ددلاین /گزارش نیمروزی/
-
@zahra-zahraii دل دردم💔
Marzieh Abouei چایی نبات با زعفرون اصلا معجزه میکنه . :face_with_tears_of_joy: :face_savoring_food: بعدش هم با دستت بمال رو محل درد شاید روده هات چیزی مونده باشه توشون
-
zahra zhalehpour اریانا بود:face_with_tears_of_joy: :green_heart:
@zahra-zahraii درسته:squinting_face_with_tongue:
-
Marzieh Abouei چایی نبات با زعفرون اصلا معجزه میکنه . :face_with_tears_of_joy: :face_savoring_food: بعدش هم با دستت بمال رو محل درد شاید روده هات چیزی مونده باشه توشون
مجتبی ازاد زعفرون نه
-
zahra zhalehpour تنبل نیستم پام گشوت پاره کرد بعد کرم مخصوص که بزنی اتیش میگیره تا سه ساعت همینجوری میسوزه . :| برای همین ساعت 4 خوابیدم تنبل نیستم خودتی :confused_face: :face_with_tears_of_joy:
مجتبی ازاد ناراحتم شدی حالا خوبه به دونفر گفتیا تو هم ایشالا خوب شی
-
مجتبی ازاد زعفرون نه
zahra zhalehpour با زعفرون مزه میده :| تازه شیر نبات با زعفرون بخوره اون جواب گرفتم
-
مجتبی ازاد ناراحتم شدی حالا خوبه به دونفر گفتیا تو هم ایشالا خوب شی
zahra zhalehpour ناراحت ؟ نه بابا برعکس پیامم با خنده بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue:
-
zahra zhalehpour ناراحت ؟ نه بابا برعکس پیامم با خنده بود :face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue:
مجتبی ازاد :smiling_face: :smiling_face: کنکوری ریاضی هستی؟
-
مجتبی ازاد :smiling_face: :smiling_face: کنکوری ریاضی هستی؟
zahra zhalehpour اوهووم
-
zahra zhalehpour فردا ظهر منتظرم ساعت 2 نهایت تا 2:30
هر کس دوست داشت باکسی که پیگیری بیشتر بشه -
مجتبی ازاد زعفرون نه
zahra zhalehpour
فکرکنم نگرفت موضوع چیه توهم بازش نکن😂 -
zahra zhalehpour فردا ظهر منتظرم ساعت 2 نهایت تا 2:30
هر کس دوست داشت باکسی که پیگیری بیشتر بشهzahra zhalehpour
زهرا جان میگم نظرت چیه یه تاپیک دیگه بزنیم -
این تاپیک خیلی قاطی پاتی شده
-
بعد بچه هاهم میان خیلیاشون نمیدونن موضوع تاپیک چی هست اصلا
-
zahra zhalehpour
فکرکنم نگرفت موضوع چیه توهم بازش نکن😂Gharibe Gomnam
😂😂😂 -
zahra zhalehpour چق خوبه اینجا🥲...فق کاش یکی پیدا میشد پیگیر من بود و دعوام میکرد اگه یادم میرفت🤦♀️ به قول شاعر خیری ندیدم از این اختیارها...هی میگم باید فلان چالشو یا فلان تایپیکو شرکت کنم ولی مستمر نیست عا یادم میره😶
میشه بگین چه مواقعی توی روز گذارش میدین؟ -
zahra zhalehpour چق خوبه اینجا🥲...فق کاش یکی پیدا میشد پیگیر من بود و دعوام میکرد اگه یادم میرفت🤦♀️ به قول شاعر خیری ندیدم از این اختیارها...هی میگم باید فلان چالشو یا فلان تایپیکو شرکت کنم ولی مستمر نیست عا یادم میره😶
میشه بگین چه مواقعی توی روز گذارش میدین؟Fatemeh Barati 2 بنویسین کارایی ک میخواین انجام بدین
-
Fatemeh Barati 2 بنویسین کارایی ک میخواین انجام بدین
@zahra-zahraii اهوم این هست..ولی میشه مثلا همینایی که توی تایپیک هستیم قرار بزاریم حتما گزارش هامونو مستمر بدیم حتی اگه نخوندیم و مثلا یکی از بچها یه روز نیومد پیگیر بشیم...البته فقط پیشنهاده و ممکنه کاملا مخالف باشین😅😂
-
@zahra-zahraii اهوم این هست..ولی میشه مثلا همینایی که توی تایپیک هستیم قرار بزاریم حتما گزارش هامونو مستمر بدیم حتی اگه نخوندیم و مثلا یکی از بچها یه روز نیومد پیگیر بشیم...البته فقط پیشنهاده و ممکنه کاملا مخالف باشین😅😂
Fatemeh Barati 2 ن من مشکلی ندارم
هرچی بقیه بگن -
Fatemeh Barati 2 بنویسین کارایی ک میخواین انجام بدین
@zahra-zahraii
این تاپیک خیلی شلوغ شده بعد موضوع اصلی تاپیک هم تو صفحه اول نیست
به نظرم تاپیک جدید بزنیم -
Fatemeh Barati 2 ن من مشکلی ندارم
هرچی بقیه بگن@zahra-zahraii ممنونم
بقیه میشه بگین!😅💛