سلام😇
خسته نباشید🌟
این تاپیک رو زدم چون چند نفر از بچه های آلایی جزوه شیمی استاد پویان نظر رو میخواستن💫🌈
جزوه رو خودم نوشتم ولی اگ مشکلی داشته باشه ب بزرگی خودتون ببخشید🙇♀️😊🙏🏻
و پارسال جزوه رو نوشتم دقیق یادم نیس ک در چه حد تمام مسائل رو نوشتم🙄🤦♀️
امیداوارم ک مفید باشه براتون😸❤💫🌈
➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿
⚫در آخر اینکه فعلا جزوه شیمی دهم رو میذارم و تا چن روز دیگ هم شیمی یازدهم رو میذارم ولی چون تازه اقای پویان نظر فصل ۳ شیمی یازدهم رو انگاری(اونجوری ک شنیدم) تدریس میکنن فعلا جزوه یازدهم کامل نیست و تا فصل ۲ شیمی یازدهم جزوش کامله😔👀🙇♀️
اگ بازم واس هرکی لازم باشه بگه بنویسم و فصل آخر شیمی یازدهم رو هم میذارم🙂✌🏻🌈
[جزوه شیمی دهم پویان نظر](جزوه شیمی دهم استاد پویان نظر 🙂-compressed.pdf )
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
arminn
سلام بچهای آلایییی امیدوارم سالم و سلامت باشید
بچها این تایپیک و زدم ک جزوه های پایه یازدهم هم دیگه رو به اشتراک بزاریم...
الان من به یه جزوه عالی کنکور برای یازدهم شیمی نیازمندم اگه کسی داره لطفا اینجا قراره بده
بچها اینجا هم میتونید نمونه سوال امتحان های ک ازتون گرفتن رو قرار بدید برای تمرین و....
Chemistry11-season1.pdf
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه همیشه، من دوران کنکور این نکات رو برای مرور قبل از آزمون ها مینوشتم و به نظرم بعد از اینکه یه مبحثی رو خوندین و قبل آزمونا یه نگاه به این بندازین کمکتون کنه💕
پیشاپیش ببخشید اگه بعضی جاها بدخط و شلخته شده!
و اینکه اگه جایی ناخوانا بود یا به نظرتون اشتباه بود بگید با کمک هم اصلاحش کنیم❣️
این برای فصل یک شیمی یازدهمه
پ.ن:جاهایی که علامت ذره بین داره یا me/خودم نوشتم ینی برداشت شخصیم بوده و امکان داره غلط باشه+ اکثر نکات از کتاب مبتکران هستن و اگه شماره ی تستی میبینید ۹۰ درصد برا این کتابه 💟
@تجربیا
@ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سوال شعاع اتمی کنکور 1400
-
سلام 2میشه؟
مال کنکور امسال هست خارج تجربی -
-
-
کدوم سوال؟
-
حسین نعمتی
من سوالتون رو حل کردم ولی یون آلمینیوم رو از همه اینا کوچیک تر میارم که خب همه گزینه ها ازش بزرگترن -
سلام اصلن نیاز نیست دست به قلم بشی
الومینیوم رو داده 50 خب باید قبل الومینیوم بیشتر از این مقدار باشه
گزینه 2 سدیم با عقل جور در میاد و یا گزینه3 ( و حتی اینم رعایت کرده که شعاع منیزیم از سدیم کوچیک باشه)
اگه سدیم رو فرض بر این بزاریم که 95 عه ( از گزینه این فرض رو کنیم) بایستی پتاسیم از سدیم شعاع بزرگی داشته باشه که 133 نوشته و معقوله
اما ببین کلسیم رو نوشته 59 یعنی از الومینیوم یا منیزیم کوچیک ترِ شعاعش
خب کوچیکتر باشه شعاعِ یه فلز یعنی واکنش پذیری کمتری داره
ولی واقن هم اینطوره؟ مثلا منیزیم از کلسیم واکنش پذیر تره؟ یا الومینیوم از کلسیم واکنش پذیر تره؟ قطعن که اینطور نیست
