نتایج نهایی کنکور 96
-
riazi78 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
paripari
خب حرف بدی هم نیست... حداقل حرفمون رو به بالایی ها میزنیم.این کار فقط از طریق دیوان عدالت اداری هست که متاسفانه ریسکش بالاست
زد رفتیم و شکایت نوشتم سهمیه رو بیشتر هم کردند اون موقع دیگه اصن نابود میشه سیستم کنکور -
@دکتر-جواد
نه ایشالله همیشه شاد باشید -
paripari
خب حرف بدی هم نیست... حداقل حرفمون رو به بالایی ها میزنیم.این کار فقط از طریق دیوان عدالت اداری هست که متاسفانه ریسکش بالاست
زد رفتیم و شکایت نوشتم سهمیه رو بیشتر هم کردند اون موقع دیگه اصن نابود میشه سیستم کنکور -
paripari در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@دکتر-جواد
نه ایشالله همیشه شاد باشیدمرسی همچنین شما
ببخشید من اعصابم از جای دگیه خورده اگه لحنم بی ادب بود معذرت@دکتر-جواد
نه بابا
خوش باشی همیشه -
@دکتر-جواد حرفم به شوخی بود...
ولی من جدی گرفتم
ببخشید
ولی حرف بدی هم نزدماااا
در کل هر چی میشه بشه به من هیچ ربطی نداره -
رتبه 243 منطقه 3
مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی...شهید بهشتی نیاوردی یا نزدی ؟
-
رتبه 243 منطقه 3
مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی...شهید بهشتی نیاوردی یا نزدی ؟
-
@dr-yassi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
sahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-yassi یه نوجوان ۱۸-۱۹ ساله دقیقا چیکار میتونه بکنه؟
متاسفانه هیچ غلطی نمیتونه بکنه.....
فقط منتظر فرج وزایل شدن این قانون تبعیضی بین کنکوری ها بشیم.....جهان سومی است دیگر!
همه چی قابل پیش بینیه اینکه کلا ازکنکوردادن بدون قیدسبب محرومت کنن هم قابل پیش بینیه ...
وای که چقد دلم پره ....به قول عموم عمو کاشکی من شهید بودم که الان تو پزشکی ....گفتم عمو کاش اینطوربود اگه بشه سمهمیشو تاثیرداد ولی حیف که سهمیه اش شاملم نمیشه
حقارت ودناءت سبب شد که روح عموم رو نثار سهمیه کنموای که چه میکند این شعبده بازی کنکور
هیچ کس مشکلی با کمک به خانواده شهدا نداره... اما به این شکل کاملا غلطه... به نظرم اگه قراره کمکی بشه مثلا قبل کنکور واسشون کلاس درسی بذارن یا چیزهایی شبیه به این ... اما تاثیرش تو کنکور کمی ناجوانمردیهriazi78 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-yassi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
sahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@dr-yassi یه نوجوان ۱۸-۱۹ ساله دقیقا چیکار میتونه بکنه؟
متاسفانه هیچ غلطی نمیتونه بکنه.....
فقط منتظر فرج وزایل شدن این قانون تبعیضی بین کنکوری ها بشیم.....جهان سومی است دیگر!
همه چی قابل پیش بینیه اینکه کلا ازکنکوردادن بدون قیدسبب محرومت کنن هم قابل پیش بینیه ...
وای که چقد دلم پره ....به قول عموم عمو کاشکی من شهید بودم که الان تو پزشکی ....گفتم عمو کاش اینطوربود اگه بشه سمهمیشو تاثیرداد ولی حیف که سهمیه اش شاملم نمیشه
حقارت ودناءت سبب شد که روح عموم رو نثار سهمیه کنموای که چه میکند این شعبده بازی کنکور
هیچ کس مشکلی با کمک به خانواده شهدا نداره... اما به این شکل کاملا غلطه... به نظرم اگه قراره کمکی بشه مثلا قبل کنکور واسشون کلاس درسی بذارن یا چیزهایی شبیه به این ... اما تاثیرش تو کنکور کمی ناجوانمردیهکمی ن خییییلی ناجوانمردانه اس......
واقعا تبعیض به تمام معناس -
@phenomenon
اولویت اولم تربیت دبیر رجایی بود. ولی شهید بهشتی و الزهرا و خواجه نصیرم میاوردم.riazi78 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@phenomenon
اولویت اولم تربیت دبیر رجایی بود. ولی شهید بهشتی و الزهرا و خواجه نصیرم میاوردم.!
-
@phenomenon
اولویت اولم تربیت دبیر رجایی بود. ولی شهید بهشتی و الزهرا و خواجه نصیرم میاوردم.!
@phenomenon
چقدر اینجا گیردادین به سهمیه ها
منم سهمیه5درصدی دارم اما استفاده نکردم متاسفانه ازش بی خبربودم که تاثیرداره سال دیگه
اما اگه راضی نیستین نزنیم -
reza213 خدمت سربازی پدرم تو دوران جنگ بوده جزمناطق غرب بوده
-
reza213 اره.نه جانباز نیست سهمیه5 درصدی داره
-
reza213 اره.نه جانباز نیست سهمیه5 درصدی داره
-
@fatemehgh-t کجا باید اقدام کرد تا کارت ایثارگری گرفت؟؟ پدر منم موقع جنگ جبهه بود ولی کارت نگرفتیم
reza213
بگین برن جایی که ایشونو اعزام کردن به سربازی اغلب تهرانه.واسه بابای من سه راهه تختی.بلوار فک کنم هجرت مرکز اجراییات سپاه (روبروی پدافند ارتش) استعلام کارت.آقای سیاکالی
ماهم هنوز نگرفتیم کارتو -
reza213
بگین برن جایی که ایشونو اعزام کردن به سربازی اغلب تهرانه.واسه بابای من سه راهه تختی.بلوار فک کنم هجرت مرکز اجراییات سپاه (روبروی پدافند ارتش) استعلام کارت.آقای سیاکالی
reza213
سلام. پدر شما یعنی خدمت سربازی یا بخشی از اون رو تو زمان جنگ تو منطقه گذرونده؟