شبیه سازی کنی،مثلاتو یه اتاق دیگه آزمون و امتحان بدی -
چکار کنم؟Hedyeh Mirzay سلام منم همین مشکلو دارم ی راهکار خیلی موثر هست بعد اینکه تو مبحث مورد نظرت فول شدی خب قطعا تست کار میکنی و خوبم میزنی ولی تو امتحان...
حالا میشه دلیلشو استرس و اضطراب قبل امتحان دونست تو میتونی از پدر یا مادرت بخواهی که برات از امتحان های سال قبل چاپ کنن توهم تویه جایی مثل اتاق که شبیه سازی سر جلسه امتحان بشه برات امتحانو بدی اینجوری هم تیپ سئوالات دستت میاد هم دیگه استرسی نداری -
Hedyeh Mirzay سلام منم همین مشکلو دارم ی راهکار خیلی موثر هست بعد اینکه تو مبحث مورد نظرت فول شدی خب قطعا تست کار میکنی و خوبم میزنی ولی تو امتحان...
حالا میشه دلیلشو استرس و اضطراب قبل امتحان دونست تو میتونی از پدر یا مادرت بخواهی که برات از امتحان های سال قبل چاپ کنن توهم تویه جایی مثل اتاق که شبیه سازی سر جلسه امتحان بشه برات امتحانو بدی اینجوری هم تیپ سئوالات دستت میاد هم دیگه استرسی نداریسوران عبدلی باید حتما عملیش کنم ممنونم
-
Hedyeh Mirzay سلام
این اتفاق میتونه دلایل ساده و حتی بزرگ داشته باشه
اما مهم ترینش اینکه یا خودتو نمیتونی مدیریت کنی
یا آزمونتو
اینکه نتونی خودتو مدیریت کنی یعنی نتونی خوب تمرکز کنی،مطالبی که حسابی خوندی رو جایی از ذهنت گذاشتی که الان نمیتونی درست و سریع بهش دسترسی داشته باشی
یا اعتماد بنفست پایینه،حسابی خوندیا ولی سوال اولو که میبینی بهم میریزی،سوالای بعدی رو هم از دست میدی
احتمالا مطالب رو درست برای خودت تثبیت نکردی،
توی خونه هم سعی کن شرایط امتحان و آزمون رو برای خودت شبیه سازی کنی،مثلاتو یه اتاق دیگه آزمون و امتحان بدی@ida-shateri
خودم حس میکنم استرس ندارم ولی اطرافیانم میگن استرست درونه امروز سر آزمون با اینکه یه سوالی رو خیلی خوب بلد بودم ولی نتونستم جواب بدم شاید به قول شما مشکل از اعتماد به نفسم هم باشه
ممنون که راهنماییم کردین