Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
Dr.Saraaa
سارا خانم احتمالا تسلط كافي نداشتين
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيستاقاي طاها شما منبعتون چيه؟ براي فيزيك پايه دكتر طلوعي خوبن ؟ مخصوصا خازن و مدار و مقاومت من مشكل دارم؟ بعد اين كه وقتي اقاي طلوعي دارن تست حل ميكنن فقط گوش ميديد و بعدش از منبعتون تست ميزنيد؟
-
popeye
سلام. من شايد پارسال روزي ٤ ساعت فقط توي اينترنت درباره منابع تخقيق ميكردم و الان براي هر درس كتاب هاي زيادي دارم اما توي فيزيك از همشون تست هم زدم. اولا منبع تعيين كننده نهايي نيست. روش تست زدن شما خيلي مهمه. مثلا من خودم روي هر سوال ٣ دقيقه فكر ميكنم(حتي اگه هيچي بلد نباشم) و بعد يكم از پاسخ رو ميخونم و .... بماند. درباره منابع گفتين، فيزيك الگو عاليه و توش اصلا شك نكنيد اما ي مشكلي داره ك ميگم. فيزيك درسنامه نميخواد(براي فيزيك پايه ك من دكتر طلوعي رو ديدم، كامل بود، بجز ي جاهاي ريز) و سعي كنيد توي تست ياد بگيريد. يه چيز خيلي مهم هم بگم، وقتي فيلم هاي دكتر طلوعي رو ميبينين، حتما جزوه نويسي كنيد به سبك خودتون (تاثيرش رو خواهيد ديد)
گفتين توي مدار ها مشكل دارين. الگو سوال هاي بسيار خوبي داره اما متاسفانه پاسخ هاش خوب نيست. براي اينكه بتونين تست هاي مدار رو كوتاه و سريع حل كنيد، بشدت توصيه ميكنم دكتر طلوعي رو ببينيد و نكات كه ميگن رو اول سريع با خودتون كار كنيد تا مسلط شيد وبعد تست بزنيد. اگه وقت داشتين براي مدار ها و خازن ها بعد از الگو، سه سطحي قلم چي رو بزنين. خارق العادس! البته بعد الگو. درضمن سعي كنيد هر چند وقت با معلم يا دوستاتون رفع اشكال كنيد و تبادل اطلاعات كنيد. ببخشيد ك طولاني شد. -
@dr-sobhan
دقيقا. خيلي از روش حل ها و فرمول هاشون هيچ جا نيست. مهم اينه ك واقعا بفهمين استاد چي ميگن. خيلي كمك ميكنه نكاتشون. -
mahdiya در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
ببخشید برای فیزیک پیش دانشگاهی چی خوبه
خیلیا میگن خیلی سبز و گاج نقره ای حالا من موندمالگو رضا خالو محشره
-
ahmad.mola
نشر الگو دیگه؟سه بعدیش یا اون یکی -
ahmad.mola
نشر الگو دیگه؟سه بعدیش یا اون یکیکتاب جامع فیزیک پیش الگو دیگه آبجی
-
ahmad.mola در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
ahmad.mola
نشر الگو دیگه؟سه بعدیش یا اون یکیکتاب جامع فیزیک پیش الگو دیگه آبجی
http://www.olgoobooks.ir/books/167-فیزیک-جامع-پیش-دانشگاهی-ویژه-تجربی/
-
ahmad.mola
باشه ممنون -
lavan در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
mahdiya خوب هس ولی خیلی زیاده روی کرده بیش از اندازه الکی وقتت رو می گیرن من پارسال درس نامه گاج رو می خوندم و کتاب آبی واسه تست داشتم و نتیجه ی دلخواه را هم گرفتم
-
mahdiya
بستگي ب هدفت داره
درصد بالا بخواي الگو -
taha_moradi
درسنامش یا تستاش؟