نتایج نهایی کنکور 96
-
2900 منطقه 2 | مهندسی مکانیک| دانشگاه گیلان-رشت
پ.ن: حتی عمران بین المللی قزوین هم قبول نشدم! و حتی عمران تبریز که پارسال تا 3600 منطقه 2 گرفته بود ! دوستم با 1900 منطقه 2 مردود شده ! مردود !
عمیقاً متاسفم برای مسولان این مملکت ...
حتی نمیشه برای فردا برنامه ریزی کرد چه برسه به یه سال آینده ...
یه روز از خواب پا میشن میگن 25 درصد تاثیر معدل فقط سوم تازه اونم قطعی ، فردا که از خواب پا بشن میگن تاثیر مثبته پس فردا میگن پیش دانشگاهی هم تاثیر داره ، اون یکی میگه اگه معدلت پایین باشه رتبه رو خراب میکنه اون یکی میگه نه ..
بعضی بچه ها ( از جمله خودم) این نهایی ها رو جدی گرفتن و نمرات خوبی گرفتن به امید این که به رتبه ی کنکورشون کمک کنه ...
خبر اومد که اینا همه ش کشک و دوغ بوده و وقتتون رو هدر دادید ( دانلود کنید : http://uploadboy.com/1o1377uri2oj.html/2594 )و شاهکار اخیرشون هم که لایق دریافت جایزه ی اسکاره . من که ازشون نمیگذرم ، قراره 16-18 سال از عمرم رو تو این سیستم آموزشی فاسد و داغون هدر بدم که شاااااااااااااااااااااااااید ، شااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااید در آینده یه شغلی گیرم بیاد تازه اونم با حقوقی که با یه کارگر ساده برابری میکنه.
انقدری که بچه های ما از این چیزا حرص میخورن و استرس دارن ، بیمارای سرطانی ندارن.
ARTHUR در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
2900 منطقه 2 | مهندسی مکانیک| دانشگاه گیلان-رشت
پ.ن: حتی عمران بین المللی قزوین هم قبول نشدم! و حتی عمران تبریز که پارسال تا 3600 منطقه 2 گرفته بود ! دوستم با 1900 منطقه 2 مردود شده ! مردود !
عمیقاً متاسفم برای مسولان این مملکت ...
حتی نمیشه برای فردا برنامه ریزی کرد چه برسه به یه سال آینده ...
یه روز از خواب پا میشن میگن 25 درصد تاثیر معدل فقط سوم تازه اونم قطعی ، فردا که از خواب پا بشن میگن تاثیر مثبته پس فردا میگن پیش دانشگاهی هم تاثیر داره ، اون یکی میگه اگه معدلت پایین باشه رتبه رو خراب میکنه اون یکی میگه نه ..
بعضی بچه ها ( از جمله خودم) این نهایی ها رو جدی گرفتن و نمرات خوبی گرفتن به امید این که به رتبه ی کنکورشون کمک کنه ...
خبر اومد که اینا همه ش کشک و دوغ بوده و وقتتون رو هدر دادید ( دانلود کنید : http://uploadboy.com/1o1377uri2oj.html/2594 )و شاهکار اخیرشون هم که لایق دریافت جایزه ی اسکاره . من که ازشون نمیگذرم ، قراره 16-18 سال از عمرم رو تو این سیستم آموزشی فاسد و داغون هدر بدم که شاااااااااااااااااااااااااید ، شااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااید در آینده یه شغلی گیرم بیاد تازه اونم با حقوقی که با یه کارگر ساده برابری میکنه.
انقدری که بچه های ما از این چیزا حرص میخورن و استرس دارن ، بیمارای سرطانی ندارن.
به شهر ما خوش اومدی : )))
-
HossEin freedom
زابل کدوم استان؟مهی جون در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
HossEin freedom
زابل کدوم استان؟زابل اونقدر آدم های خوب داره !
