Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
ahmad.mola
اگه ب معلم خوب دسترسي داري از معلمت استفاده كن.
در عير اين صورت فيلم هاي دكتر طلوعي رو ببين و فقط تست بزن. من خودم اصلا درسنامه نميخونم براي فيزيك. -
Dr.Saraaa
ميتونم بپرسم منبع فيزيكتون چيه؟ -
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
Dr.Saraaa
ميتونم بپرسم منبع فيزيكتون چيه؟امسال الگو
-
Dr.Saraaa
امسال با قلم چي ميرين جلو؟ -
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
Dr.Saraaa
امسال با قلم چي ميرين جلو؟فعلا نه
از مهر میرم
چطور؟:))))) -
Dr.Saraaa
اين كارت خوبه
نه همينجوري -
Dr.Saraaa
اين كارت خوبه
نه همينجوري: /
/: -
popeye در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
ahmad.mola در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
داداش فیزیک فقط الگو محشره
رضا خالو حرف ندارهداداش كه نيستم ابجيم
منبع كه درست ميگيد ولي خوب بايد اموزش درست بگيرم كه بتونم خيلي تست حل كنم كه لازمه موفقيت توي فيزيكه...طلوعی و الگو یه ترکیب عالین برای درصد بالا
-
Dr.Saraaa
سارا خانم احتمالا تسلط كافي نداشتين
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيستواقعا همین طوره !منم فیلم های آقای طلوعی رو برای بخش هایی ک میبینم تسلطم رو اون بخشا ب حد ماکسیمم میرسه
-
Dr.Saraaa
سارا خانم احتمالا تسلط كافي نداشتين
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيستاقاي طاها شما منبعتون چيه؟ براي فيزيك پايه دكتر طلوعي خوبن ؟ مخصوصا خازن و مدار و مقاومت من مشكل دارم؟ بعد اين كه وقتي اقاي طلوعي دارن تست حل ميكنن فقط گوش ميديد و بعدش از منبعتون تست ميزنيد؟
-
popeye
سلام. من شايد پارسال روزي ٤ ساعت فقط توي اينترنت درباره منابع تخقيق ميكردم و الان براي هر درس كتاب هاي زيادي دارم اما توي فيزيك از همشون تست هم زدم. اولا منبع تعيين كننده نهايي نيست. روش تست زدن شما خيلي مهمه. مثلا من خودم روي هر سوال ٣ دقيقه فكر ميكنم(حتي اگه هيچي بلد نباشم) و بعد يكم از پاسخ رو ميخونم و .... بماند. درباره منابع گفتين، فيزيك الگو عاليه و توش اصلا شك نكنيد اما ي مشكلي داره ك ميگم. فيزيك درسنامه نميخواد(براي فيزيك پايه ك من دكتر طلوعي رو ديدم، كامل بود، بجز ي جاهاي ريز) و سعي كنيد توي تست ياد بگيريد. يه چيز خيلي مهم هم بگم، وقتي فيلم هاي دكتر طلوعي رو ميبينين، حتما جزوه نويسي كنيد به سبك خودتون (تاثيرش رو خواهيد ديد)
گفتين توي مدار ها مشكل دارين. الگو سوال هاي بسيار خوبي داره اما متاسفانه پاسخ هاش خوب نيست. براي اينكه بتونين تست هاي مدار رو كوتاه و سريع حل كنيد، بشدت توصيه ميكنم دكتر طلوعي رو ببينيد و نكات كه ميگن رو اول سريع با خودتون كار كنيد تا مسلط شيد وبعد تست بزنيد. اگه وقت داشتين براي مدار ها و خازن ها بعد از الگو، سه سطحي قلم چي رو بزنين. خارق العادس! البته بعد الگو. درضمن سعي كنيد هر چند وقت با معلم يا دوستاتون رفع اشكال كنيد و تبادل اطلاعات كنيد. ببخشيد ك طولاني شد. -
@dr-sobhan
دقيقا. خيلي از روش حل ها و فرمول هاشون هيچ جا نيست. مهم اينه ك واقعا بفهمين استاد چي ميگن. خيلي كمك ميكنه نكاتشون. -
mahdiya در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
ببخشید برای فیزیک پیش دانشگاهی چی خوبه
خیلیا میگن خیلی سبز و گاج نقره ای حالا من موندمالگو رضا خالو محشره
-
ahmad.mola
نشر الگو دیگه؟سه بعدیش یا اون یکی -
ahmad.mola
نشر الگو دیگه؟سه بعدیش یا اون یکیکتاب جامع فیزیک پیش الگو دیگه آبجی
-
ahmad.mola در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
ahmad.mola
نشر الگو دیگه؟سه بعدیش یا اون یکیکتاب جامع فیزیک پیش الگو دیگه آبجی
http://www.olgoobooks.ir/books/167-فیزیک-جامع-پیش-دانشگاهی-ویژه-تجربی/
-
ahmad.mola
باشه ممنون