نای
-
@حمید-صباحی ممنونم

ایا اینجا ک گفته توسط غشای پایه به این معنی نیست خود لایه زیر مخاط یه لایه پیوندی داره؟
-
Sara_R لایه مخاطی بافت پوششی هست که و اون هم غشای پایه داره غشای پایه جنسش گلیکو پروتئین و پروتئینی است
@حمید-صباحی بله بله اینو میدونم
منظورم اینکه چون غشایه پایه بافت پوششی رو به پیوندی وصل میکنه به این معنی نیست که زیرمخاط لایه پیوندی داره؟ -
Sara_R لایه مخاطی بافت پوششی هست که و اون هم غشای پایه داره غشای پایه جنسش گلیکو پروتئین و پروتئینی است
@حمید-صباحی بعد یه چیز دیگه مگه مخاط بافت پوششی با استر پیوندی نیست؟
مگه بافت پیوندیش با زیر مخاط در تماس نیست؟نه پوششی؟ -
@حمید-صباحی بعد یه چیز دیگه مگه مخاط بافت پوششی با استر پیوندی نیست؟
مگه بافت پیوندیش با زیر مخاط در تماس نیست؟نه پوششی؟ -
mohamad rəza چرا؟
کجا این تحلیلم اشتباهه؟

-
mohamad rəza چرا؟
کجا این تحلیلم اشتباهه؟

mohamad rəza چرا؟
کجا این تحلیلم اشتباهه؟

خودم موندم که استر پیوندی فکر کنم نداره یا داره
من کتاب رو یه نگاه دوباره کردم هیچی نگفته دربارش و سخته نظر قطعی دادن -
mohamad rəza چرا؟
کجا این تحلیلم اشتباهه؟

خودم موندم که استر پیوندی فکر کنم نداره یا داره
من کتاب رو یه نگاه دوباره کردم هیچی نگفته دربارش و سخته نظر قطعی دادنmohamad rəza
آستر پیوندی توی لوله ی گوارش و روده هست توی ساختار دستگاه تنفس نیست -
mohamad rəza
آستر پیوندی توی لوله ی گوارش و روده هست توی ساختار دستگاه تنفس نیست@حامد-صباحی چرا نداره؟
مگه تو فصل ۵ یازدهم نمیگه مخاط، پوششی بعلاوه استر پیوندیه
بعدش میگه مخاط در دستگاه گوارش تنفس ادراری تناسلی هست -
@حامد-صباحی چرا نداره؟
بعدش میگه مخاط در دستگاه گوارش تنفس ادراری تناسلی هستSara_R
تو ساختار لوله گوارش و مجاری ادراری مخاط آستر پیوندی داره ولی تو دستگاه تنفس مخاط آستر پیوندی نداره و مخاط به وسیله غشای پایه در تماس با لایه زیر مخاطی . تو کنکور هم این آستر پیوندی رو برای دستگاه تنفس تو ساختار لایه مخاطی نمی پرسن و خارج کتاب هست فقط شما لوله گوارش و مجاری ادراری که کتاب گفته یادتون باشه وگرنه تو ساختار دستگاه تنفس این سوال رو نمی پرسن من هم خارج کتاب گفتم که بدونین -
@حامد-صباحی چرا نداره؟
بعدش میگه مخاط در دستگاه گوارش تنفس ادراری تناسلی هست@حامد-صباحی چرا نداره؟
بعدش میگه مخاط در دستگاه گوارش تنفس ادراری تناسلی هستاخه منم 2 تا دلیل پیدا کردم واس نقض اینکه استر نداره
ص15 دهم : این بافت ( پیوندی سست) معمولا پوششی را پشتیبانی میکند
و دوماً هم به نظر میرسه در تحلیل شکل نای هم کتاب نخواسته حرفی از مخاط دارای پیوندی حرف بزنه .
اکثریت تست ها قریب به وقوع فقط مخاط رو پوششی گرفتن برای نای -
@حامد-صباحی چرا نداره؟
بعدش میگه مخاط در دستگاه گوارش تنفس ادراری تناسلی هستاخه منم 2 تا دلیل پیدا کردم واس نقض اینکه استر نداره
ص15 دهم : این بافت ( پیوندی سست) معمولا پوششی را پشتیبانی میکند
و دوماً هم به نظر میرسه در تحلیل شکل نای هم کتاب نخواسته حرفی از مخاط دارای پیوندی حرف بزنه .
اکثریت تست ها قریب به وقوع فقط مخاط رو پوششی گرفتن برای نایmohamad rəza آقای موقاری هم گفتن مخاط بافت پوششی استوانه تک لایه ای است که مایع مخاطی ترشح میکند
-
Sara_R
تو ساختار لوله گوارش و مجاری ادراری مخاط آستر پیوندی داره ولی تو دستگاه تنفس مخاط آستر پیوندی نداره و مخاط به وسیله غشای پایه در تماس با لایه زیر مخاطی . تو کنکور هم این آستر پیوندی رو برای دستگاه تنفس تو ساختار لایه مخاطی نمی پرسن و خارج کتاب هست فقط شما لوله گوارش و مجاری ادراری که کتاب گفته یادتون باشه وگرنه تو ساختار دستگاه تنفس این سوال رو نمی پرسن من هم خارج کتاب گفتم که بدونین@حامد-صباحی
اره دقیقاًتعریف استر پیوندی و اینا از فصل گوارش سر چشمه میگیره که مسلماً نمیشه 100 در صد به نای هم تعمیم داد
-
@حامد-صباحی
اره دقیقاًتعریف استر پیوندی و اینا از فصل گوارش سر چشمه میگیره که مسلماً نمیشه 100 در صد به نای هم تعمیم داد
mohamad rəza الان کتاب در رابطه با لایه زیر مخاطی نای که از جنس بافت پیوندی سست هست هم صحبتی نکرده فقط گفته تو لایه زیر مخاط رگ ها اعصاب و غدد برون ریز داریم البته میدونیم تو خود رگ بافت پیوندی داریم
-
mohamad rəza
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
دوستان ممنونم🌸
برادرین؟😁 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
mohamad rəza
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
دوستان ممنونم🌸
برادرین؟😁 -
@حامد-صباحی
اع خوب شد گفتین هر وقت کامنتاتونو میدیدم میگفتم چه جالب اینا هم اسماشون شبیهه هم فامیلیشون یکیه😅👌🏻 -
@حامد-صباحی اهاا 😁
سلامت باشین🌸