نکته تست هامون سبطی
-
Hasti Aghaee تو زبان و دینی ادم قانع می شه چرا این گزینه درسته و بقیه ی گزینه ها لازم نیست تحلیل بشن ولی تو ادبیات استاد حسین خانی بدون تحلیل قانع کننده گزینه ی درست رو انتخاب می کنن تو بعضی تست ها
در ضمن این الکی ایراد در آوردن نیست .مثلا من به شدت از راه ابریشم استاد ثابتی راضیم با اینکه بعضی ارتباط نگرفتن. ولی من به نظرم ستون اصلی راه ابریشم ایشون هستن
از راه ابریشم شیمی هم همچنین البته حجم زیاد ابریشم شیمی یه مقدار اذیت می کنه ولی خیلی کامله . از راه ابریشم زیست هم راضیم و واقعا عالی هست . ولی مثلا از راه ابریشم استاد طلوعی خیلی راضی نیستم با اینکه خیلی ها باهاش نتیجه گفتن و این مشکل منه ارتباط نمی گیرم
ولی تو ادبیات خیلی از بچه ها هستن که حتی درباره ی تدریس استاد حسین خانی تاپیک زدن و گفتن که خیلی راضی نیستنIlya Mansouri خب ببین دقیقا توی همون زبان هم خیلی از بچها تاپیک و تیکت میزنن که قانع نشدن از انتخاب اون گزینه و همهی گزینه ها تحلیل نشد منظورم اینه که همیشه یه عده از بچها هستن که ارتباط میگیرن یه عده نه واسه تمام درس ها همینطوره حالا انگشت شمار استاد وجود داره که هیچ دانش آموزی ازش ناراضی نباشه
بله منم با خیلی از استادها ارتباط نمیگیرم درصورتی که بقیه بچها کانکت شدن باهاشون و دقیقا مشکل منه
ضمن اینکه مسلما اگه معلم ها بدونن که کجاها کم کاری کردن و از نظر ما درست نبوده حتما اون قسمت رو صحیح میکنن و سعی میکنن مشکلو حل کنن بنظرم تیکت بزن یا اگه اینستای ایشونو دارید میتونید بهشون بگید
موفق باشید -
Ilya Mansouri خب ببین دقیقا توی همون زبان هم خیلی از بچها تاپیک و تیکت میزنن که قانع نشدن از انتخاب اون گزینه و همهی گزینه ها تحلیل نشد منظورم اینه که همیشه یه عده از بچها هستن که ارتباط میگیرن یه عده نه واسه تمام درس ها همینطوره حالا انگشت شمار استاد وجود داره که هیچ دانش آموزی ازش ناراضی نباشه
بله منم با خیلی از استادها ارتباط نمیگیرم درصورتی که بقیه بچها کانکت شدن باهاشون و دقیقا مشکل منه
ضمن اینکه مسلما اگه معلم ها بدونن که کجاها کم کاری کردن و از نظر ما درست نبوده حتما اون قسمت رو صحیح میکنن و سعی میکنن مشکلو حل کنن بنظرم تیکت بزن یا اگه اینستای ایشونو دارید میتونید بهشون بگید
موفق باشیدHasti Aghaee در مورد زبان فقط یک نفر انتقاد کرد که با خشم طوفان انجمن روبه رو شد
مشکل رو بار ها گفتیم به هر حال متود درسی یک استادی که ۱۵ سال سابقه ی تدریس داشته رو نمی شه تغییر داد -
این پست پاک شده!
معمار ویران شما که توان شنیدن انتقاد ندارید چرا میاد در آلا خونه و نظر مردم رو میخوانید؟؟؟؟؟
-
معمار ویران شما که توان شنیدن انتقاد ندارید چرا میاد در آلا خونه و نظر مردم رو میخوانید؟؟؟؟؟
محمد جواد شاکری
دوست عزیز نقد هم اگر میکنی از روی دانش باید باشه نه بی پایه و اساس
هرچند با توجه به کامنت های قبلی تون بنظرم این توصیه ی برادرانه ام بی فایدس
موفق باشین -
محمد جواد شاکری
دوست عزیز نقد هم اگر میکنی از روی دانش باید باشه نه بی پایه و اساس
هرچند با توجه به کامنت های قبلی تون بنظرم این توصیه ی برادرانه ام بی فایدس
موفق باشینغریبه ترین آشنا سلامت باشید بی فایده!!! (با احترام)
-
سلام دوستان بنظرتون کلاس نکته تست دکتر هامون سبطی چطوره شرکت کنم؟
راستی بار سوممه کنکور میدمکتابای ایشونو تقریبا کامل خوندم و بنظرم خوب بودن حالا نمیدونم نکته تستشو برم یا نه
ShJ
بله توصیه میکنم بهتون