انتخاب منبع دوم آزمون
-
سلام و عرض ادب خدمت همگی
یه سوال داشتم
من آزمون های گزینه دو رو میرم
ولی مشاورم بهم گفتن که برو قلمچی رو هم برای اینکه ترازت واقعی تر میشه رو هم ثبت نام کن
برای آزمون های باقی مونده که حدود ۱۱ تاست
بنظرتون دو تا آزمون گرفتن کار خوبیه ؟چون یه جا شنیدم که تک منبعی باشین و روی همون آزمون به تسلط برسین و سوالات آزمون دیگه رو حل نکنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
تشکر -
سلام و عرض ادب خدمت همگی
یه سوال داشتم
ولی مشاورم بهم گفتن که برو قلمچی رو هم برای اینکه ترازت واقعی تر میشه رو هم ثبت نام کن
بنظرتون دو تا آزمون گرفتن کار خوبیه ؟چون یه جا شنیدم که تک منبعی باشین و روی همون آزمون به تسلط برسین و سوالات آزمون دیگه رو حل نکنید
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
تشکرAhmad Nezami ازمون قلمچی ثبت نام نکن سوالاتشو از سایت ها و کانال های مختلف تلگرامی بگیر و تستاش بزن )و اینکه من هم خودم گزینه دو ثبت نام کردم و ازمون های قلمچی هم دانلود میکنم و ازش استفاده میکنم،
-
سلام و عرض ادب خدمت همگی
یه سوال داشتم
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
تشکرAhmad Nezami
واقعا مشاورت فکر می کنه تراز های قلمچی با اون سطح از تقلب واقعیه؟؟؟ -
Ahmad Nezami
واقعا مشاورت فکر می کنه تراز های قلمچی با اون سطح از تقلب واقعیه؟؟؟mohammadhosein Bahadori خیلیا آزمون قلمچی ثبت نام میکنن برا همین نسبت به بقیه واقعی تره
-
سلام و عرض ادب خدمت همگی
یه سوال داشتم
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
تشکرAhmad Nezami
آزمون های آخر قلم چی ثبت نام کن
اون آخری ها خیلی خوبه ولی سختی سوالاتش نابودت میکنه
من خودم خواستم گزینه 2 برم ولی توی شهر ما گزینه 2 نبود و فقط باید مجازی آزمون میدادی که من به شدت با اون مخالف هستم -
Ahmad Nezami ازمون قلمچی ثبت نام نکن سوالاتشو از سایت ها و کانال های مختلف تلگرامی بگیر و تستاش بزن )و اینکه من هم خودم گزینه دو ثبت نام کردم و ازمون های قلمچی هم دانلود میکنم و ازش استفاده میکنم،
هادی رحیمی بسیار ممنون
آره من خودم میزنم قلمچی رو
ولی خب نسبت میگیرم با دوستام و حدودا ترازم و مینویسیم -
Ahmad Nezami
واقعا مشاورت فکر می کنه تراز های قلمچی با اون سطح از تقلب واقعیه؟؟؟mohammadhosein Bahadori
میگن که تراز گزینه دو باز واقعی تر نیست(بدلیل یکم کمتر بودن تعداد نفرات گزینه دو)
-
Ahmad Nezami
آزمون های آخر قلم چی ثبت نام کن
اون آخری ها خیلی خوبه ولی سختی سوالاتش نابودت میکنه
من خودم خواستم گزینه 2 برم ولی توی شهر ما گزینه 2 نبود و فقط باید مجازی آزمون میدادی که من به شدت با اون مخالف هستم@amir-h-mhm تشکر
ولی آخه بزرگترین مشکل اینه که بعد نوروز آزمون های کزینه دو دو هفته ای میشن و گاهی تداخل دارن -
سلام و عرض ادب خدمت همگی
یه سوال داشتم
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
تشکرAhmad Nezami سلام مشاور من ازمون قلمچی و ماز رو پیشنهاد دادن و من استفاده میکنم مثلا اگه شما زیست گزینه 2 رو 90 بزنین انگار قلمچی رو 50 زدین و ماز رو 0 1 درصد اصلا گزینه 2 به درد نمیخوره بعدشم خطاب به دوستانی که میگن تقلب میشه باید عرض کنم که بیایم فکر کنیم اصلا تقلب نمیشه و تراز ها واقع هست و تعداد زیادی بالاتر از شما هستند پس به جای اینکه خودتونو با گفتن اینکه بقیه تقلب کردن پس تراز ما خوبه راضی کنین بیاین بگیم تراز ها واقعیه چی کار کنیم پیشرفت کنیم