عقب افتادگی شدید فیزیک
-
سلام بچه ها شب و روزتون بخیر!
راستش من فیزیک دوازدهم رو خیلی کم خوندم و الان بشدت عقبم(2 فصل عقب افتادگی)بنظرتون توی 3 روز که وقت دارم تا امتحان کدوم بخش هارو بخونم بهتره؟
1-فصل یک از اونجایی که هستم تا آخر
2-فصل دوم ازاول تا آخر
3-فصل 3 که به نسبت کمتر جلو رفته و باهاش می تونم خودمو به کلاس برسونم ولی بارم کمی داره تو امتحان
لطفا اگه توصیه ای برام دارید بنویسید!دانش آموز تجربی هستم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا -
راستش من فیزیک دوازدهم رو خیلی کم خوندم و الان بشدت عقبم(2 فصل عقب افتادگی)بنظرتون توی 3 روز که وقت دارم تا امتحان کدوم بخش هارو بخونم بهتره؟
2-فصل دوم ازاول تا آخر
3-فصل 3 که به نسبت کمتر جلو رفته و باهاش می تونم خودمو به کلاس برسونم ولی بارم کمی داره تو امتحان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاAmir Ghaheri فصل یکو بخون حتما کامل کن بعدم فصل دو چون سوالای اینا خیلی مرتبط میشن بهم بعد در نهایت فصل سه رو بخون
-
Amir Ghaheri فصل یکو بخون حتما کامل کن بعدم فصل دو چون سوالای اینا خیلی مرتبط میشن بهم بعد در نهایت فصل سه رو بخون
mahla bpz
دم شما گرم -
2-فصل دوم ازاول تا آخر
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاAmir Ghaheri سلام اون فصلی رو برای امتحان بخونید که بارم های زیاد تری دارن