ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه..
یه مدته یه مسئله ای تو ذهن منه و هرازگاهی بهش فکر میکنم
خب این موضوع بیشتر به دخترا مربوط میشه ولی ممنونم میشم هرکسی نظرخودش رو بده
درمورد نماز خوندن و وضو گرفتن توی قران مستقیما ایه ای نیومده که بگه اگه لاک روی ناخن باشه وضو قبول نیست..
اما روایات زیاده در این مورد
من خودم چون نماز میخونم همیشه موقت لاک میزنم ولی خیلی خیلی لاک ژله دوست دارم ولی هیچوقت نزدم چونکه لاکش با استون پاک نمیشه و من نماز میخونم :|
ولی این سوال برام ایجاد شده
ایا واقعن این لاک میتونه مانع ارتباط من با قدرت جهان بشه؟
یعنی این لاک مانع نماز من میشه؟
اصلا چه منطقی پشت این هست...
لطفا به نظرات هم احترام بذارین و توهین هم نکنین
ممنونم
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @ناظم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دوازدهم @یازدهم @دهم
یعن -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه..
یه مدته یه مسئله ای تو ذهن منه و هرازگاهی بهش فکر میکنم
خب این موضوع بیشتر به دخترا مربوط میشه ولی ممنونم میشم هرکسی نظرخودش رو بده
درمورد نماز خوندن و وضو گرفتن توی قران مستقیما ایه ای نیومده که بگه اگه لاک روی ناخن باشه وضو قبول نیست..
اما روایات زیاده در این مورد
من خودم چون نماز میخونم همیشه موقت لاک میزنم ولی خیلی خیلی لاک ژله دوست دارم ولی هیچوقت نزدم چونکه لاکش با استون پاک نمیشه و من نماز میخونم :|
ولی این سوال برام ایجاد شده
ایا واقعن این لاک میتونه مانع ارتباط من با قدرت جهان بشه؟
یعنی این لاک مانع نماز من میشه؟
اصلا چه منطقی پشت این هست...
لطفا به نظرات هم احترام بذارین و توهین هم نکنین
ممنونم
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @ناظم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دوازدهم @یازدهم @دهم
یعن -
@felli اره
لاک چربی و هرچی
ولی چرا؟
یعنی واقعا اگه من لاک داشته باشم و با لاک نماز بخونم خدا این نماز رو قبول نمیکنه؟
و من با اونی که نماز نخونده فرق نمیکنم
اصلا مگه هدف از نماز چیه؟؟؟
یاد خدا
خب چرا لاک باید من رو از یادخدا باز داره وقتی من خودم با میل خودم دارم میرم سمتش و میخوام نماز بخونم؟ -
@felli اره
لاک چربی و هرچی
ولی چرا؟
یعنی واقعا اگه من لاک داشته باشم و با لاک نماز بخونم خدا این نماز رو قبول نمیکنه؟
یاد خدا
خب چرا لاک باید من رو از یادخدا باز داره وقتی من خودم با میل خودم دارم میرم سمتش و میخوام نماز بخونم؟ -
اینا رو میدونم
من دلم میخواد لاک داشته باشم درحالت عادی
ولی بخاطر نماز عذاب وجدان میگیرم :|
و هیچی قانعم نمیکنه نه نظر کسایی که میگن خدارو باید در خودت پیدا کنی و ارتباط رو بفهمی و اینا
نه کسایی که میگن مانعه و قبول نیست و اینا
چون هیچکدوم من رو قانع نکرده
یکی با منطقت منو قانعم کنه -
@felli اره
لاک چربی و هرچی
ولی چرا؟
یاد خدا
خب چرا لاک باید من رو از یادخدا باز داره وقتی من خودم با میل خودم دارم میرم سمتش و میخوام نماز بخونم؟@f-seif-0 ببین یه ایه هست که میگه
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! هنگامى كه به نماز مىايستيد، صورت و دستها را تا آرنج بشوييد
بعد واسه همین هرچیزی که مانع شسته شدن دست(چه پوستش و چه ناخنِ دست بشه)باعث ابطال وضو میشه
ولی روی پا ما چون ایه صریحا نداریم که باید پا رو کامل بشوری لاک روی پا ایرادی نداره و وضو رو باطل نمیکنه -
@f-seif-0 ببین یه ایه هست که میگه
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! هنگامى كه به نماز مىايستيد، صورت و دستها را تا آرنج بشوييد
بعد واسه همین هرچیزی که مانع شسته شدن دست(چه پوستش و چه ناخنِ دست بشه)باعث ابطال وضو میشه
ولی روی پا ما چون ایه صریحا نداریم که باید پا رو کامل بشوری لاک روی پا ایرادی نداره و وضو رو باطل نمیکنهramses kabir
اینم یه چیزیه
ولی من شنیدم میگن لاک روی انگشت بزرگ پا باطل میکنه ولی بقیه نه -
@f-seif-0 ببین یه ایه هست که میگه
ولی روی پا ما چون ایه صریحا نداریم که باید پا رو کامل بشوری لاک روی پا ایرادی نداره و وضو رو باطل نمیکنهramses kabir اره این ایه هست :|