پس گزینه 1 هست که معقول نیست عددش -
mohamad rəza در سوال شعاع اتمی کنکور 1400 گفته است:
گزینه 2 سدیم با عقل جور در میاد و یا گزینه3 ( و حتی اینم رعایت کرده که شعاع منیزیم از سدیم کوچیک باشه)
اگه سدیم رو فرض بر این بزاریم که 95 عه ( از گزینه این فرض رو کنیم) بایستی پتاسیم از سدیم شعاع بزرگی داشته باشه که 133 نوشته و معقوله
ولی واقن هم اینطوره؟ مثلا منیزیم از کلسیم واکنش پذیر تره؟ یا الومینیوم از کلسیم واکنش پذیر تره؟ قطعن که اینطور نیست
پس گزینه 1 هست که معقول نیست عددشخب با این حساب بگیم چون منیزیم بیشتر از کلسیم داده منیزیم غلطه اینجوری نمیشه تحلیل کرد ک
-
حسین نعمتی در سوال شعاع اتمی کنکور 1400 گفته است:
سلام 2میشه؟
مال کنکور امسال هست خارج تجربیسلام برای ۱۴۰۱ جز حذفیاته
-
@سمیه-صادقلو در سوال شعاع اتمی کنکور 1400 گفته است:
mohamad rəza در سوال شعاع اتمی کنکور 1400 گفته است:
پس گزینه 1 هست که معقول نیست عددشخب با این حساب بگیم چون منیزیم بیشتر از کلسیم داده منیزیم غلطه اینجوری نمیشه تحلیل کرد ک
منیزیم رو با 2تا دلیل میشه درست گرفت!
1- الومینیوم 50 عه ، منیزیم 65 ق ق
2- سدیم فرضاً 95عه ، منیزیم 65 ق ق
شک داری برای سدیم؟
1- الومینیوم 50 عه سدیم 95 ق ق
2- پتاسیم 133 عه سدیم 95 ق ق
شک داری واسه پتاسیم؟
1- الومینویم 50 عه پتاسیم 133 ق ق
2- سدیم فرضا 95 عه پتاسیم 133 ق قسوال اصلا محاسباتی نیست ، مفهومیه حالا شما زیر لایه کشیدین وقت تلف کردین و به گزینه اشتباه هم رسیدین
-
mohamad rəza
اصلا من ب گزینه ای نرسیدم ک
الان قبول دارین ترتیب شعاع یونی رو طبق اونی ک کشیدم؟در ضمن برای مقایسه یون های غیر هم الکترون باید اول تعداد لایه هارو مشخص کنیم ب خاطر همون من آرایش نوشتم البته میشه بدون آرایش مشخص کرد ولی نمیدونستم اون روش و چجوری ب بهشون توضیح بدم ترجیح دادم آرایش بکشم
-
mohamad rəza
اصلا من ب گزینه ای نرسیدم ک
الان قبول دارین ترتیب شعاع یونی رو طبق اونی ک کشیدم؟در ضمن برای مقایسه یون های غیر هم الکترون باید اول تعداد لایه هارو مشخص کنیم ب خاطر همون من آرایش نوشتم البته میشه بدون آرایش مشخص کرد ولی نمیدونستم اون روش و چجوری ب بهشون توضیح بدم ترجیح دادم آرایش بکشم
نه جسارت نباشه طبیعتا ارایش هم شعاع رو میتونه به ما الهام کنه ولی وقتی که یدونه خودش راهنمایی داده 3 تاهم گزنیه حتمن تناسب داره نیاز نیست که طرفش بریم .
اینم خالی از لطف نیست که تحلیل خیلی سبز بود پیدا کردم ( همانطور که عرض کردم اصن سوال مفهومی بود و چشمی میشد زد)
-
HADAF Big
ن شعاع یونی تو کتاب کارا بررسی شده کدوست گلم هدف کتاب درسی:)
-
HADAF Big
ن شعاع یونی تو کتاب کارا بررسی شده کولی خب محاسبه اون حذف شده اما بزرگی و مقایسه آن هست
-
mohamad rəza
خیلی ممنون -
mohamad rəza بسیار عالی ممنون
-
@سمیه-صادقلو درسته خیلی ممنون از راهنماییتون
-