%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
-
amir8731 در کتاب شیمی 2 سال 95 گفته است:
سلام باعرض خسته نباشید دوست من پارسال کتاب سال دوم اقای اقاجانی رو پرینت کرده و استفاده کرده حالا داده به من و ایشون مبلغی پرداخت نکردن الان من باید مبلغی پرداخت کنم یا نه یا می تونم استفاده کنم
نه کتاب آقای آقاجانی به صورت رایگان در اختیار عموم قرار داده شده (البته به لطف آلا )
-
سلام
سلامت باشین
آلا امتیاز کتاب سال دوم ایشون رو گرفت و از آلایی خواست تا هرکی توانش رو داره هزینه کتاب رو دونت کنه اگه هم که نمی تونه همین طوری رایگان استفاده کنه و برای آلا دعا کنه
شما هم اگه می تونید که دونت کنین
نمی دونم خبر دارین یا نه یکی از تلوزیون های آلا سوخته و باید یکی دیگه تهیه کنیم کمک شما می تونه روند خرید رو جلوتر بندازه -
فقط شیمی سال دوم رایگانه شیمی سوم و پیش باید هزینه پرداخت کنین
www.m-aghajani.com -
-
@دکتر-محبوبه سلام کسی تست های دوپینگ سال دومو داره؟
-
reza.m1999
من خودمم ندارمش. -
Dr.Lila
من خودمم فقط اون کتابای رایگانشونو دارم.اگرم کسی داشته باشه فک نکنم بزاره چون استاد گفتن حرامه و راضی نیستن.
نیازی نیست حتما کتاباشونو داشته باشین شما فیلم هاشونو ببینید و سوالاروهم یادداشت کنید همین.چون دیدن فیلم هاشون خیلی کمکتون میکنه.کتاباشون تست های کنکور داره و تست دوپینگ.این که شما نداشته باشین خیلی اهمیتی نداره. -
Dr.Lila
البته اولشم یه درسنامه است که به نظرمن توضیح های استاد کفایت میکنه.ینی من با توضیح های استاد دیگه نیازی نداشتم که درسنامه کتابشونو بخونم.درسنامه شونم بیشتر خط کتابه.البته خودشونم یه مواردی اضافه کردن ولی بازم میگم خود توضیح های استاد کفایت میکنه. -
Dr.Lila
خواهش دکتر جان.نه والا عزیزم من خودم پشت کنکورم تازه شروع کردم به خوندن.واسه همین میدونم کتاباشون و فیلم ها چی داره درواقع یجورایی واسه درسا مخصوصا واسه شیمی دستم اومده باید چیکار کنم.
به نظرمن یه دور حتما مبتکران رو بخون بعدش موج ازمون یا ایکیو من خودم موج ازمون دارم.
واسه کتابای اقای اقاجانی هم اصلا نگران نباش چیزه خاصی نداره فیلم هاشونو ببین ایشالله حتما موفق میشی. -
Dr.Lila
یه چیزی خواهرانه بهت میگم.تو سال کنکور برای اینکه موفق باشی اولا باید محکم بخونی خیلی تست بزنی و اینا.دوما به هیچ وجه نباید ناامید شی.چون من خودم نمیرسیدم خیلی تست بزنمو و همچنین خیلی ناامید شدم.این ناامیدی منو فلج کرد یجورایی.
بعدم فقط به خودت کار بگیر به هیچ کس توجه نکن.خودتو با خودت مقایسه کن
امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشی دکترجان