حسش نیست مجازی درس بخونم
-
zahra maleki گزارش بزنید بررسی میکنن
M Tg زدم
-
Arvin Kalantarian سلام دوست الایی
کم کم و اروم اروم شروع کن از یک ساعت از دوساعت و هیجانی تصمیم نگیر تا به درس خوندن عادت کنی و اینکه عواملی ک باعث میشه تورو از درس خوندن دور کنه رو از خودت دور کن اروم اروم عادت میکنی نگران نباش ی چیز معمولیه بین دانش اموز ها بخاطر مجازی شدن
ولی بهترین کسی که میتونه بهت کمک کنه توی این مورد فقط خودتی ک باید برای خودت و اینده خودت دل بسوزونی و یسری فداکاری هارو انجام بدی مثلن از یسری تفریحاتت بزنی و این حرفاکه زیاد شنیدیش از همه
امیدوارم موفق باشیM Tg بله من الان روزی ۴ ساعت یا ۶ ساعت درس میخونم درس هام رو دوست دارم چون میدونم اگه اهمیت ندم چی میشه مرسی از نظراتون نیاز به انگیزه داشتم که شما بهم دادین
-
zahra maleki گزارش بزنید بررسی میکنن
M Tg من هم زدم
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
M Tg بله من الان روزی ۴ ساعت یا ۶ ساعت درس میخونم درس هام رو دوست دارم چون میدونم اگه اهمیت ندم چی میشه مرسی از نظراتون نیاز به انگیزه داشتم که شما بهم دادین
Arvin Kalantarian موفق باشی پسر
-
Arvin Kalantarian موفق باشی پسر
M Tg مرسی
-
این پست پاک شده!
Arvin Kalantarian دیگ راجبش صحبت نکنید چون داره بحث نامربوط میشه ک باعث بسته شدن تایپیکتون میشه
بیخیال بشید و توجه نکنید به همچین ادمایی -
Arvin Kalantarian دیگ راجبش صحبت نکنید چون داره بحث نامربوط میشه ک باعث بسته شدن تایپیکتون میشه
بیخیال بشید و توجه نکنید به همچین ادماییM Tg چشم من رعایت میکنم
-
بچه ها من از موقعی که درسا این چند ساله مجازی شدن مخصوصا الان خیلیی تنبل شدم دوست دارم برم درس بخونم اما حسش نیست نمیدونم چرا به نظرتون چیکار کنم؟
Arvin Kalantarian
سلام وقتتون بخیر این دقیقا مشکل منم بود ؛ باید اراده داشته باشیم اولین موفقیت که به دست اومده دیگه رشد میکنید چون از اون موفقیت انگیزه میگیرین؛
با خودتون قرار بزارین خودتون به خودتون قول بدین و هر روز ساعت مطالعه تون رو یک مقدار افزایش بدین -
Arvin Kalantarian
سلام وقتتون بخیر این دقیقا مشکل منم بود ؛ باید اراده داشته باشیم اولین موفقیت که به دست اومده دیگه رشد میکنید چون از اون موفقیت انگیزه میگیرین؛
با خودتون قرار بزارین خودتون به خودتون قول بدین و هر روز ساعت مطالعه تون رو یک مقدار افزایش بدینgomnam gharib 0
چشم مرسی