My study وسميه صادقلو
-
ببین در کتاب یازدهم خواهی خواند که ما دو نوع غده داریم برون ریز و درون ریز کبد بزرگترین غده برون ریز بدنه درسته هورمون ترشح میکنه اما همه سلولهاش هورمون ترشح نمیکنن بخشیشون ترشح میکنن میشه گفت پراکنده هستن در اصل اینا سلول درون ریز دارن لفظ غده درون ریز براشون اشتباهه
اینو بچه های دوازدهمی ما گفتن و از حرفشون مطمئن باشین ولی من بازم برای اطمینان میپرسم از معلم تستمون و بهتون خبر میدم -
ببین در کتاب یازدهم خواهی خواند که ما دو نوع غده داریم برون ریز و درون ریز کبد بزرگترین غده برون ریز بدنه درسته هورمون ترشح میکنه اما همه سلولهاش هورمون ترشح نمیکنن بخشیشون ترشح میکنن میشه گفت پراکنده هستن در اصل اینا سلول درون ریز دارن لفظ غده درون ریز براشون اشتباهه
اینو بچه های دوازدهمی ما گفتن و از حرفشون مطمئن باشین ولی من بازم برای اطمینان میپرسم از معلم تستمون و بهتون خبر میدمهدی هاشمیان بچه ها از خانم مون هم پرسیدم و گفتن درسته و توضیح کامل ترش به شکل زیر هست که
مجموعه ای از سلول ها که میشن غده خب ما غده درون ریز و برون ریز داریم و غده برون ریز قطعا سلول پوششی اند ولی غده های درون ریز که ترشحات شون به داخل خون میریزه میتونه پوششی باشه میتونه نباشه
خب کبد بزرگترین غده برون ریز هست اما یه سری سلول هایی داره که هورمون ترشح میکنن و اونایی که هورمون ترشح میکنند ترشحات شون را میریزن به خون پس کبد غده برون ریز هست اما تعدادی سلول درون ریز داره که ترشحات شون را میریزن به داخل خون -
-
اینو بچه های دوازدهمی ما گفتن و از حرفشون مطمئن باشین ولی من بازم برای اطمینان میپرسم از معلم تستمون و بهتون خبر میدمهدی هاشمیان
باش حالا چرا ب اسم ما تایپیک زدی
منشن میکردی کافی بودا
من خودمم دوازدهم هستم -
هدی هاشمیان
باش حالا چرا ب اسم ما تایپیک زدی
منشن میکردی کافی بودا
من خودمم دوازدهم هستم@سمیه-صادقلو آهان ببخشین گفتم اینجا باشه که ببینین
-
@سمیه-صادقلو آهان ببخشین گفتم اینجا باشه که ببینین
هدی هاشمیان منظورم اینه که اینطوری باشه ببینین گفتم شاید نیاین ببینین به خاطر همین اسمتون را زدم