واکنش نویسی
-
سلام..ازکجابفهمیم که توی واکنش ترکیب یونی یاعنصر حالت فیزیکیش چیه؟
-
سلام..ازکجابفهمیم که توی واکنش ترکیب یونی یاعنصر حالت فیزیکیش چیه؟
fatemeh201678 ترکیبای یونی اکثرا جامد اند مگر اینکه مخیط واکنش اب داشته باشه
-
fatemeh201678 ترکیبای یونی اکثرا جامد اند مگر اینکه مخیط واکنش اب داشته باشه
@mahdis127 مثلاتوی واکنش های جابجایی یگانه (فیلمای استاداقاجانی) توی همه واکنش هایی ک گفتن یکی ازفراورده ها محلول بود میشه این یک قانون باشه مثل اینکه گفتن درواکنش جابجایی دوگانه حتماحداقل یک اب یارسوب داریم؟؟
-
@mahdis127 مثلاتوی واکنش های جابجایی یگانه (فیلمای استاداقاجانی) توی همه واکنش هایی ک گفتن یکی ازفراورده ها محلول بود میشه این یک قانون باشه مثل اینکه گفتن درواکنش جابجایی دوگانه حتماحداقل یک اب یارسوب داریم؟؟
fatemeh201678 بله درسته تو جابه جایی دوگانه حتما باید رسوب تشکیل بشه ولی باید تشخیص بدید چه ماده ای رسوبه چه ماده ای محلول یا گازه
-
fatemeh201678 بله درسته تو جابه جایی دوگانه حتما باید رسوب تشکیل بشه ولی باید تشخیص بدید چه ماده ای رسوبه چه ماده ای محلول یا گازه
@mahdis127 اوهوم.. خب برای جابجای یگانه اون قانونی ک گفتم درسته یاهمه جااینجوری نیست؟
-
@mahdis127 اوهوم.. خب برای جابجای یگانه اون قانونی ک گفتم درسته یاهمه جااینجوری نیست؟
fatemeh201678 من دقیق یادم نمیاد ولی اکه مهندس اقاجانی گفتن حتما درسته
-
fatemeh201678 من دقیق یادم نمیاد ولی اکه مهندس اقاجانی گفتن حتما درسته
@mahdis127 نه درمورد جابجای یگانه قانونی نگفتن من براساس واکنش هایی که دادن واسم سوال پیش اومدکه شایداینطوری باشه..درهرصورت مرسی ازکمکتون
-
@mahdis127 نه درمورد جابجای یگانه قانونی نگفتن من براساس واکنش هایی که دادن واسم سوال پیش اومدکه شایداینطوری باشه..درهرصورت مرسی ازکمکتون
fatemeh201678 اها من الان یادم اومد نه لزومی نداره حتما محلول باشه
-
fatemeh201678 اها من الان یادم اومد نه لزومی نداره حتما محلول باشه
@mahdis127 مرسی
️