کدوم کتاب تست
-
سلام دوستان کدوم کتاب تست تست های بهتری داره؟حسابا جامع ایکیو یا حسابان جامع راه ابریشم؟
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی ریاضیا -
سلام دوستان کدوم کتاب تست تست های بهتری داره؟حسابا جامع ایکیو یا حسابان جامع راه ابریشم؟
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی ریاضیاhomayoon ebrahimpoor لطفا زودتر جواب بدید تا امروز کد تخفیف دارم میخوام ببینم فقط فارسی و عربی که مشکل ذارم رو بگیرم یا پکش رو بگیرم(سال پایم و فقط توی فارسی و عربی مشکل دارم)
-
اگر راه ابریشمی هستید و اونو دارید ، همون بسه. برای تست بیشتر ازمون تحلیل کنید جای خرید کتاب
ولی اگر خود دوره رو ندارید ، خرید جزوه سودی نداره
-
اگر راه ابریشمی هستید و اونو دارید ، همون بسه. برای تست بیشتر ازمون تحلیل کنید جای خرید کتاب
ولی اگر خود دوره رو ندارید ، خرید جزوه سودی نداره
amirmohammad shakeri خیر ندارم و سال پایم تخفیف دارم تا امروز میخوام ببینم پک رو بخرم یا نه سال بعد میخواستم ای کیو جامع بگیرم مثلا برای حسابان ولی با توجه به تخفیف میخواستم سطح تست اونو با راهابریشم مقایسه کنم که ببینم پک رچ بگیرم یا فقط فارسی و عربی که مشکل دارم
-
اگه راه ابریشمی هستی که جزوه استاد ثابتی کافیه
و از الان نیاز نیست چند منبعی کار کنی
یه تیکت بزن برا پشتیبانی چون قراره راه ابریشم2بیاد ببین چیه
میخوای جزوه رو فقط تهیه کنی؟ -
اگه راه ابریشمی هستی که جزوه استاد ثابتی کافیه
و از الان نیاز نیست چند منبعی کار کنی
یه تیکت بزن برا پشتیبانی چون قراره راه ابریشم2بیاد ببین چیه
میخوای جزوه رو فقط تهیه کنی؟nastaran rahmani لطفا میشه بگید سطح کدوم بهتره و کدوم بهتر حواب میده میتونم سوال رو بدون فیلم تحلیل کنم (پاسخ تشریحی)
حسابان جامع ایکیو+نردبام
یا
فیلم و جزوه اقای ثابتی -
nastaran rahmani لطفا میشه بگید سطح کدوم بهتره و کدوم بهتر حواب میده میتونم سوال رو بدون فیلم تحلیل کنم (پاسخ تشریحی)
حسابان جامع ایکیو+نردبام
یا
فیلم و جزوه اقای ثابتیhomayoon ebrahimpoor اگه از روی تست بهتر باشه یعنی کتاب فقط دروسی که مشکل دارم رو میگیرم یعنی فارسی و عربی و توی اختصاصی ها توی مدرسه مطلب رو میفهمم و فکر میکنم اگه فقط برای اون دو تا درس بشه و بقیع کتاب کمک آموزشی بهتر باشه چون تعداد و سطح تست فکر کنم بیشتر بشه
-
homayoon ebrahimpoor اگه از روی تست بهتر باشه یعنی کتاب فقط دروسی که مشکل دارم رو میگیرم یعنی فارسی و عربی و توی اختصاصی ها توی مدرسه مطلب رو میفهمم و فکر میکنم اگه فقط برای اون دو تا درس بشه و بقیع کتاب کمک آموزشی بهتر باشه چون تعداد و سطح تست فکر کنم بیشتر بشه
من نظرم به راه ابریشم استاد ثابتی هست. چون رشته ریاضی هم هستی ، با خرید ابریشم ، عملا داری برای کل ریاضیات (هندسه 1 و 2 و 3 ، ریاضی 1 ، حسابان 1 و 2 ، امار احتمال ، گسسته) خرید میکنی
من تا اینجا کار کاملا کاملا راضی بودم
سطح تستا خوبه. ولی اصل کار یاد گرفتن روش حل و اون مایند ست استاد هست وقتی میخوای با استادی پیش بیای
-
من نظرم به راه ابریشم استاد ثابتی هست. چون رشته ریاضی هم هستی ، با خرید ابریشم ، عملا داری برای کل ریاضیات (هندسه 1 و 2 و 3 ، ریاضی 1 ، حسابان 1 و 2 ، امار احتمال ، گسسته) خرید میکنی
من تا اینجا کار کاملا کاملا راضی بودم
سطح تستا خوبه. ولی اصل کار یاد گرفتن روش حل و اون مایند ست استاد هست وقتی میخوای با استادی پیش بیای
amirmohammad shakeri کل پکیج ریاضیات چند تست داره؟
-
nastaran rahmani لطفا میشه بگید سطح کدوم بهتره و کدوم بهتر حواب میده میتونم سوال رو بدون فیلم تحلیل کنم (پاسخ تشریحی)
حسابان جامع ایکیو+نردبام
یا
فیلم و جزوه اقای ثابتیhomayoon ebrahimpoor تحلیل سوالات بستگی به خودت داره
-
homayoon ebrahimpoor در کدوم کتاب تست گفته است:
هر فرسنگ حدود ۱۵۰ تا آموزشی و ۴۰۰ تا تسلط و ۹۰ تا تست کنکورچه و تست های پیش ازمون و پس ازمون قلمچی و گزینه دو هست
البته این تعداد در فرسنگ های متفاوت فرق می کنه مثلا در فرسنگ ۶ ، این تعداد خیلی بیشتره