ولی من باز قانع نمیشم :| -
اینا رو میدونم
من دلم میخواد لاک داشته باشم درحالت عادی
ولی بخاطر نماز عذاب وجدان میگیرم :|
و هیچی قانعم نمیکنه نه نظر کسایی که میگن خدارو باید در خودت پیدا کنی و ارتباط رو بفهمی و اینا
نه کسایی که میگن مانعه و قبول نیست و اینا
چون هیچکدوم من رو قانع نکرده
یکی با منطقت منو قانعم کنه@f-seif-0
درک خدا چیزی نیست که بخواد با منطق اتفاق بیفته
یه چیز درونیه برای هر فرد
یکی مثل مریم میرزاخانی ، به گفته خودش ، شوهرش ، استاتید دانشگاه استفنورد و اساتید خودش ، اسلام گرا بوده و خیلی دربارش تحقیق میکرده ولی از طرفی هم مخالف بخش حجابش بوده. ولی از طرفی هم خدا رو قبول داشته در شکل اسلام
اگر با هیچ چیز قانع نمیشی ، با منطق عمرا قانع بشی. داری خودتو گول میزنی که با منطق قانع میشی
-
ramses kabir
اینم یه چیزیه
ولی من شنیدم میگن لاک روی انگشت بزرگ پا باطل میکنه ولی بقیه نه -
ramses kabir
اینم یه چیزیه
ولی من شنیدم میگن لاک روی انگشت بزرگ پا باطل میکنه ولی بقیه نه@felli نه اشتباهه
چون مسح به معنی کشیدن دست روی قسمتی زا پا
و این قسمت به قول مراجع همون پوست پا هم کفایت میکنه:)) -
@f-seif-0
درک خدا چیزی نیست که بخواد با منطق اتفاق بیفته
یه چیز درونیه برای هر فرد
یکی مثل مریم میرزاخانی ، به گفته خودش ، شوهرش ، استاتید دانشگاه استفنورد و اساتید خودش ، اسلام گرا بوده و خیلی دربارش تحقیق میکرده ولی از طرفی هم مخالف بخش حجابش بوده. ولی از طرفی هم خدا رو قبول داشته در شکل اسلام
اگر با هیچ چیز قانع نمیشی ، با منطق عمرا قانع بشی. داری خودتو گول میزنی که با منطق قانع میشی
amirmohammad shakeri ببین
چیزی که من رو قانع نمیکنه دراین مورد اون ایه ی قرانه که میگه
اگه خدارو دوست داشتید اطاعتش میکردید
یعنی نمیتونم بگم من خدارو تو قلبم پیدا میکنم باهاش حرف میزنم ولی نماز نمیخونم
یا وقتی نماز رو با لاک میخونم میگم فاطمه خودتو مسخره میکنی؟ -
@felli نه اشتباهه
و این قسمت به قول مراجع همون پوست پا هم کفایت میکنه:))ramses kabir در ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟ گفته است:
@felli نه اشتباهه
و این قسمت به قول مراجع همون پوست پا هم کفایت میکنه:))اگه پوست کفایت میکنه پس نمیشه درمورد دست اینو بگیم؟
-
@felli نه اشتباهه
و این قسمت به قول مراجع همون پوست پا هم کفایت میکنه:))ramses kabir
️
-
حالا دور از شوخی و کلا نماز و وضو
لاک اگه به مدت و دفعات زیادی روی ناخن بمونه باعث آسیب به ناخن میشه_): -
amirmohammad shakeri ببین
چیزی که من رو قانع نمیکنه دراین مورد اون ایه ی قرانه که میگه
اگه خدارو دوست داشتید اطاعتش میکردید
یعنی نمیتونم بگم من خدارو تو قلبم پیدا میکنم باهاش حرف میزنم ولی نماز نمیخونم
یا وقتی نماز رو با لاک میخونم میگم فاطمه خودتو مسخره میکنی؟@f-seif-0
اون یه چیز شخصیه. باید خودت با خودت و خدای درونت کنار بیای. نه ما و بچه های انجمن
نظر من کلا اصن یه چیز دیگس. ولی تورو قانع نمیکنه
-
@f-seif-0
اون یه چیز شخصیه. باید خودت با خودت و خدای درونت کنار بیای. نه ما و بچه های انجمن
نظر من کلا اصن یه چیز دیگس. ولی تورو قانع نمیکنه
amirmohammad shakeri من دوست دارم نظرات مختلف رو بدونم
توی سایتای مختلف هم درموردش تحقیق کردم -
ramses kabir در ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟ گفته است:
@felli نه اشتباهه
و این قسمت به قول مراجع همون پوست پا هم کفایت میکنه:))اگه پوست کفایت میکنه پس نمیشه درمورد دست اینو بگیم؟
@f-seif-0 پایین بت گفتم
طبق قران چون صریحا تو اون ایه گفته باید دست و صورت شسته بشن هنگامِ وضو پس هرچیزی که مانع شسته شدن دست و صورت میشه باعثِ ابطالِ وضوعه
اما اینجا برای پا نه
چون به طور صریح نگفته که پا باید شسته بشه پس به همون مسح و قسمتی از پوست کفایت میکنن
دلیل حکم لاک هم همین ایه است وگرنه دلیل دیگه ای نداره -
amirmohammad shakeri من دوست دارم نظرات مختلف رو بدونم
توی سایتای مختلف هم درموردش تحقیق کردم@f-seif-0
همم. من ترجیح میدم نظرمو نگم
حداقل جایی مثل اینجا نه.