Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
Dr.Saraaa
یعنی چی این کار...
خطاب ب بعضیا گفتم ک دورم هست
مگه جز اینه؟! -
mahdiya
خوبه گفتم بعضیا! -
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
Dr.Saraaa
یعنی چی این کار...
خطاب ب بعضیا گفتم ک دورم هست
مگه جز اینه؟!بله:)
موفق باشید! -
Dr.Saraaa
منظورم شخص خاصی نبودا
اگر بد رسوندم منظورم رو عذر میخوام -
mahdiya
تابستون چیزی خوندی؟ -
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
Dr.Saraaa
منظورم شخص خاصی نبودا
اگر بد رسوندم منظورم رو عذر میخوام(((:
موفق باشید:) -
Dr.Saraaa
U2 -
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان به نظر من هر کسی باید با توجه به سطحش کتاب بخونه قرار نیست همه توی یک سطح باشن همون طور که می دونید کتاب های خیلی سبزبرای دانش اموزان متوسط وپایین هست و همیشه کتابی هست که در قالب تست اموزش میده ومن خیلی اونو پیشنهاد می دم نشر الگو سطحش بالاتر به طور کلی اول کار برای پایه وسوم خیلی سبز وبرای پیش دانشگاهیی نقره ای ودر مراحل بعدی نشر الگو خوبه
-
jalalsecret در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
سلام دوستان به نظر من هر کسی باید با توجه به سطحش کتاب بخونه قرار نیست همه توی یک سطح باشن همون طور که می دونید کتاب های خیلی سبزبرای دانش اموزان متوسط وپایین هست و همیشه کتابی هست که در قالب تست اموزش میده ومن خیلی اونو پیشنهاد می دم نشر الگو سطحش بالاتر به طور کلی اول کار برای پایه وسوم خیلی سبز وبرای پیش دانشگاهیی نقره ای ودر مراحل بعدی نشر الگو خوبه
متاسفانه منم همین فکر رو میکردم تا اینکه نشر الگو فیزیک رو دیدم
یه کتاب بسیار خوب است اگه روش خوندنش رو بلد باشید
روش خوندنش اینه درسنامه رو میخونید(برخی چیز ها رو میفهمید و برخی ها رو نه .ایرادی نداره ادامه میدیدی)تست میزنید تا جایی که نتونید بیشتر بزنید.دوباره درسنامه رو میخونید
این حرکت رفت و برگشتی رو چند بار انجام بدید حله حل میشه -
دوستان من گاج نقره ای فیزیک همشو خریدم ولی تستاش خیلی زیاده میترسم تموم نکنم، درسنامشم یجوریه، الگو یا مبتکران بگیرم؟
-
aaalizadeh79
خیلی درگیر منابع نشین.بخونین . -
aaalizadeh79 یا خیلی سبز؟
-
@دکتر-محبوبه الان این نقره ای تستاش خیلیه فقط ستاره دارا رو بزنم؟
-
aaalizadeh79
به نظرمن همه رو بزنین اگه میتونید هنوز که وقت دارین -
@دکتر-محبوبه ممنون
-
aaalizadeh79
خواهش میکنم.ستاره دار ها بیشتر جنبه جمع بندی دارن. -
@دکتر-محبوبه در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
aaalizadeh79
خواهش میکنم.ستاره دار ها بیشتر جنبه جمع بندی دارن.نه اصلا
برای جمع بندی یه تعداد تست رو شماره هاش رو مشخص کرده اون ها برای جمع بندی کار برد دارند نه ستاره دار ها ستاره دار ها کافیه و برای تمرین بیشتر بدون ستاره دار رو میزنند