نتایج نهایی کنکور 96
-
sahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-yassi یه نوجوان ۱۸-۱۹ ساله دقیقا چیکار میتونه بکنه؟
متاسفانه هیچ غلطی نمیتونه بکنه.....
فقط منتظر فرج وزایل شدن این قانون تبعیضی بین کنکوری ها بشیم.....جهان سومی است دیگر!
همه چی قابل پیش بینیه اینکه کلا ازکنکوردادن بدون قیدسبب محرومت کنن هم قابل پیش بینیه ...
وای که چقد دلم پره ....به قول عموم عمو کاشکی من شهید بودم که الان تو پزشکی ....گفتم عمو کاش اینطوربود اگه بشه سمهمیشو تاثیرداد ولی حیف که سهمیه اش شاملم نمیشه
حقارت ودناءت سبب شد که روح عموم رو نثار سهمیه کنموای که چه میکند این شعبده بازی کنکور
@dr-yassi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
sahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-yassi یه نوجوان ۱۸-۱۹ ساله دقیقا چیکار میتونه بکنه؟
متاسفانه هیچ غلطی نمیتونه بکنه.....
فقط منتظر فرج وزایل شدن این قانون تبعیضی بین کنکوری ها بشیم.....جهان سومی است دیگر!
همه چی قابل پیش بینیه اینکه کلا ازکنکوردادن بدون قیدسبب محرومت کنن هم قابل پیش بینیه ...
وای که چقد دلم پره ....به قول عموم عمو کاشکی من شهید بودم که الان تو پزشکی ....گفتم عمو کاش اینطوربود اگه بشه سمهمیشو تاثیرداد ولی حیف که سهمیه اش شاملم نمیشه
حقارت ودناءت سبب شد که روح عموم رو نثار سهمیه کنموای که چه میکند این شعبده بازی کنکور
هیچ کس مشکلی با کمک به خانواده شهدا نداره... اما به این شکل کاملا غلطه... به نظرم اگه قراره کمکی بشه مثلا قبل کنکور واسشون کلاس درسی بذارن یا چیزهایی شبیه به این ... اما تاثیرش تو کنکور کمی ناجوانمردیه -
riazi78 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@دکتر-جواد
کاملا موفقمخب سخنان من رو اعلامیه کنید و پخش کنید بین کنکوری ها
حدود 1 میلیون نفر میشیم
خودش خیلی هست
با شعار
من سهمیه ای نیستم بر سقف خانه ها رفته و فریاد هیهات من السهمیه بدهید
من اگه قدیم قدیما بودم قطعا مختار سقفی چیزی میشدم خخخخخ شاید سلیمان میشدم خخخ
-
@دکتر-جواد
حدود 1 میلیون نفر میشیم
خودش خیلی هست
با شعار
@دکتر-جواد
شادیا -
@دکتر-جواد
حدود 1 میلیون نفر میشیم
خودش خیلی هست
با شعار
-
@دکتر-جواد
مشکل اینه ما همش افراط و تفریط داریم نه به اینکه یه جانباز گاهی باید کلی تلاش کنه تا پول داروشو دربیاره نه به اینکه بچش با اندک تلاشی میاد میشه پزشک و مهندس جامعه... حالا این پزشک و مهندس تا آخر توقع ساپورت شدن دارن..riazi78 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@دکتر-جواد
مشکل اینه ما همش افراط و تفریط داریم نه به اینکه یه جانباز گاهی باید کلی تلاش کنه تا پول داروشو دربیاره نه به اینکه بچش با اندک تلاشی میاد میشه پزشک و مهندس جامعه... حالا این پزشک و مهندس تا آخر توقع ساپورت شدن دارن..نه عزیزم مشکل اینه که تا وقتی برای علم سهمیه قائل بشیم همینطوری میمونیم
یه تاثیر خیلی بدی که این کار داشته خیلی ها از ایثار و شهادت کم کم دارند زده میشند
و اون حرمت و قداستش باعث شده از بین بره
دقیقا مصداق این جمله که
اگه میخوای چیزی رو خراب کنی
بهش حمله نکن
بلکه
ازش بد دفاع کن -
paripari
خب حرف بدی هم نیست... حداقل حرفمون رو به بالایی ها میزنیم.این کار فقط از طریق دیوان عدالت اداری هست که متاسفانه ریسکش بالاست
زد رفتیم و شکایت نوشتم سهمیه رو بیشتر هم کردند اون موقع دیگه اصن نابود میشه سیستم کنکور -
paripari
خب حرف بدی هم نیست... حداقل حرفمون رو به بالایی ها میزنیم.این کار فقط از طریق دیوان عدالت اداری هست که متاسفانه ریسکش بالاست
زد رفتیم و شکایت نوشتم سهمیه رو بیشتر هم کردند اون موقع دیگه اصن نابود میشه سیستم کنکور -
@دکتر-جواد
نه ایشالله همیشه شاد باشید -
paripari
paripari در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@دکتر-جواد
نه ایشالله همیشه شاد باشیدمرسی همچنین شما
ببخشید من اعصابم از جای دگیه خورده اگه لحنم بی ادب بود معذرت@دکتر-جواد
نه بابا
خوش باشی همیشه -
@دکتر-جواد حرفم به شوخی بود...
ولی من جدی گرفتم
ببخشید
ولی حرف بدی هم نزدماااا
در کل هر چی میشه بشه به من هیچ ربطی نداره