سلام به همه عزیزان...
امروز 27 خرداد 401 آزمون سه آ رو دادم ولی اصلا خوب نبود... در زیر نویس محل ثبت نام گفته شده روز آزمون پیامک فایل پی دی اف به شرکت کننده ها ارسال میشه تا خواستن چاپ کنن و آزمون رو روی کاغذ یا حتی روی پی دی اف بدن... در حالی که پیامک برای من نیومد و من مجبور شدم وارد محیط آزمون بشم و بعد خارج شم تا برام قابلیت دانلود دفترچه رو بیاره و اونو دانلود کنم...
گذشت و من دانلودم تموم شد و آزمون رو سر زمان مشخص شده توی دفترچه دادم و پاسخ هاش رو تو پاسخ نامه کاغذی خودم نوشتم و اومدم که وارد سایت بکنم..ولی دیدم نوشته مهلت آزمون شما به پایان رسیده! و آزمونم صفر داده شد!(کاری نداریم که عصری پیامک اومد جواب ها اومده ولی تا شب هیچ جوابی روی سایت نبود...!) منم منتظر جواب ها بودم تا دستی آزمونمو صحیح کنم و درصد بگیرم...
لطفا به این مورد رسیدگی کنید که کسایی که میخوان تو یه دفترچه چاپی یا با پی دی اف آزمون بدن زمانشون الکی مصرف نشه و اشتباها نگه وقت تون تمومه(یا یا حالت اضافه کنید که در صورت دانلود پی دی اف یک مقداری زمان اضافه برای وارد کردن جواب ها باشه یا طبق گفته اولیه صبح آزمون لینک دفترچه ها رو پیامک بدید تا با وارد شدن به محیط آزمون از زمان مون کم نشه)
وقت همگی بخیر یا علی مدد
رفتن به سؤالات تخصصی
سه آ
14
دیدگاهها
6
کاربران
312
بازدیدها
4
Watching
-
سلام
توی آزمونهای قبلی زمانسنج، زمانی که برای دروس عمومی باقیمونده بود رو میگفت ولی الان یه زمان غیرعادی رو نمایش میده:
از کجا باید فهمید چند دقیقهی دیگه به سؤالات تخصصی انتقال پیدا میکنه؟
@M-an
دانش-آموزان-آلاء -
سلام برای من هم چنین مشکلی پیش امده اگه الا لطف کنه باز کنه دوباره تا بتونیم به مدت ده دقیقه وارد کنیم اختصاصی هارو
-
مشکل تایمر و جابه جایی به دفترچه اختصاصی برطرف شد
اگر همچنان مشکل داره
یکبار صفحه رو رفرش کنید
و یا از اکانت ۳آ خارج بشین دوباره لاگین کنید
اگه با این کار نشد یک بار کش مرورگرتون رو پاک کنیددسکتاپ: کلیدهای ctrl +f5
گوشی:
۳نقطه رو بزنید
History بزنید
Clear browsing data رو بزنید
تیک همه موارد رو بزنید
دکمه clear رو بزنید