Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. فصل 4 زیست یازدهم
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی
تجربی ها بهم جواب بدن
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
زیست شناسی
زیست
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد جلال م‌قاری رو داره؟
زیست شناسی
نهایی یا کنکور
Aryan ImaniA
حواسمون بیشتر به کنکور باشه یا نهایی عه ۱۲ ؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_ Reza __
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_ Reza __
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E.B.BUTTERFLYE
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E.B.BUTTERFLYE
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی

فصل 4 زیست یازدهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
@زیست @یازدهم
12 دیدگاه‌ها 4 کاربران 301 بازدیدها 2 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Milad AsgariM آفلاین
    Milad AsgariM آفلاین
    Milad Asgari
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

در دیابت شیرین بنا به هر دلیلی اگه فرد بدنش نتونه گلوکز رو از خون بگیره و به سلول بده تا سلول از اون در تنفس یاخته ای به ATP برسه،گلوکز خون افزایش پیدا میکنه...خب الان سئوال من اینجاس که ( وقتی گلوکز خون بره بالا غلظت و فشار اسمزی خون هم میره بالا پس بدنبال اون جذب آب از روده میره بالا و در نتیجه در کلیه گلوکز و آب وارد ادراد شده و دفع میشه.درسته؟؟؟
    آیا تو دیابت شیرین با اتفاقات ذکر شده در بالا( بازجذب آب از ادرار در کلیه داریم؟)
    دانش-آموزان-آلاء تجربی

alireza ehsaniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Milad AsgariM Milad Asgari marked this topic as a question on
    • Milad AsgariM Milad Asgari

سلام
      ممنون میشم راهنماییم کنید.

در دیابت شیرین بنا به هر دلیلی اگه فرد بدنش نتونه گلوکز رو از خون بگیره و به سلول بده تا سلول از اون در تنفس یاخته ای به ATP برسه،گلوکز خون افزایش پیدا میکنه...خب الان سئوال من اینجاس که ( وقتی گلوکز خون بره بالا غلظت و فشار اسمزی خون هم میره بالا پس بدنبال اون جذب آب از روده میره بالا و در نتیجه در کلیه گلوکز و آب وارد ادراد شده و دفع میشه.درسته؟؟؟
      آیا تو دیابت شیرین با اتفاقات ذکر شده در بالا( بازجذب آب از ادرار در کلیه داریم؟)
      دانش-آموزان-آلاء تجربی

alireza ehsaniA آفلاین
      alireza ehsaniA آفلاین
      alireza ehsani

Milad Asgari سلام
      اولا ای جمله《جذب آب از روده افزایش پیدا میکنه》 یه جورایی درسته ولی نه کاملا! چون این قضیه که گفتین باعث میشه هیپوتالاموس تحریک بشه و فرد آب زیاد بنوشه. و در نتیجه آب بیشتری وارد بدن میشه.

بله.بازجذب رو تقریبا همیشه داریم و فقط در اثر اتفاقاتی مقدارش تغییر میکند.
      در این مورد هم چون خون غلیظ شده باز جذب افزایش پیدا میکنه

Milad AsgariM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • alireza ehsaniA alireza ehsani

Milad Asgari سلام
        اولا ای جمله《جذب آب از روده افزایش پیدا میکنه》 یه جورایی درسته ولی نه کاملا! چون این قضیه که گفتین باعث میشه هیپوتالاموس تحریک بشه و فرد آب زیاد بنوشه. و در نتیجه آب بیشتری وارد بدن میشه.

بله.بازجذب رو تقریبا همیشه داریم و فقط در اثر اتفاقاتی مقدارش تغییر میکند.
        در این مورد هم چون خون غلیظ شده باز جذب افزایش پیدا میکنه

Milad AsgariM آفلاین
        Milad AsgariM آفلاین
        Milad Asgari
        دانش آموزان آلاء

alireza ehsani ممنونم.
        ولی یه چیزی ذهن منو درگیر کرده اونم اینه که اگه تو دیابت ادرار فرد افزایش پیدا میکنه خب اونموقع چطوری میشه که بازجذب آب از کلیه فرد افزایش پیدا میکنه؟یه جورایی تناقض نیست؟!
        هم ادرار افزایش پیدا میکنه هم بازجذب افزایش پیدا میکنه (مثل این میمونه که به آدم بگن ادرار ، هم زیاد میره بیرون ، هم زیاد نمیره بیرون)😐

3

alireza ehsani ممنونم.
          ولی یه چیزی ذهن منو درگیر کرده اونم اینه که اگه تو دیابت ادرار فرد افزایش پیدا میکنه خب اونموقع چطوری میشه که بازجذب آب از کلیه فرد افزایش پیدا میکنه؟یه جورایی تناقض نیست؟!
          هم ادرار افزایش پیدا میکنه هم بازجذب افزایش پیدا میکنه (مثل این میمونه که به آدم بگن ادرار ، هم زیاد میره بیرون ، هم زیاد نمیره بیرون)😐

alireza ehsaniA آفلاین
          alireza ehsaniA آفلاین
          alireza ehsani

Milad Asgari
          بله درست میگین ولی این دو تا باهم نیستن که به نظرم باید دو تا حالت در نظر بگیریم:
          1- آب در دسترس این فرد نیست در نتیجه بازجذب آب در این فرد حتی نسبت به فردی سالم بیشتر است.( حالتی که کمتر رخ میدهد)
          2- حالتی که آب کافی در دسترس فرد هست و فرد حجم آب بالایی مینوشد در نتیجه با اینکه بازجذب آب هم داریم ولی اون حجم بالا آبی که نوشیده زورش میچربه! در نتیجه حجم ادرار بالاست!(حالت رایج تر !)

