بانک سوال گزینه دو
-
سلام
من تازه آزمون گزینه دو رو شرکت کردم (از آزمون شماره ۷ میشه ۱۵ بهمن تا آخرین آزمون) جمعا ۱۴ آزمون
طبق توضیحاتی که در سایت بود باتوجه به تعداد آزمون هایی که ثبت نام کردم باید امتیازی بهم داده بشه که بتونم باهاش بتونم از خدمات طلایی و بانک سوال رو خریداری کنم
ولی هنوز امتیازی رو نشون نمیده
برای شما هم اینطور بود؟
یا باید یکی دو روز صبر کنم تا امتیاز ها بیاد رو سایت....
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
H Hhh Hh marked this topic as a question on
-
ببینید برید توی نرم افزار قسمت تمرین یا طراحی ازمون بعد اونجا یک پنل فروش براتون میاره بالا صفحه هم مقدار امتیازتون هست . من همون موقعی ک ثبت نام کردم بهم امتیازم رو داد و بهترین پنلش رو خریدم .
-
ببینید برید توی نرم افزار قسمت تمرین یا طراحی ازمون بعد اونجا یک پنل فروش براتون میاره بالا صفحه هم مقدار امتیازتون هست . من همون موقعی ک ثبت نام کردم بهم امتیازم رو داد و بهترین پنلش رو خریدم .
مجتبی ازاد
ممنون از پاسخگوییتون
تونستم بانک سوالات رو بگیرم. امتیاز کم شده ولی انگار اعمال نشده
میدونید دلیلش چیه؟ شاید اشتباهی کرده باشمدرضمن منظور از سنجش مستمر همون امتحانک های قبل از آزمونه؟ برای آمادگی پیش از آزمون
-
مجتبی ازاد
ممنون از پاسخگوییتون
تونستم بانک سوالات رو بگیرم. امتیاز کم شده ولی انگار اعمال نشده
میدونید دلیلش چیه؟ شاید اشتباهی کرده باشمدرضمن منظور از سنجش مستمر همون امتحانک های قبل از آزمونه؟ برای آمادگی پیش از آزمون
Hhh Hh اره هموناست ولی یک ازمون پیش ازمون هم داره . توصیه میکنم حتما حتما تست هاش رو کار کنید و حتما یک دفترچه تست بزارید کنارتون چون پاسخ نامه خیلی جامعی داره و قشنگ توضیح میده . من خودم یک 4 روزه این کار رو شروع کردم بازدهی خوبی داده بهم . درضمن تعداد ازمون هاتون محدوده پس حتما مثلا دینی رو 4 یا 5 درس بخونید بعد بیاید تست بزنید .
-
Hhh Hh اره هموناست ولی یک ازمون پیش ازمون هم داره . توصیه میکنم حتما حتما تست هاش رو کار کنید و حتما یک دفترچه تست بزارید کنارتون چون پاسخ نامه خیلی جامعی داره و قشنگ توضیح میده . من خودم یک 4 روزه این کار رو شروع کردم بازدهی خوبی داده بهم . درضمن تعداد ازمون هاتون محدوده پس حتما مثلا دینی رو 4 یا 5 درس بخونید بعد بیاید تست بزنید .
مجتبی ازاد
همین کارش میکنم
بازم ممنون -
H Hhh Hh has marked this topic as solved on