چکنم؟!
-
دوستان کسی که کنکور انسانی میخواد شرکت کنه و الان شروع از صفر هستش کدوم آزمون آزمایشی ثبت نام کنه و چطور خودش را به بودجه بندی آزمون برسونه؟؟!!
-
دوستان کسی که کنکور انسانی میخواد شرکت کنه و الان شروع از صفر هستش کدوم آزمون آزمایشی ثبت نام کنه و چطور خودش را به بودجه بندی آزمون برسونه؟؟!!
Tahmineh Bahadoran
سلآم
من گزینه دو رو پیشنهاد میکنم
پارسال من با برنامه های گزینه دو پیش رفتم=) -
Tahmineh Bahadoran
سلآم
پارسال من با برنامه های گزینه دو پیش رفتم=)@fatemeh-ma در چکنم؟! گفته است:
Tahmineh Bahadoran
سلآم
پارسال من با برنامه های گزینه دو پیش رفتم=)ممنونم بعد واسه من که شروع از صفر هستم ، به این دلیل که تغیر رشته دادم از تجربی به انسانی مناسبه؟ اخه چطور خودمو به برنامش میتونم برسونم
-
آیا تو انجمن آلا مشاوری هست بتونه تو این زمینه راهنماییم کنه؟؟
-
-
@fatemeh-ma در چکنم؟! گفته است:
Tahmineh Bahadoran
سلآم
پارسال من با برنامه های گزینه دو پیش رفتم=)ممنونم بعد واسه من که شروع از صفر هستم ، به این دلیل که تغیر رشته دادم از تجربی به انسانی مناسبه؟ اخه چطور خودمو به برنامش میتونم برسونم
Tahmineh Bahadoran
اره چرا که نه
بیشترش بستگی به تلاش خودتون داره! -
Tahmineh Bahadoran
اره چرا که نه
بیشترش بستگی به تلاش خودتون داره!@fatemeh-ma در چکنم؟! گفته است:
Tahmineh Bahadoran
اره چرا که نه
بیشترش بستگی به تلاش خودتون داره!خب روشش روبلد نیستم
-
@fatemeh-ma در چکنم؟! گفته است:
Tahmineh Bahadoran
سلآم
Tahmineh Bahadoran سلام من تجربیم ولی دوستام که انسانی بودن از قلمچی رضایت بیشتری داشتن بعد بنظرم که از دهم شروع کن با تعداد خوبی تستاز هر درس بیا جلو و فعلا ازمون ثبت نان نکن میتونی ازمونارو از مهر تا الان وقتی بهشون رسیدی از سایت قلمچی دانلود کنی و از ی جایی به بعد دیگه بهشون میرسی و هماهنگ میشی
-
Tahmineh Bahadoran
سلام حالتون چطوره؟
من تجربهای درمورد تغییر رشته ندارم که بتونم در این مورد کمکتون کنم اما در مورد هر منبعی (چه مطالعاتی، چه آزمونی و چه کلاس درس) تصمیم باید با خودتون باشه. با دقت بشینید مقایسه کنید تا متوجه بشید کدوم براتون مناسبتر و از همه بهتره.
شاید A برای شما بهتر باشه و شما رو به بهترین دانشگاه برسونه اما همین A من رو به یه دانشگاه درجه 3 هم نزدیک نکنه. -
Tahmineh Bahadoran
سلام حالتون چطوره؟
من تجربهای درمورد تغییر رشته ندارم که بتونم در این مورد کمکتون کنم اما در مورد هر منبعی (چه مطالعاتی، چه آزمونی و چه کلاس درس) تصمیم باید با خودتون باشه. با دقت بشینید مقایسه کنید تا متوجه بشید کدوم براتون مناسبتر و از همه بهتره.
شاید A برای شما بهتر باشه و شما رو به بهترین دانشگاه برسونه اما همین A من رو به یه دانشگاه درجه 3 هم نزدیک نکنه.Tahmineh Bahadoran
سلام حالتون چطوره؟
شاید A برای شما بهتر باشه و شما رو به بهترین دانشگاه برسونه اما همین A من رو به یه دانشگاه درجه 3 هم نزدیک نکنه.بله مچکرم
-
Tahmineh Bahadoran سلام دوست خوبم
من راجبه رشته ی انسانی اطلاع ندارم -
Tahmineh Bahadoran سلام دوست خوبم
من راجبه رشته ی انسانی اطلاع ندارمTahmineh Bahadoran سلام دوست خوبم
من راجبه رشته ی انسانی اطلاع ندارمممنونم
️