سوال آزمون گاج از درصد خلوص
-
سلام رفقا
امیدوارم تا اینجا عالی پیش رفته باشین
تو این سوال میشه قسمت آخرش رو توضیح بدین چطوری به دست میاد؟اصلا نمیفهممش
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-شیمی -
سلام رفقا
امیدوارم تا اینجا عالی پیش رفته باشین
تو این سوال میشه قسمت آخرش رو توضیح بدین چطوری به دست میاد؟اصلا نمیفهممش
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-شیمی@zahra-hamrang
واکنش کربن با fe2o3 رو بنویس. اگر واکنش کامل انجام بشه، سمت واکنش دهنده که مواد جامد فقط fe2o3 بوده همه خرج میشه و فرآورده جامد فقط fe تولید میشه. پس اتم های اکسیژن با کربن واکنش می دن و به صورت گاز از ظرف خارج می شن. بنابراین جرم مواد جامد موجود در ظرف باید کاهش پیدا کنه. تو این سوال اول ۵۰ بوده، بعد شده ۴۴. اون ۶ گرم جرم کم شده واسه اتم های اکسیژنی هست که درون fe2o3 بودهاند، با کربن واکنش دادند و از ظرف خارج شدند.
گمون کنم با همین اشاره ریز خودت بتونی بقیش رو حل کنی ... فقط محاسباتش مونده دیگه، مفهومش رو گفتم. -
@zahra-hamrang
واکنش کربن با fe2o3 رو بنویس. اگر واکنش کامل انجام بشه، سمت واکنش دهنده که مواد جامد فقط fe2o3 بوده همه خرج میشه و فرآورده جامد فقط fe تولید میشه. پس اتم های اکسیژن با کربن واکنش می دن و به صورت گاز از ظرف خارج می شن. بنابراین جرم مواد جامد موجود در ظرف باید کاهش پیدا کنه. تو این سوال اول ۵۰ بوده، بعد شده ۴۴. اون ۶ گرم جرم کم شده واسه اتم های اکسیژنی هست که درون fe2o3 بودهاند، با کربن واکنش دادند و از ظرف خارج شدند.
گمون کنم با همین اشاره ریز خودت بتونی بقیش رو حل کنی ... فقط محاسباتش مونده دیگه، مفهومش رو گفتم.