Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
mahdiya
بستگي ب هدفت داره
درصد بالا بخواي الگو -
taha_moradi
درسنامش یا تستاش؟ -
mahdiya
اصلا سمت كتاباي اموزشي نرو
فقط تست بخر
توي كتاب هاي تست به حد كافي درسنامه داره -
taha_moradi منظور پاسخنامشم بگیرم؟
-
mahdiya
ما يه مدل كتاب داريم ك هدفش اموزشه
يه مدلم داريم ك بانك تسته
شما برو اون بانك تست رو بگير و پاسخنامش هم بگير
اگه معلم يا دوستي براي رفع اشكال نداري، الگو نخر -
یه چیزی من گاج رو آبی رو جامع خیلی سبز و فیزیک 3 نشر الگو رو کار کردم ولی هیچوقت به درصدی که میخواستم نرسیدم
اما اما اما اما
دو کتاب هست که باهاشون قطعا هر کسی میتونه برسه
1-مبتکران شهریاری
2-چهار جلدی خیلی سبز(من جامعش رو داشتم نه چهار جلدی)
و چه غوغایی است این مبتکران به نظرم نمونه صفحات بگیرید بشینید بخونیدش ببینید با کدوم کتاب حال میکنید...من هیچوقت با گاج حال نکردم هیچوقت با ابی حال نکردم هیچوقت با جامع خیلی سبز حال نکردم ولی 245 ساعته با مبتکران دارم حال میکنم
البته اگه بعدا به سطح غول بودن رسیدی
اونجاست که نشر الگو لذت واقعی رو بهت میفهمونه....ولی قبلش باید غول باشی تا با نشر الگو تبدیل به ابر غول بشی....عین جمله اول کتاباش که بر شانه غول ها با ایستید -
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
mahdiya
ما يه مدل كتاب داريم ك هدفش اموزشه
يه مدلم داريم ك بانك تسته
شما برو اون بانك تست رو بگير و پاسخنامش هم بگير
اگه معلم يا دوستي براي رفع اشكال نداري، الگو نخریکم بیشتر توضیح بدم
منظورش اینه سه جور کتاب داریم
1-تمرکز بر آموزش مثل کتابای سیر تا پیاز گاج یا کتاب سبز قلم چی و ...تست خیلی کم دارند
2-منحصرا تست :این کتاب ها فقط تست و پاسخ تشریحی دارند مث بانک تست دیتی تخته سیاه
3-کتاب تست های مشهور بازار که اکثرا اینطوری هستند: تمرکز بر هر سه وجه
یعنی درسنامه کامل و تست های خوب و به تعداد مناسب و پاسخنامه تشریحی -
دکتر.جواد
من امسال تازه ميرم پيش و پارسال سوم بودم و ازمون هاي كانون رو ميدادم و فقط فيزيك ميخوندم. درصدام هم هميشه بالا بود.
ابي رو نزدم و نداشتم!
شهرياري تست تكراري نداره. درسنامش هاش كوتاهه. پاسخاش واقعا خوبه اما متاسفانه همه نوع تيپ تستي نداره.(من توي يه فصل از ٣ تا كتاب تست زدم و وقتي رسيدم به الگو تازه فهميدم اون فصل چيه!)
خيلي سبز كتاب خوبيه اما زيادي ريز طبقه بندي كرده تستاشو و درسنامه هاش خيلي فرموليه.
گاج ك حرفشو نزن!(اونايي ك نتيجه گرفتن باهاش، از سال هاي پايه خرخوني كردن، شما وقت اونارو نداري پس بايد منبعت كامل باشه)
الگو يه چيز ديگست. من ازمون قبلي قلم چي ك رفتم، فيزيكش رو توي ١٥ دقيقه ١٠٠ زدم! اما مشكلي ك داره اينه ك خب پاسخاش شايد براي بعضي ها سخت باشه فهميدنش ك بنظر من اونجوريم نيست. -
taha_moradi شما که فقط فیزیک میخوندی به نظرت واسه همون نیست که نشر الگورو میگی پاسخاش فهمش سخت نیست؟
-
mahdiya
ببین خب سوالای الگو خیلی خوبه و الکی فکر نکن که سخته
سوالاش ایده داره
یسری از سوالا پاسخاش یجوریه اما اگه روی سوال و پاسخش فکر کنی میتونی بفهمی نگران نباش
طبیعی هم هست، چون هیچ مولفی نمیاد تمام دانشش رو توی یه کتابی ک 50 تومن قیمتشه بنویسیه!
من از فیلم های دکتر طلوعی برای فیزیک پایه استفاده کردم و توی پاسخ ها به مشکل نمیخوردم. اگرم ب مشکل میخوردم یا از خواهرم میپرسیدم یا از معلمم -
taha_moradi
پاسخای الگو از گاج خیلی روون تر و بهتره
خیلیم سخت نیس -
popeye در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا
دوستان بهترین دبیر الا رو میخوام برای رسیدن به درصد بالا (40 به بالا). یعنی میخوام کامل اموزش و مفهوم رو یاد بگیرم و کنارش تست گاج نقره ای بزنم. مدرسم نمیرم.بین طلوعی و فدایی فرد و کارزانیان؟
خودم وقت ندارم از هر كدوم مبحث مشابه ببينم لطفا كسايي كه نتيجه گرفتن تو كنكور بگن با كدوم نتيجه گرفتن
سلام . فدایی فرد ببین چون هم جزوش کامله هم کامل درس میده و البته از گاج نقره ای حل تست و تکلیف هم میده .
-
Dr.Saraaa
اره قبول دارم
الگو عالیه اخه -
taha_moradi خیلیم عالی فقط برا پیش دانشگاهی هم خوبه دیگه؟
-
mahdiya
بله اونم عالیه
منتها سریع تر شروع کن تا وقت کنی کاملش کنی