یه راهنمایی کوچولو
-
سلام سلام
اینو برا کسایی مینویسم که صبحا وقتی الارم رو قطع میکنن ، جای اینکه پاشن ، بازم مثل مرغ تا لنگ ظهر میکپن یا حتی 1 ساعت بعدش پا میشن. در هر حال اون لحظه نمیتونن پا شن
دیشب چون یکم حالم بود نتونستم برناممو تموم کنم ، واسه همین میخواستم امروز 6 پاشم تموم کنم برناممو
همیشه گوشی زنگ میخورد ولی قعطش میکردم میخوابیدم
دیروز داشتم با یکی از رفیقام حرف میزدم یه حرفی زد امروز خواستم تستش کنم
دفعه بعدی که گوشی زنگ خورد و بیدار شدین ، به محض بیدار شدین ، سیخ بشینین. . گفتنش اسونه. ولی اون لحظه هوشیاری به شدت پایینه و در نتیجه کاری سختیه. ولی وقتی پاشی دیگه حله. اون موقع هم هنوز یه تمایل زیادی برای خوابیدن هست ولی هوشیاری بیشتره
اگر دیدین بازم سخته ، از تخت پاشین یه چند قدم راه برن. دیگه حله بقیش
حداقل برای من که امروز جواب داد. خواستین دفعه بعدی تستش کنین
-
سلام سلام
اینو برا کسایی مینویسم که صبحا وقتی الارم رو قطع میکنن ، جای اینکه پاشن ، بازم مثل مرغ تا لنگ ظهر میکپن یا حتی 1 ساعت بعدش پا میشن. در هر حال اون لحظه نمیتونن پا شن
دیشب چون یکم حالم بود نتونستم برناممو تموم کنم ، واسه همین میخواستم امروز 6 پاشم تموم کنم برناممو
همیشه گوشی زنگ میخورد ولی قعطش میکردم میخوابیدم
دیروز داشتم با یکی از رفیقام حرف میزدم یه حرفی زد امروز خواستم تستش کنم
دفعه بعدی که گوشی زنگ خورد و بیدار شدین ، به محض بیدار شدین ، سیخ بشینین. . گفتنش اسونه. ولی اون لحظه هوشیاری به شدت پایینه و در نتیجه کاری سختیه. ولی وقتی پاشی دیگه حله. اون موقع هم هنوز یه تمایل زیادی برای خوابیدن هست ولی هوشیاری بیشتره
اگر دیدین بازم سخته ، از تخت پاشین یه چند قدم راه برن. دیگه حله بقیش
حداقل برای من که امروز جواب داد. خواستین دفعه بعدی تستش کنین
amirmohammad shakeri
گربه رو دیدیوقتی خوابش میاد گیجه...بهش میگن گربه گیجه یا به ترکی بهش میگیم گیژ پیشیح...من دقیقا وقتی آلارم گوشی فعال میشه مثل اونم...باید یکی داد بزنه سرم مثل گربه ترسیده سریع بیدار بشم برم اینور اونور بعد خوابم بپره
️
-
من اینطوری بودم البته هنوز هستم ولی الان نیم ساعت بعد آلارم بلند میشم ولی پارسال خاموش میکردم تا ظهر میخوابیدم