-
sahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
داروسازی/دولتی/زابل
خوب که نه عالیه ! ببین قبول دارم یکم لب مرزه ولی
1 مردم خیلی خوبی داره
2 بابا دکتر شدی ها
3 چون شهرش لب مرزه دانشگاهشو خیلی خیلی خوشگل ساختن ک دانشجو ها تو محوطه بمونن و زیاد بیرون نرن ! -
داروسازی/دولتی/زابل
خوب که نه عالیه ! ببین قبول دارم یکم لب مرزه ولی
1 مردم خیلی خوبی داره
2 بابا دکتر شدی ها
3 چون شهرش لب مرزه دانشگاهشو خیلی خیلی خوشگل ساختن ک دانشجو ها تو محوطه بمونن و زیاد بیرون نرن !@dr-sobhan جدا؟زابل نرفتم من
-
@dr-sobhan جدا؟زابل نرفتم من
منم نرفتم ولی یه رفیق زابلی دارم! چون لب مرزه حتی بعضی ها بهم میگفتن نه دوست نمون باهاش و فلان و بسار ولی یکی از با مرام ترین رفیقاییه ک داشتم!در مورد مردم شهرشم میگه خیلی مردم خوبی هستن ! من جات بودم الان داشتم به همه شیرینی میدادم!
-
@dr-sobhan جدا؟زابل نرفتم من
منم نرفتم ولی یه رفیق زابلی دارم! چون لب مرزه حتی بعضی ها بهم میگفتن نه دوست نمون باهاش و فلان و بسار ولی یکی از با مرام ترین رفیقاییه ک داشتم!در مورد مردم شهرشم میگه خیلی مردم خوبی هستن ! من جات بودم الان داشتم به همه شیرینی میدادم!
@dr-sobhan اتفاقا از هرکسی پرسیدم درباره خون گرمی و مهربونی مردمش اتفاق نظر داشتن
ممنونم از راهنماییتون.دلگرم شدم -
@dr-sobhan اتفاقا از هرکسی پرسیدم درباره خون گرمی و مهربونی مردمش اتفاق نظر داشتن
ممنونم از راهنماییتون.دلگرم شدمsahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
ممنونم از راهنماییتون.دلگرم شدمیه شهر با مردمان خوب و زیبا ترین دانشگاه ایران و یکی از بهترین رشته های موجود کل کنکور !!! چی ازین بهتر ؟
-
ممنونم از راهنماییتون.دلگرم شدمیه شهر با مردمان خوب و زیبا ترین دانشگاه ایران و یکی از بهترین رشته های موجود کل کنکور !!! چی ازین بهتر ؟
@dr-sobhan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
هیچ!
مرسی -
@dr-sobhan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
هیچ!
مرسیsahba
دیگه ناراحت نباش
رشتت خوبه بخون برو خارج واسه ادامه تحصیل و بعدم موندگار شو
منکه روز به روز بیشتر حقایق میفهمم بیشتر از اینجا بدم میاد
البته شاید تو دوس داری بمونی
اما در هر صورت دانشگاه زیاد ملاک نیس
ملاک خودتی
خودت نشون بده تو دانشگاه
جاهای خوبی میرسی شاید تو همین دانشگاه موندگار شدیی -
sahba
دیگه ناراحت نباش
ملاک خودتی
خودت نشون بده تو دانشگاه
جاهای خوبی میرسی شاید تو همین دانشگاه موندگار شدییمهی جون در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
sahba
دیگه ناراحت نباش
ملاک خودتی
خودت نشون بده تو دانشگاه
جاهای خوبی میرسی شاید تو همین دانشگاه موندگار شدییناراحت نیستم
اهل خودخوری نیستم ولی خب این مساله تا اخر عمر رو دلم می مونه
اتفاقا فکر خارج هم افتادم
شاید اگر قسمت شد...نمیدونم
ان شا الله
ممنون از دلگرمیت -
مردود
-
سلام با لطف خدا و دعای اهل بیت علیهم السلام مدیریت مالی دانشگاه الزهرا قبول شدم
-
navayedell
دبیری چی شد؟ -
navayedell در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
البته یادم رف مبارک باشه
-
navayedell رتبه ت خوب بود که.۵۰۰ نبود؟
به دبیری میخورد
شهر ما با رتبه بالاتر از تو دبیری اوردن...
این چجوری کنکوری بود امسال -
به دبیری میخورد
این چجوری کنکوری بود امسالsahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
به دبیری میخورد
این چجوری کنکوری بود امسالرفته بود مصاحبه فک کنم ....