راهنمایی استفاده از راه ابریشم
-
سلام . من یازدهم ریاضی هستم نمیدونم از کجای راه ابریشم شروع کنم که هم به برنامه مدرسه برسم و هم کنکور 😕یکی کمک کنه
-
سلام ببخشید شما ابریشم گرفتید؟ تا چه مدت می تونید داشته باشسدش تا سال کنکور 1402 مس تونید داشته باشید؟
-
سلام ببخشید شما ابریشم گرفتید؟ تا چه مدت می تونید داشته باشسدش تا سال کنکور 1402 مس تونید داشته باشید؟
@jahad-128 تا هروقت که بخای
-
سلام . من یازدهم ریاضی هستم نمیدونم از کجای راه ابریشم شروع کنم که هم به برنامه مدرسه برسم و هم کنکور 😕یکی کمک کنه
مهدی محمدی 6 سلام هنو که یازدهمی اول مباحث یازدهم رو جمع کن بعد اگه وقت کردی بشین بقیه مباحث رو بخون
-
@jahad-128 تا هروقت که بخای
عباس زنگارکی واقعا؟ یعنی سال بعد که راه ابریشم جدید میاد اینا پاک نمیشه و آیا چیزای که الان بگریم بعد که جدیدش اومد اونا جایگزین اینا میشه؟
-
عباس زنگارکی واقعا؟ یعنی سال بعد که راه ابریشم جدید میاد اینا پاک نمیشه و آیا چیزای که الان بگریم بعد که جدیدش اومد اونا جایگزین اینا میشه؟
@jahad-128 اره اپدیت میشه برات ، تا زمانی که اکانت دارنده راه ابریشم رو داری ، ابریشم رو هم داری
(مثل اقای خیابانی گفتم چرا😅)
ولی قبل خرید حتما به پشتیبانی الا تیکت بزن و درباره راه ابریشم ۲ بپرس که کی میاد و توضیح بدن برات -
سلام دوستان من توی دینی و زیست خیلی ضعیفم بنظرتون کدوم همایش رو خریداری کنم؟ دیر نیست الان؟
-
سلام دوستان من توی دینی و زیست خیلی ضعیفم بنظرتون کدوم همایش رو خریداری کنم؟ دیر نیست الان؟
Yasamin saberi دینی راه ابریشم برای من ک خیلی عالی بود
زیست رو فقط درسنامه میبینم ب نظرم صفر تا صدای آقای موقاری هم عالیع
البته قبلش خودتون برید تو پیج استاد دینی ببینید اگ از مدل تدریسش خوشتون اومد بعذ بگیرید