کلا اون افزایش و کاهش نسبی هست

Milad AsgariM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • alireza ehsaniA آفلاین
            alireza ehsaniA آفلاین
            alireza ehsani

نمیدونم خوب منظور رو رسوندم یا نه ولی اگه بازم متوجه نشدید یه عکس متن توی کتابم هست اگه خواستی بگو برات بفرستم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • alireza ehsaniA آفلاین
              alireza ehsaniA آفلاین
              alireza ehsani

نمیدونم خوب منظور رو رسوندم یا نه ولی اگه بازم متوجه نشدید یه عکس متن توی کتابم هست اگه خواستی بگو برات بفرستم

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • alireza ehsaniA alireza ehsani

Milad Asgari
                بله درست میگین ولی این دو تا باهم نیستن که به نظرم باید دو تا حالت در نظر بگیریم:
                1- آب در دسترس این فرد نیست در نتیجه بازجذب آب در این فرد حتی نسبت به فردی سالم بیشتر است.( حالتی که کمتر رخ میدهد)
                2- حالتی که آب کافی در دسترس فرد هست و فرد حجم آب بالایی مینوشد در نتیجه با اینکه بازجذب آب هم داریم ولی اون حجم بالا آبی که نوشیده زورش میچربه! در نتیجه حجم ادرار بالاست!(حالت رایج تر !)

کلا اون افزایش و کاهش نسبی هست

Milad AsgariM آفلاین
                Milad AsgariM آفلاین
                Milad Asgari
                دانش آموزان آلاء

alireza ehsani با همین حالت دوم قانع شدم،ممنون واقعا از وقتی که گذاشتین♥️🌹سپاس

3
                • Milad AsgariM Milad Asgari has marked this topic as solved on

alireza ehsani با همین حالت دوم قانع شدم،ممنون واقعا از وقتی که گذاشتین♥️🌹سپاس

alireza ehsaniA آفلاین
                  alireza ehsaniA آفلاین
                  alireza ehsani

Milad Asgari
                  خواهش میکنم . قابلی نداشت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • محمدطاها نویختم آفلاین
                    محمدطاها نویختم آفلاین
                    محمدطاها نویخت
                    دانش آموزان آلاء

سلام وقت بخیر ببخشید میشه بگین ک این جمله درسته یا نادرست؟
                    نمی‌توان گفت هر پیک شیمیایی کوتاه برد نوعی ناقل عصبی است
                    وجواب این سوال که میگه در انقباض ماهیچه اسکلتی بخش تیره چه تغییری می‌کند جواب چی میشه؟

غریبه ترین آشناغ Milad AsgariM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • محمدطاها نویختم آفلاین
                      محمدطاها نویختم آفلاین
                      محمدطاها نویخت
                      دانش آموزان آلاء
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمدطاها نویخت انجام شده

واینکه نوع خود تنظیمی تو عملکرد هورمون آلدوسترون مثبته یا منفی؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • محمدطاها نویختم محمدطاها نویخت

وجواب این سوال که میگه در انقباض ماهیچه اسکلتی بخش تیره چه تغییری می‌کند جواب چی میشه؟

غریبه ترین آشناغ آفلاین
                        غریبه ترین آشناغ آفلاین
                        غریبه ترین آشنا

محمدطاها نویخت
                        https://forum.alaatv.com/topic/42962/پرسيدن-سوال-و-یا-انتشار-مطالب-مفید-و-آموزشی-در-آلاخونه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • محمدطاها نویختم محمدطاها نویخت

Milad AsgariM آفلاین
                          Milad AsgariM آفلاین
                          Milad Asgari
                          دانش آموزان آلاء

محمدطاها نویخت سلام
                          مورد اول درسته چون در دستگاه گوارش پیک های شیمیایی کوتاه بردی هستند که ناقل نیستند...ناقل عصبی در کتاب درسی بعنوان پیک کوتاه برد توصیف شده.در جواب مورد دوم هم میهش اینطوری گفت که بخش تیره هیچ تغییری نمیکند و فقط از طول بخش سفید کاسته میشود.
                          آلدوسترون هم اگه اشتباه نکنم با خود تنظیمی منفی باید تنظیم بشه...باز شما از بقیه دوستان هم بپرسید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          پاسخ
                          • پاسخ به عنوان موضوع
                          وارد شوید تا پست بفرستید
                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                          • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                          • اولین پست