Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!!
-
دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا
دوستان بهترین دبیر الا رو میخوام برای رسیدن به درصد بالا (40 به بالا). یعنی میخوام کامل اموزش و مفهوم رو یاد بگیرم و کنارش تست گاج نقره ای بزنم. مدرسم نمیرم.بین طلوعی و فدایی فرد و کارزانیان؟
خودم وقت ندارم از هر كدوم مبحث مشابه ببينم لطفا كسايي كه نتيجه گرفتن تو كنكور بگن با كدوم نتيجه گرفتن
-
نظر من اینه که از طلوعی استفاده کنین
-
دکتر طلوعی برا جمع بندی هم همایش تخته خاک از سایت k96.ir ببین
-
دکتر طلوعی دبیر بسیار خوبی هستند ،فرمولایی که میگن خیلی بدرد بخوره ،بعضی فرمولا کلی از مسیر حل تستو کوتاه میکنن
-
@mahdis127 در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
دکتر طلوعی دبیر بسیار خوبی هستند ،فرمولایی که میگن خیلی بدرد بخوره ،بعضی فرمولا کلی از مسیر حل تستو کوتاه میکنن
در خوب بودنشون هیچ شکی نیست:)
من امسال کنکور دادم و واقعا سر جلسه گیج شدم با اون همه فرمول :|
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره .. -
داداش فیزیک فقط الگو محشره
رضا خالو حرف نداره -
Dr.Saraaa در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
@mahdis127 در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
در خوب بودنشون هیچ شکی نیست:)
من امسال کنکور دادم و واقعا سر جلسه گیج شدم با اون همه فرمول :|
هر چی کمتر فرمول حفظ بشه بهتره ..فيلماي اقاي طلوعي رو ديديد؟ يعني فيزيك رو نتونستيد خوب بزنيد با فيلماشون و تمرين كافي ؟ چند درصد زديد؟
-
ahmad.mola در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
داداش فیزیک فقط الگو محشره
رضا خالو حرف ندارهداداش كه نيستم ابجيم
منبع كه درست ميگيد ولي خوب بايد اموزش درست بگيرم كه بتونم خيلي تست حل كنم كه لازمه موفقيت توي فيزيكه... -
popeye این حرف منو روز کنکور متوجه میشی آبجی
-
Dr.Saraaa
سارا خانم احتمالا تسلط كافي نداشتين
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيست -
taha_moradi در كدوم دبیر فیزیک الا برای رسیدن به درصد بالا تر خدا كمك!!! گفته است:
Dr.Saraaa
سارا خانم احتمالا تسلط كافي نداشتين
من تست زياد ميزنم و براي فيزيك پايه دكتر طلوعي رو ديدم. درصدام زير ٨٠ نيستآخه چند نفر دیگه هم گفتن .. نمیدونم .. شاید:)