درس ۴ دوازدهم
-
Sara_R چونکه یا اینطوری مثل الآن یادت میره یا وقتی خودت به جواب رسیدی ، میایی نتیجه رو اعلام میکنی تو تاپیک!
خانومِ_دوست_داشتنی الان جوابو یادم هست
(گفته گزینه یک)فقط میخوام بدونم چرا ۲ غلطه
-
Sara_R شاید برای همینه!
چاپ چه سالی؟
هم کتاب درسی رو بگو هم کتاب تست ( و اسمش لطفا )خانومِ_دوست_داشتنی کتاب تست ماله چاپ امساله
-
حالا احتیاج هست منم بگم یا نه 😅
-
Sara_R فقط می خوام ببینم مطمئنی جواب یک هست آخه صورت سوال در واقع انگار دو حسن رو مورد سوال قرار داده
-
Sara_R فقط می خوام ببینم مطمئنی جواب یک هست آخه صورت سوال در واقع انگار دو حسن رو مورد سوال قرار داده
Elham Hoseni هم فاعلی و هم فعلی که یکیش در مورد قصد و نیت هست و یکی مربوط به انجام صحیح عمل هست
-
Elham Hoseni بله گزینه یکه
تست ۵۰۹

-
Sara_R خب من اگه بودم شک نمیکردم بین 1 و 2
چرا؟
چونکه خط دوم از صفحه 45 خودش بیان کرده " عمل را به همان صورت که خداوند دستور داده است ، انجام دهد"
بعد توی بند دوم هم "داشتن نیت الهی" هم "به همان صورت که خداوند دستور داده است" اومده.
و این صحیح تره!
ولی گزینه دو یه بخش ریزتری از نحوه انجام عمل رو داره ( خود کتاب هم بعنوان مثل ، بعد از یعنی اورده )
1_ همیشه اونی که خلاصه تر و صحیح تر هست رو بعنوان جواب انتخاب کن.
2_ این تست ارزش کنکوری نداره! -
چرا؟
چونکه خط دوم از صفحه 45 خودش بیان کرده " عمل را به همان صورت که خداوند دستور داده است ، انجام دهد"
بعد توی بند دوم هم "داشتن نیت الهی" هم "به همان صورت که خداوند دستور داده است" اومده.
و این صحیح تره!
ولی گزینه دو یه بخش ریزتری از نحوه انجام عمل رو داره ( خود کتاب هم بعنوان مثل ، بعد از یعنی اورده )
2_ این تست ارزش کنکوری نداره!خانومِ_دوست_داشتنی ممنونم🌸🌸
-
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
چرا؟
و این صحیح تره!
2_ این تست ارزش کنکوری نداره!خانومِ_دوست_داشتنی
اما من با احترام زیاد نظرم خلاف نظر شماست به نظرم اشتباه داخل تایپ هست آخه خودش داخل سوال بالا اومده گزینه ۲ رو توضیح داده -
چرا؟
و این صحیح تره!
2_ این تست ارزش کنکوری نداره!خانومِ_دوست_داشتنی یه چیزی پاسخنامه علت غلط بودن گزینه ۲ رو و درست گفته؟
-
Sara_R
Elham Hoseni
برای همین میگم ارزش کنکوری نداره
چون من بند دوم همون صفحه رو درنظر گرفتم و جواب شد گزینه 1
و شما بند اول و جواب شد گزینه 2..!
درواقع گزینه دو هم کامله ( چون تهش گفته با قصد الهی ) اما خب من جمله " به همان صورت که خداوند فرمان داده" رو بعنوان اولویت لایت زدم..!
اطلاع بیشتری ندارم. -
Sara_R
Elham Hoseni
برای همین میگم ارزش کنکوری نداره
چون من بند دوم همون صفحه رو درنظر گرفتم و جواب شد گزینه 1
و شما بند اول و جواب شد گزینه 2..!
درواقع گزینه دو هم کامله ( چون تهش گفته با قصد الهی ) اما خب من جمله " به همان صورت که خداوند فرمان داده" رو بعنوان اولویت لایت زدم..!
اطلاع بیشتری ندارم.خانومِ_دوست_داشتنی تشکر🌸🌸
-
کتابت کدوم نشره؟
-
کتابت کدوم نشره؟
خانومِ_دوست_داشتنی بهمن ابادی
-
خانومِ_دوست_داشتنی بهمن ابادی
Sara_R خب پس خیلی خودتو اذیت نکن.
بعضی تست هاش غیرمعقول سختن و دید خیلی دقیقی میخواد ( که برای کنکور دید مؤلف کونه لازم نیست ). -
Alireza Varamanzar
خانومِ_دوست_داشتنی
علت غلط بودن دو چیه؟Sara_R
ببین توی گزینه ۲ آخرش جمله گفته که "با قصد و نیت الهی انجام دهد"
خب این مفهوم حسن فاعلی رو میرسونه که با هدف و نیت و قصد هستدر حالی که بجای "قصد و نیت الهی"باید میگفت حسن فعلی(نه حسن فاعلی)
توی کتاب هم خط آخر گفته که:
حسن فعلی بدین معناست که کار به درستی و به همان صورت که خداوند فرمان داده است انجام شود.پس جمله غلطه
-
Sara_R
ببین توی گزینه ۲ آخرش جمله گفته که "با قصد و نیت الهی انجام دهد"
خب این مفهوم حسن فاعلی رو میرسونه که با هدف و نیت و قصد هستدر حالی که بجای "قصد و نیت الهی"باید میگفت حسن فعلی(نه حسن فاعلی)
توی کتاب هم خط آخر گفته که:
حسن فعلی بدین معناست که کار به درستی و به همان صورت که خداوند فرمان داده است انجام شود.پس جمله غلطه
Alireza Varamanzar خب قسمت اولش داره درمورد حسن فعلی میگه
قسمت دوم هم حسن فاعلی
دوتاشو گفته🤔 -
Alireza Varamanzar خب قسمت اولش داره درمورد حسن فعلی میگه
قسمت دوم هم حسن فاعلی
دوتاشو گفته🤔Sara_R
گزینه ۲ رو توی جمله کتاب نگاه کن ببین چجوری نوشته