جا ماندن از راه ابریشم
-
سلام و خسته نباشید به همگی.
دوستان بنده از کاروان راه ابریشم جا موندم و طبق گفته مشاورین دارم جمع بندی گدار رو می بینم که به فرسنگ ششم برسم(البته برای اختصاصی ها)
به نظر شما برای دروس عمومی هم این کار رو انجام بدم یا از فرسنگ اول شروع کنم به خوندن دروس عمومی؟آخه به نظرم اکثر مطالب دروس عمومی مربوط میشه ب سال دهم که توی فرسنگ اول تا پنجم قرار داره.واقعا نمیدونم چیکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.خیلی ممنونم.
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ادبیات راه-ابریشمی-ها-دینی راه-ابریشمی-ها-زبان راه-ابریشمی-ها-شیمی -
سلام و خسته نباشید به همگی.
دوستان بنده از کاروان راه ابریشم جا موندم و طبق گفته مشاورین دارم جمع بندی گدار رو می بینم که به فرسنگ ششم برسم(البته برای اختصاصی ها)
به نظر شما برای دروس عمومی هم این کار رو انجام بدم یا از فرسنگ اول شروع کنم به خوندن دروس عمومی؟آخه به نظرم اکثر مطالب دروس عمومی مربوط میشه ب سال دهم که توی فرسنگ اول تا پنجم قرار داره.واقعا نمیدونم چیکار کنم.لطفا راهنمایی کنید.خیلی ممنونم.
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ادبیات راه-ابریشمی-ها-دینی راه-ابریشمی-ها-زبان راه-ابریشمی-ها-شیمیalireza abdi 0 سلام دروس عمومی رو از پیله ها شروع کنید بهتره.چون اگه از ۶ شروع کنید یک سری موضوعات در فرسنگهای قبلی هستن که باید بلد باشید.مثل لغات و گرامر زبان و قواعد عربی...
-
alireza abdi 0 سلام دروس عمومی رو از پیله ها شروع کنید بهتره.چون اگه از ۶ شروع کنید یک سری موضوعات در فرسنگهای قبلی هستن که باید بلد باشید.مثل لغات و گرامر زبان و قواعد عربی...
@elham650 خیلی ممنون از نظرتون.بنده پیله ها رو کامل دیدم فقط سوالم اینه که از فرسنگ اول شروع کنم یا از فرسنگ ششم؟باز هم ممنونم
-
@elham650 خیلی ممنون از نظرتون.بنده پیله ها رو کامل دیدم فقط سوالم اینه که از فرسنگ اول شروع کنم یا از فرسنگ ششم؟باز هم ممنونم
alireza abdi 0 عید جمع بندی پایه داره راه ابریشم با تفتان پس با شیش فک کنم شروع کنید بهتر باشه
-
alireza abdi 0 خواهش میکنم.هر دو امکان پذیره اما شروع از فرسنگ ۱ باعث میشه در ادامه مطلبی واستون گنگ نباشه .فرضا اگه زبان شما ضعیف باشه با شروع از ۶ کمی سردرگم میشید.
بازم هر جور خودتون راحتید. -
alireza abdi 0 خواهش میکنم.هر دو امکان پذیره اما شروع از فرسنگ ۱ باعث میشه در ادامه مطلبی واستون گنگ نباشه .فرضا اگه زبان شما ضعیف باشه با شروع از ۶ کمی سردرگم میشید.
بازم هر جور خودتون راحتید.@elham650 ممنونم