دیابت
-
سلام به همه عزیزان و خسته نباشید.
ممنون میشم راهنماییم کنید...
در دیابت شیرین بنا به هر دلیلی اگه فرد بدنش نتونه گلوکز رو از خون بگیره و به سلول بده تا سلول از اون در تنفس یاخته ای به ATP برسه،گلوکز خون افزایش پیدا میکنه...خب الان سئوال من اینجاس که ( وقتی گلوکز خون بره بالا غلظت و فشار اسمزی خون هم میره بالا پس بدنبال اون جذب آب از روده میره بالا و در نتیجه در کلیه گلوکز و آب وارد ادراد شده و دفع میشه.درسته؟؟؟
آیا تو دیابت شیرین با اتفاقات ذکر شده در بالا( بازجذب آب از ادرار در کلیه داریم؟)
دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا -
M Milad Asgari marked this topic as a question on
-
سلام به همه عزیزان و خسته نباشید.
ممنون میشم راهنماییم کنید...
در دیابت شیرین بنا به هر دلیلی اگه فرد بدنش نتونه گلوکز رو از خون بگیره و به سلول بده تا سلول از اون در تنفس یاخته ای به ATP برسه،گلوکز خون افزایش پیدا میکنه...خب الان سئوال من اینجاس که ( وقتی گلوکز خون بره بالا غلظت و فشار اسمزی خون هم میره بالا پس بدنبال اون جذب آب از روده میره بالا و در نتیجه در کلیه گلوکز و آب وارد ادراد شده و دفع میشه.درسته؟؟؟
آیا تو دیابت شیرین با اتفاقات ذکر شده در بالا( بازجذب آب از ادرار در کلیه داریم؟)
دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
@تجربیاMilad Asgari
ینی واقعا هیشکی نمیدونه؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
Milad Asgari
ینی واقعا هیشکی نمیدونه؟؟
@دانش-آموزان-آلاءMilad Asgari از یاری همه دوستان سپاس گذارم قشنگ شرمندم کردین واقعا نمیدونم چطوری جبران الطاف کنم
-
Milad Asgari از یاری همه دوستان سپاس گذارم قشنگ شرمندم کردین واقعا نمیدونم چطوری جبران الطاف کنم
Milad Asgari
اینطور نگو.. دشمنت شرمنده -
Milad Asgari
اینطور نگو.. دشمنت شرمندهمعمار ویران جواب بدین دا باشی توهلی لر
-
معمار ویران جواب بدین دا باشی توهلی لر
Milad Asgari
باشی توهلی لر؟ -
Milad Asgari
باشی توهلی لر؟معمار ویران نترس فحش نیست یه مثلِ که به شیر ها میگن
-
M Milad Asgari has marked this topic as solved on