نفوذپذیری به یون ها
-
Mehrsa 14
ن میدونی ی طوری نبود فقط اون تست ی فیلتر گذاشته بود با بیان سلول های توانایی پیام
البته خوده تست و سوالت رو ندیدم ولی تست ها ممکنه همینجوری باشن فقط ی کد بدن ک همون منظور کد رو برای همون تست در نظر بگیری
راستی سوال خوبی بود ممنون ک بیانش کردی، چنتا نکته از زیست دهم برام مرور شد ک حواسم بهشون نبودآخه خودم ی چند روزی درگیر مرور و تست فصل عصبی یازدهمم، دیگه فکرم شده نورون و پتانسیل عمل و...
-
سلااام
یاخته های عصبی و گیرنده ها غشاشون نفوذپذیری داره به یون ها و در نهایت تولید پیام و...
ولی مگه بقیه سلولا یون ازشون عبور نمیکنه.
یه سوالی بود که نفوذپذیری به یونها رو فقط برای سلولای دارای توانایی تولید پیام در نظر گرفته بود
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاMehrsa 14
سلام
عزیزم خب جواب ک قطعا مشخص شده و فهمیدیم ک فقط این نورون ها نیستند ک نفوذپذیری دارن،
ولی من چند شب پیش همینجوری ک سوالت تو ذهنم بود به با توجه به خوده فصل عصبی و بدون نکته ترکیبی (مثلا جذب یون در روده بزرگ و...) به همین نتیجه رسیدم:
سیناپس دو حالت داره
ممکنه بین دو تا نورون باشه
و یا بین یک نورون و یاخته غیر عصبی (ماهیچه_غده) خب حالا همه ناقل های عصبی چکار میکنند؟! با تاثیر بر گیرنده پس سیناپسی باعث تغییر نفوذپذیری غشای اون به یونها میشن، پس اون یاخته پس سیناپسی قطعا یک نفوذپذیری نسبت به یونها داره ک حالا ناقل تونسته باعث تغییرش بشه، و یاخته پس سیناپسی هم در حالت دوم میتونه غیر عصبی باشه پس فقط یاخته های عصبی دارای نفوذپذیری نسبت به یونها نیستند.
این رو با توجه به تحلیل متن خوده فصل عصبی گفتم... چون ما نکته های ترکیبی بقیه فصل هارو در نظر گرفته بودیم گفتم بهتره این رو هم از خوده فصل عصبی بگم ک بهتر درک بشه برامون.
امیدوارم خوب منظورجوابم رو رسونده باشم
موفق باشی♡ -
Mehrsa 14
سلام
عزیزم خب جواب ک قطعا مشخص شده و فهمیدیم ک فقط این نورون ها نیستند ک نفوذپذیری دارن،
ولی من چند شب پیش همینجوری ک سوالت تو ذهنم بود به با توجه به خوده فصل عصبی و بدون نکته ترکیبی (مثلا جذب یون در روده بزرگ و...) به همین نتیجه رسیدم:
سیناپس دو حالت داره
ممکنه بین دو تا نورون باشه
و یا بین یک نورون و یاخته غیر عصبی (ماهیچه_غده) خب حالا همه ناقل های عصبی چکار میکنند؟! با تاثیر بر گیرنده پس سیناپسی باعث تغییر نفوذپذیری غشای اون به یونها میشن، پس اون یاخته پس سیناپسی قطعا یک نفوذپذیری نسبت به یونها داره ک حالا ناقل تونسته باعث تغییرش بشه، و یاخته پس سیناپسی هم در حالت دوم میتونه غیر عصبی باشه پس فقط یاخته های عصبی دارای نفوذپذیری نسبت به یونها نیستند.
این رو با توجه به تحلیل متن خوده فصل عصبی گفتم... چون ما نکته های ترکیبی بقیه فصل هارو در نظر گرفته بودیم گفتم بهتره این رو هم از خوده فصل عصبی بگم ک بهتر درک بشه برامون.
امیدوارم خوب منظورجوابم رو رسونده باشم
موفق باشی♡ -
سارا M 0
سلام عزیزم
خیلی ممنوننن لطف کردیییی
آره کاملا متوجه شدم
یعنی به نظرت جمله ایراد داره؟Mehrsa 14 در نفوذپذیری به یون ها گفته است:
سارا M 0
سلام عزیزم
خیلی ممنوننن لطف کردیییی
آره کاملا متوجه شدمخواهش میکنم
⚘
یعنی به نظرت جمله ایراد داره؟
اره قید فقط رو نباید بگیم چون درست نیست، ولی تو تست ها خودشون ممکنه ی فیلتری این چنینی ایجاد کنند ک مشکلی نیست.
-
Mehrsa 14 در نفوذپذیری به یون ها گفته است:
سارا M 0
سلام عزیزم
خیلی ممنوننن لطف کردیییی
آره کاملا متوجه شدمخواهش میکنم
⚘
یعنی به نظرت جمله ایراد داره؟
اره قید فقط رو نباید بگیم چون درست نیست، ولی تو تست ها خودشون ممکنه ی فیلتری این چنینی ایجاد کنند ک مشکلی نیست.
-
سارا M 0
آهاا خیلی ممنون عزیزم
حالا دم دستم اومد تستشم میذارم شاید اونجوری منظورش واضح تر شه -
سلااام
یاخته های عصبی و گیرنده ها غشاشون نفوذپذیری داره به یون ها و در نهایت تولید پیام و...
ولی مگه بقیه سلولا یون ازشون عبور نمیکنه.
یه سوالی بود که نفوذپذیری به یونها رو فقط برای سلولای دارای توانایی تولید پیام در نظر گرفته بود
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاmehranmirzaei
سلام استاد میرزایی وقتتون بخیر
ببخشید مزاحم شدم. این سوال یه مدت بود موند. ممنون میشم اگه شما میدونین بگین. تستشو پیدا نکردم متاسفانه.