استرس بعد بلد نبودن سوال
-
سلام بچه ها روز بخیر
من وقتی میخوام تست بزنم حالا چه ازمون باشه چه تست اموزشی برا خودم وقتی یه تستی رو بلد نباشم حل کنم یا گیر کنم خیلی اذیت میشم ضربان قلبم میره بالا و کلا اون چیزی هم که بلدم رو هم یادم میره و میدونم این تو کنکور قطعا به چالش میکشه منو
از چندتا از دوستام پرسیدم و گفتن برات مهم نباشه ، خب اگه برام مهم نبود که استرس نمیگرفتم
شما راهکاری دارین؟ -
سلام بچه ها روز بخیر
من وقتی میخوام تست بزنم حالا چه ازمون باشه چه تست اموزشی برا خودم وقتی یه تستی رو بلد نباشم حل کنم یا گیر کنم خیلی اذیت میشم ضربان قلبم میره بالا و کلا اون چیزی هم که بلدم رو هم یادم میره و میدونم این تو کنکور قطعا به چالش میکشه منو
از چندتا از دوستام پرسیدم و گفتن برات مهم نباشه ، خب اگه برام مهم نبود که استرس نمیگرفتم
شما راهکاری دارین؟عباس زنگارکی خب اگر کامل درسی رو بلد باشی دیگه این مشکل پیش نمیاد
این یعنی یادگیری شما ناقصه -
سلام بچه ها روز بخیر
شما راهکاری دارین؟عباس زنگارکی
منم اینجوریم ولی ن در حد ضربان قلب و اینا دارم یواش یواش ب خودم میقبولونم ک ی آدم طبیعیه همه سوالارو بلد نباشه مثلا همون رتبه یک امسال مگ ریاضی ۵۵نزد خب اون که یک بود اونجوری زده دیگ من ک جای خود دارم پس ما همه حق بلد نبودن و اشتباه داریم فقط باید تلاش کنیم کنش کنیم -
ممنون از راهنمایی تون
Yazdan Gonabadi 1
@سمیه-صادقلو