سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
راهی هست ؟
-
سلام بچه ها
من امسال کلاس دهم هستم ، راهنمایی درسم خوب بود معدلم هم بالا بود همیشه . وقتی اومدم دهم واس امتحانای ترم اول خیلی خراب کردم ، بزرگترین دلیلش این بود ک توی طول سال نخوندم و یسری دلایل دیگه ،
شاید چون فکر میکردم دبیرستانم مثل راهنماییه و شب امتحان میتونم همه درسارو بخونم و نمره خوب بگیرم ولی خب اینطور نبود ، حداقل واسه اختصاصی ها اینطور نبود
عمومی هارو خوب دادم فقط عربی رو خراب کردم درکل اصلا از خودم راضی نیستم و خییییلی پشیمونم
بعد امتحانا خب من تقریبا همه درسارو خونده بودم حالا امتحان بد دادم یا خوب ولی خب شب امتحان خوندم و ی چیزایی از ترم اول بلدم ، حالا یه هفته اس که شروع کردم جدی دارم میخونم روزانه پنج شیش ساعت حالا درسته همچین زیاد نیست ولی نسبت به منی که سه ماه اول سال هیچی نخوندم خیلی خوبه ولی مشکلی که دارم اینه که هرچی میخونم به هیچ جایی نمیرسم و خیلی کند هستم ، هرکی جای من انقد میخوند الان اون قسمتارو که خوندم ،کاملا بلد بود . حل یه نمونه سوال سی ساعت برام طول میکشه نمیدونم چیکار کنم خیلی وقت هدر میکنم دیر یاد میگیرم و زوود از یادم میره حس میکنم خنگم ️
چیکار میتونم بکنم ؟؟؟؟ -
zahra hemati سلام این وضعیتو دییقا منم داشتم شما باید خوب و مفهومی بخونی اصلا به خودت فشار زیاد نیاری که من حتما باید ۱۵ساعت بخونم و اینکه درس هرروزتو همون روز بخون فرداش مرور کن هیچکس خنگ نیس فقط راه مطالعتو باید پیداکنی و یه چیز دیگه اینکه مرور اصلا نباید یادت بره مرو باعث میشه مبحث رو تثبیت کنی از مطالعه کم شروع کن ولی به کم قانع نباش هر درسی که امروز داری میخونی +مباحثی رو که عقبی و بعد فرداش مرور قبل سحرخیزی یادت نره حداکثر یاد گیری مال صبحه و یادت نره که با برنامه ریزی درس بخونی
-
zahra hemati
سلام
نگران نباش مقطعیه همه اینا
ما هم که از راهنمایی اومدیم دبیرستان یهو، اینطور شد برامون
از فیلم های الا که رایگانه یا بقیه اساتید استفاده کن تا درس رو خوب بفهمی و بعد خودت تست کار کن ولی بدونِ زمان...چون هنوز دهمی و مهم یادگرفتنه نه اینکه زود حل کنی سوال رو
سوالی اشکالی چیزی هم داشتی تو درسا تاپیک بزن من و بچه ها هستیم کمک میکنیم تا اشکال رفع بشه
موفق باشی همیشه -
معمار ویران ممنونم توام همینطور
-
Alireza Mousavi آخه من خیلیییی کندم
اگه بخوام همون روز درسارو بخونم نمیتونم درسای فردارو بخونم وقت کم میارم
سعی میکنم درسای فردارو بخونم و مشکلم هم اینه که وقتی درس فردا رو میخونم چون خیلی کندم زود خسته میشم و وقت کم میارم برای مرور و حتی دیگه انگیزه و حوصلشم ندارم
نمیدونم چیکار کنم
ممنونم از کمکت خیلی بهم کمک کرد -
Alireza Mousavi و اینکه وقتی هم برنامه ریزی میکنم نمیتونم انجامش بدم ️
-