سوال درباره غده فوق کلیه
-
سلام
- چرا افزایش گلوکز و قند خون باعث کاهش تجزیه گلوکز تو سلولا میشه؟
- و اینکه تو عکسی که گذاشتم چرا گزینه ۴ غلطه؟
ممنون میشم اگه کسی بلده توضیح بده بهم 😅🌸
-
عکسی نیموده گویا
تایپ میکنم گزینه روبخشی از غدا فوق کلیه که ساختار عصبی دارد برخلاف بخشی که ساختار عصبی ندارد تحت تاثیر پیک های شیمیایی فعالیت خود را تغییر میدهد
-
سلام برای جواب سوال اولتون به نظرم وقتی که گلوکز در بدن افزایش پیدا میکنه بدن گلوکز اضافی رو به صورت گلیکوژن ذخیره میکنه به همین دلیل کمتر به تجزیه گلوکز میپردازه
-
عکسی نیموده گویا
تایپ میکنم گزینه روبخشی از غدا فوق کلیه که ساختار عصبی دارد برخلاف بخشی که ساختار عصبی ندارد تحت تاثیر پیک های شیمیایی فعالیت خود را تغییر میدهد
-
عکسی نیموده گویا
R Fi سلام
بخشی از فوق کلیه که ساختار عصبی داره: بخش مرکزی
بخشی از فوق کلیه که ساختار عصبی نداره: بخش قشریبخش قشری فوق کلیه تحت تاثیر هورمون محرک فوق کلیه (پیک شیمیایی)که توسط هیپوفیز پیشین تولید میشه قرار میگیره
-
R Fi اینو متاسفانه نمیدونم از معلمم میپرسم بهتون خبر میدم انشاءالله
MOBARAKE NOROOZIAN در سوال درباره غده فوق کلیه گفته است:
ممنون دوست عزیز لطف میکنی
-
سلام برای جواب سوال اولتون به نظرم وقتی که گلوکز در بدن افزایش پیدا میکنه بدن گلوکز اضافی رو به صورت گلیکوژن ذخیره میکنه به همین دلیل کمتر به تجزیه گلوکز میپردازه
-
R Fi سلام
بخشی از فوق کلیه که ساختار عصبی داره: بخش مرکزی
بخشی از فوق کلیه که ساختار عصبی نداره: بخش قشریبخش قشری فوق کلیه تحت تاثیر هورمون محرک فوق کلیه (پیک شیمیایی)که توسط هیپوفیز پیشین تولید میشه قرار میگیره
ممنونم 🌸♥️
تو درسنامه زده بخش قشری تحت تاثیر هورمون محرکه و بخش مرکزی تحت تاثیر پیک ها شیمیایی دستگاه عصبیه
من هر چی میخونمش جمله ها رو درست در میاد ب نظرم
شاید چون هر دوشون تحت تاثیر پیک شیمیایی قرار میگیرن یکی دوربرده یکی نزدیک
برخلاف که گفته غلط میشه -
ممنونم 🌸♥️
تو درسنامه زده بخش قشری تحت تاثیر هورمون محرکه و بخش مرکزی تحت تاثیر پیک ها شیمیایی دستگاه عصبیه
من هر چی میخونمش جمله ها رو درست در میاد ب نظرم
شاید چون هر دوشون تحت تاثیر پیک شیمیایی قرار میگیرن یکی دوربرده یکی نزدیک
برخلاف که گفته غلط میشه -
MOBARAKE NOROOZIAN ان شاءالله😐