بهترین مدرس هندسه و گسسته
-
سلام دوستان وقتتون بخیر ، من میخوام کنکور ریاضی بدم و خب هیچ زمینه ای از گسسته و هندسه ندارم و میخواستم بپرسم کدوم مدرس برای درس هندسه و گسسته خوب هستش؟
و اینکه تاریخ ضبط ۹۹ _ ۱۴۰۰ هست محتوای کتاب تغییری نکرده؟ -
ثابتی میتونه گزینه خوبی باشه
-
سلام دوستان وقتتون بخیر ، من میخوام کنکور ریاضی بدم و خب هیچ زمینه ای از گسسته و هندسه ندارم و میخواستم بپرسم کدوم مدرس برای درس هندسه و گسسته خوب هستش؟
و اینکه تاریخ ضبط ۹۹ _ ۱۴۰۰ هست محتوای کتاب تغییری نکرده؟Donya Jahanshahi سلام راستش من فقط تدریس استاد ثابتی رو دیدم خوبن ایشون اما به نظرم قبل دیدن تدریس ایشون حداقل یه بار کتاب رو رو خونی کنید که یخورده در جریان قرار بگیرید
-
ثابتی میتونه گزینه خوبی باشه
Dr Aryan 0 تدریس و حل تست به صورت تشریحی هستش یا به حل تست های سرعتی هم کمک میکنه؟
منظورم حل تستی هست که خب برای کنکور استفاده میشه -
Donya Jahanshahi سلام راستش من فقط تدریس استاد ثابتی رو دیدم خوبن ایشون اما به نظرم قبل دیدن تدریس ایشون حداقل یه بار کتاب رو رو خونی کنید که یخورده در جریان قرار بگیرید
عباس زنگارکی بله حتما ممنونم
-
سلام
چنتا راه هست
یکی اینکه خودتون از کتب کمک درسی بخونین
یکی اینکه از دبیر استفاده کنینبرای دبیر چنتا اپشن هست :
- دوره هندسه و گسسته استاد ثابتی که اماده هست
- راه ابریشم ایشون اگر میخواید هزینه کنید
- اقای بهرام جلالی هم هستن تو کلاسینو که ایشونم دبیر مطرح هندسه و گسسته هستن
حالا یا میتونید هزینه کنید ثبت نام کنید یا از چنلای تلگرامی استفاده کنید
-
Dr Aryan 0 تدریس و حل تست به صورت تشریحی هستش یا به حل تست های سرعتی هم کمک میکنه؟
منظورم حل تستی هست که خب برای کنکور استفاده میشهDonya Jahanshahi
تشریحی و تستی با هم -
M monirs این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد
-
بنظرم برای هندسه استاد کبریایی عزیز واقعا عالی تدریس کردن
هم دوره های صفر تا صده هر سه تا پایه رو ضبط کردن و هم کارگاه نکته و تستشون (توی همین مجموعه ی الا بطور رایگان هست)
تازه تعداد فیلم هاشون اونقدر هم زیاد نیست که دیدنشکن زمان بر بشه و خودتون هم یه تایمی برای دوره و جنع بندی و مرور پیدا میکنید
من خودم راه ابریشمی هستم اما سال یازدهم رو با این استاد هندسه رو جلو اومدم