محلول بودن در آب
-
سلام دوستان من ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اینجا اسید چرب هم مثل صابون قسمت قطبی و ناقطبی داره و قسمت ناقطبی هم در صابون هم در اسید چرب غالبه ولی صابون تو اب حل میشه ولی اسید چرب حل نمیشه چرا؟ -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
-
اینجا اسید چرب هم مثل صابون قسمت قطبی و ناقطبی داره و قسمت ناقطبی هم در صابون هم در اسید چرب غالبه ولی صابون تو اب حل میشه ولی اسید چرب حل نمیشه چرا؟@سمیه-صادقلو در محلول بودن در آب گفته است:
اینجا اسید چرب هم مثل صابون قسمت قطبی و ناقطبی داره و قسمت ناقطبی هم در صابون هم در اسید چرب غالبه ولی صابون تو اب حل میشه ولی اسید چرب حل نمیشه چرا؟سلام
واسه چربی و روغن بخش ناقطبی بخاطر حجیم بودنش غلبه میکنه به بخش قطبی و ما کلا میگیم چربی ناقطبیه
ولی برای صابون اینجوری نیست، هیچ بخشی به اون یکی غلبه نکرده
درسته که بخش ناقطبی حجیم تره، ولی صابون بخاطر بارهای کاملی که به علت یونی بودنش به وجود اومده،به اندازه کافی قطبی هست و باعث میشه هم توی اب و هم چربی حل بشه -
@سمیه-صادقلو در محلول بودن در آب گفته است:
اینجا اسید چرب هم مثل صابون قسمت قطبی و ناقطبی داره و قسمت ناقطبی هم در صابون هم در اسید چرب غالبه ولی صابون تو اب حل میشه ولی اسید چرب حل نمیشه چرا؟سلام
واسه چربی و روغن بخش ناقطبی بخاطر حجیم بودنش غلبه میکنه به بخش قطبی و ما کلا میگیم چربی ناقطبیه
ولی برای صابون اینجوری نیست، هیچ بخشی به اون یکی غلبه نکرده
درسته که بخش ناقطبی حجیم تره، ولی صابون بخاطر بارهای کاملی که به علت یونی بودنش به وجود اومده،به اندازه کافی قطبی هست و باعث میشه هم توی اب و هم چربی حل بشه@miss-joker
خیلی ممنون لطف کردین
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-