دروس حفظیات
-
سلام دوستان من امسال دهم هستم رشته تجربی
درس های اختصاصیم خیلی خوبه ولی حفظیاتم افتضاحه مثلا جغرافیا🤦♂️امروز ۷ ساعت خوندمش هیچی متوجه نشدم نمیدونم مشکل از طرز خوندنه منه یا...
فردا هم امتحان ترم دارم میشه کمک کنید
چطور بخونمش؟ -
-
سلام دوستان من امسال دهم هستم رشته تجربی
درس های اختصاصیم خیلی خوبه ولی حفظیاتم افتضاحه مثلا جغرافیا🤦♂️امروز ۷ ساعت خوندمش هیچی متوجه نشدم نمیدونم مشکل از طرز خوندنه منه یا...
فردا هم امتحان ترم دارم میشه کمک کنید
چطور بخونمش؟سوران عبدلی
جغرافی دهم که خیلی راحته
چیزی نداره که
۵ ۶ بار متن کتابو با ریتم آروم بخونید -
سوران عبدلی
جغرافی دهم که خیلی راحته
چیزی نداره که
۵ ۶ بار متن کتابو با ریتم آروم بخونیدDr Aryan 0 مگه شما جغرافیا رو هم خوندی!؟
-
سلام خوبی
ببین منم پس فردا امتحان ترم جغرافی دهممه.. در طول ترم خوندم ولی به قول شما چون فراره کلا از ذهنم پریده
ولی سعی کن اول روزنامه وار بخونی و مفهوم سر تیترا رو متوجه بشی بعد با اون تحلیلی که از موضوع درساش داری با دقت متنو بخون
و سعی کن که جاهای مهمو که فک می کنی سوال ازش طرح بشه یا جاخالی و صحیح و غلط و اینا رو هایلایت کنی
به هیچ وجه سوالم برای متن در نیار.. سعی کن تو ذهنت فک کنی چی می تونه ازین بپرسه ازت -
Dr Aryan 0 مگه شما جغرافیا رو هم خوندی!؟
@آرمان-میرانی سو تفاهم نشه براکه پایه نهم هستید گفتم
-
سلام خوبی
ببین منم پس فردا امتحان ترم جغرافی دهممه.. در طول ترم خوندم ولی به قول شما چون فراره کلا از ذهنم پریده
ولی سعی کن اول روزنامه وار بخونی و مفهوم سر تیترا رو متوجه بشی بعد با اون تحلیلی که از موضوع درساش داری با دقت متنو بخون
و سعی کن که جاهای مهمو که فک می کنی سوال ازش طرح بشه یا جاخالی و صحیح و غلط و اینا رو هایلایت کنی
به هیچ وجه سوالم برای متن در نیار.. سعی کن تو ذهنت فک کنی چی می تونه ازین بپرسه ازتSajad Sahraee مرسی❤