توی آزمون غلط زیاد میزنم
-
سلام بچها امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها من از اوناییم که تو ازمونا غلط خیلی میزنم
راهکارتون چیه؟
من اصولن بیشترین غلطام تو زیسته همیشه
اومدم این 3 هفته تعداد تستای زیستم رو بیشتر کردم و زمان بیشتری براش گذاشتم
ولی باز چیزی تغییر نکرد
و سر ازمون فکر میکنم دارم درست میزنم ولی بعدش میبینم کلی غلط جواب دادم
شما چه راهکاری دارین؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا همیار -
یه راهکاری که یکی از دوستام بهم گفت این بود که
هرمبحث زیست رو قبل تست زدن برای خودم کنفرانس بدم و همه نکاتش رو بدون نگاه کردن به کتاب مرور کنم
اینطوری میتونم بفهمم چیارو بد فهمیدم و رفع اشکالشون کنم -
Hhh Hh سلام
اره میکنم ولی میگم شاید من بد تحلیل میکنم
اینبار با فیلمای راه ابریشم تحلیل میکنم تا بهتر بفهمم ازمون رو@f-seif-0
خیلیم خوب
اگه خواستی تاپیکی که لینکش رو میذارم رو مطالعه کن(درباره تحلیل آزمون)
https://forum.alaatv.com/post/2335853 -
ببین تعداد غلطا تو زیست همیشه به دو دلیل زیاد میشه
یا اینکه درسو نخوندی و میری الکی میزنی ک مسلما تو اینجوری نیستی
یا اینکه درسو کامل خوندی ولی بش مسلط نیستی
که اگ تو جزو این حالت دوم باشی
مطمعنا سر جلسه توی تستای زیادی بین دو گزینه گیر میکنی و اخر وقتی دو به شکی یکی از گزینه ها رو انتخاب میکنی
و اما اگه اینجوری نیستی و سر ازمون به گزینه ای که میزنی مطمعنی و باقی گزینه ها رو هم با قسم حضرت عباس رد میکنی و اخرش میای تا غلط زدی تستَ رو
باس به درست خوندن زیستت شک کنی و این نشون دهنده ی ایراد اموزشیِ
و شاید هم سر بی دقتی تسته رو اشتباه زدی که اون باز بحثش جداس
و خیلی از دانش اموزای تاپ تنها علت زیاد غلط زدنشون همینه ک میگن ما این درسو تاپ بستیم پس با بی دقتی از کنار گزینه ها میگذرن و این میشه خیلی از تستا رو غلط میزنن -
راهکارتون چیه؟
ولی باز چیزی تغییر نکرد
شما چه راهکاری دارین؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا همیار -
راهکارتون چیه؟
ولی باز چیزی تغییر نکرد
شما چه راهکاری دارین؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا همیار@f-seif-0
سلام، ببینید به خاطر اینه که میخونین ولی اون خوندنه ناقصه و کامل یادش نگرفتین، از طرفی روحیه کمالگرایی دارین و چون خوندین اصرار میکنین جواب بدین همه رو پس منفی میشه. وقتی تست کار میکنین همه نکاتو تو کتاب حاشیه نویسی کنین و اگه غلط زدین چندین بار دیگه بزنینش، هر روز کتاب درسی رو مطالعه کنید و نهایتاً مدیریت سر جلسه آزمون داشته باشید، شما قرار نیست 100% بزنین و اصراری نیست همه رو جواب بدید، اگه یکی دو بار فقط سوالاتی که مطمئن هستینو بزنید و تأثیرشو ببینین قطعاً این موردو رعایت خواهید کرد -
@f-seif-0 سلام
موقع تست زدن در طول هفته
وقتی تست رو اشتباه میزنی میری سراغ پاسخنامه و تحلیلش ؟یا اول برمیگردی به کتابو جوابم اونجا پیدا میکنی،؟ -
ببین تعداد غلطا تو زیست همیشه به دو دلیل زیاد میشه
یا اینکه درسو نخوندی و میری الکی میزنی ک مسلما تو اینجوری نیستی
یا اینکه درسو کامل خوندی ولی بش مسلط نیستی
که اگ تو جزو این حالت دوم باشی
مطمعنا سر جلسه توی تستای زیادی بین دو گزینه گیر میکنی و اخر وقتی دو به شکی یکی از گزینه ها رو انتخاب میکنی
و اما اگه اینجوری نیستی و سر ازمون به گزینه ای که میزنی مطمعنی و باقی گزینه ها رو هم با قسم حضرت عباس رد میکنی و اخرش میای تا غلط زدی تستَ رو
باس به درست خوندن زیستت شک کنی و این نشون دهنده ی ایراد اموزشیِ
و شاید هم سر بی دقتی تسته رو اشتباه زدی که اون باز بحثش جداس
و خیلی از دانش اموزای تاپ تنها علت زیاد غلط زدنشون همینه ک میگن ما این درسو تاپ بستیم پس با بی دقتی از کنار گزینه ها میگذرن و این میشه خیلی از تستا رو غلط میزننramses kabir ممنون ازتون :))
-
@f-seif-0
سلام، ببینید به خاطر اینه که میخونین ولی اون خوندنه ناقصه و کامل یادش نگرفتین، از طرفی روحیه کمالگرایی دارین و چون خوندین اصرار میکنین جواب بدین همه رو پس منفی میشه. وقتی تست کار میکنین همه نکاتو تو کتاب حاشیه نویسی کنین و اگه غلط زدین چندین بار دیگه بزنینش، هر روز کتاب درسی رو مطالعه کنید و نهایتاً مدیریت سر جلسه آزمون داشته باشید، شما قرار نیست 100% بزنین و اصراری نیست همه رو جواب بدید، اگه یکی دو بار فقط سوالاتی که مطمئن هستینو بزنید و تأثیرشو ببینین قطعاً این موردو رعایت خواهید کردKalin Nejati یعنی هرروز کتاب رو بخونم حتی بااینکه بلدمش؟
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم -
Kalin Nejati یعنی هرروز کتاب رو بخونم حتی بااینکه بلدمش؟
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم -
@f-seif-0 ایندفعه همه سوالا چک کن
منم قبلا فقط اشتباه ها چک میکردم ولی مشاورم گفت همرو چک کن و نکاتشو بنویس حتما@zahra-zahraii خب میدونی من نکات رو که میخوام بنویسم میگم یادش دارم دیگه نمینویسم
بنویسمش؟ :| -
@zahra-zahraii هووووم
حتمن این رو اجرا میکنم ممنونم -
@zahra-zahraii خب میدونی من نکات رو که میخوام بنویسم میگم یادش دارم دیگه نمینویسم
بنویسمش؟ :| -
@zahra-zahraii ممنون حتمن
-
Kalin Nejati یعنی هرروز کتاب رو بخونم حتی بااینکه بلدمش؟
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم@f-seif-0 کتابو هر روز باس حداقل یه مرور ده دقیقه ایش کنی:))
و هر شب قبل از خواب بیستا از گزاره های کتاب درست نادرست خیلی سبزو بزن که مطالب برات مرور بشن
اینطوری بازدهیت خیلی بهتر میشه:)) -
@f-seif-0 کتابو هر روز باس حداقل یه مرور ده دقیقه ایش کنی:))
و هر شب قبل از خواب بیستا از گزاره های کتاب درست نادرست خیلی سبزو بزن که مطالب برات مرور بشن
اینطوری بازدهیت خیلی بهتر میشه:))ramses kabir ممنون ازتون :))