معادله جریان-زمان
-

-
A Ali Rezaei 0 marked this topic as a question on
-
-
Ali Rezaei 0 سلام

-
سلام 3بار...اگه اشتباه نکنم چون و تا این لحظه تی دو منحنی سه بار به صفر میرسه
-
Ali Rezaei 0 سلام

@سمیه-صادقلو در معادله جریان-زمان گفته است:
Ali Rezaei 0 سلام

سلام شما دراین کارتون یکی از هزاران نقطه که جریان صفر میشه رو بدست اوردین که این کار رو در مثلثات دوازدهم میخونید ولی این سول منظورش یک بازه هستش نه یک لحظه.
-
Ali Rezaei 0 سلام

سلام شما دراین کارتون یکی از هزاران نقطه که جریان صفر میشه رو بدست اوردین که این کار رو در مثلثات دوازدهم میخونید ولی این سول منظورش یک بازه هستش نه یک لحظه.
سید حسین حسینی 0
نه منم تعداد ب صفر رسیدن رو تو اون بازه حساب کردم فقط فک کنم باید 2πو... هم یند تا میزاشتم یادم رفت ادامه بدم -
سید حسین حسینی 0
نه منم تعداد ب صفر رسیدن رو تو اون بازه حساب کردم فقط فک کنم باید 2πو... هم یند تا میزاشتم یادم رفت ادامه بدم@سمیه-صادقلو در معادله جریان-زمان گفته است:
سید حسین حسینی 0
نه منم تعداد ب صفر رسیدن رو تو اون بازه حساب کردم فقط فک کنم باید 2πو... هم یند تا میزاشتم یادم رفت ادامه بدمبله باید توی اون بازه معادله مثلثاتی رو حل کنین که احتمالا اشتباه کردین....
-
سید حسین حسینی 0
نه منم تعداد ب صفر رسیدن رو تو اون بازه حساب کردم فقط فک کنم باید 2πو... هم یند تا میزاشتم یادم رفت ادامه بدمبله باید توی اون بازه معادله مثلثاتی رو حل کنین که احتمالا اشتباه کردین....
سید حسین حسینی 0
اره چون نوشتن معادله مثلثاتی وقت گیره من معلولا با جایگذاری ضرایب صحیح پی تو فیزیک حل میکنم تو حل الآنم باید ادامه میدادم حواسم نبود ولی خب تو ریاضی جواب نمیده👌🏻👌🏻👌🏻 -
حالا گزینه۱ درسته یا گزینه۳ ؟
-
A Ali Rezaei 0 has marked this topic as solved on