سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
همایش دینی تخته خاک
-
سلام خدمت شما دوستان کسانی که از همایش دینی استفاده کردند نتیجه آب که خواستن رو گرفتن اگر جوابشون مثبته من حاضرم همایش رو ازتون بخرم
-
The Doctor در همایش دینی تخته خاک گفته است:
نتیجه مطلوب رو گرفتن ؟
-
The Doctor من دارم. اگه اقا سهراب اجازه بدن میفروشم
-
یه سوال! ( البته چندین سواله!! )
همایش دین و زندگی تخته خاک با همایش جمع بندی آقای رنجبر زاده که برای دانلود گذاشتید فرق داره مگه ؟؟
باید اعتراف کنم که من تا الان فکر میکردم جفتشون یکی هستن و دوتا اسم مختلف دارن!
ببخشید ها ولی واقعاً من الان هم نمیدونم تخته خاک چیه خخخخ خیر سرم 1 ساله که عضو انجمنم
حتی نمیدونم آلاء یعنی چی و مخفف چه کلماتیه!!من برم تا بیشتر از این آبرو ریزی نکردم
-
HossEin freedom
آره فرق دارن
همایش رو امسال ضبط کردن -
سایت k96.ir
-
سلام
اره همایش برای جمع بندی عالییی بود
من خودم دینیمو تقریبا۹۰ زدم البته از چنا سی دی اموزشی هم استفاده کردم -
اگه میشه یه پیام واسم بفرس
-
The Doctor در همایش دینی تخته خاک گفته است:
سلام خدمت شما دوستان کسانی که از همایش دینی استفاده کردند نتیجه آب که خواستن رو گرفتن اگر جوابشون مثبته من حاضرم همایش رو ازتون بخرم
سلام همایش عالی بود ولی اگه نظر من رو میخواهید فعلا نخرید بگذارید شاید امسال هم 2 باره ضبط بشه . اعلام برنامه های تخته خاک بعد از اعلام برنامه های آلاء هستش پس عجله نکنید.
-
HossEin freedom در همایش دینی تخته خاک گفته است:
حتی نمیدونم آلاء یعنی چی
آلاء یعنی نعمت ها و برگرفته از آیه ی فبای آلاء ربکما تکذبان هست
-
salam mishe bezarid hamin ja ya vasam toye tele befrestid
-
AmirAhmadi
دوست خوب همه تعاملات بین بچه ها از طریق انجمن صورت می گیره و اینکه تو انجمن فارسی تایپ کنید ممنون -
دوستان یه سوال مهم.. دین و زندگی با اینکه درسی تقریبا ساده تر از بقیه دروسه.. با وجود کتاب هایی مثل گاج میشه نتیحه خوب گرفت.. به نظر شنا ارزش داره واسه فیلمهای اقای رنجبر زاده وقت گذاشت و در کنارش فیلم هم دید؟؟؟ نظر شخصی من اینه که تا عید گاج بخونم بعد عید فیلمهای جمعبندیشو فقط ببینم.. لطفا کمک کنید
-
Mehdi_Zr در همایش دینی تخته خاک گفته است:
دوستان یه سوال مهم.. دین و زندگی با اینکه درسی تقریبا ساده تر از بقیه دروسه.. با وجود کتاب هایی مثل گاج میشه نتیحه خوب گرفت.. به نظر شنا ارزش داره واسه فیلمهای اقای رنجبر زاده وقت گذاشت و در کنارش فیلم هم دید؟؟؟ نظر شخصی من اینه که تا عید گاج بخونم بعد عید فیلمهای جمعبندیشو فقط ببینم.. لطفا کمک کنید
دانش آموزان رو تگ کنید. @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار