واکنش خانواده به تراز
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من ازمون امروز 300 تا افت کردم و رسیدم به تراز 6500 ولی خانواده ام خیلی ناراحت شدن و همش غر میزنند به نظرتون چی کار کنم واقعا منم گاهی وقتا کم میارم ... خیلی وقتا خسته میشم ولی میگن تلاش نمیکنی
جوابشونو چی بدم ؟
-
@zahra-hamrang
اگه بتونی همه درسارو 50 تا 60 به بالا بزنی و زیست رو 70 به بالا تراز 6800 تا 7200 میگیری
-
@zahra-hamrang
اگه بتونی همه درسارو 50 تا 60 به بالا بزنی و زیست رو 70 به بالا تراز 6800 تا 7200 میگیری
zahra maleki ای خدا
مگه میشههه
مگه میشهههههه -
@zahra-hamrang شرط اینکه ازمونو خوب بزنی اینکه سرعت داشته باشی خیلی سریع راه حل سوال تو دهنت بیاد مثلا من فیزیک و شیمی امروزو که میزدم عین این سوالا رو قبلا حل کرده بودم ولی تو زیست فصل هورمون قدرت تحلیل نیاز داره که من براش از برادرم و از اقای دکتر خیر اندیش یادگرفتم قدرت تحلیلمو بالا ببرم الان 4 ماهه کار کردم و میشه گفت حدود 30 درصد به درصد زیستم اضافه شده
-
zahra maleki ای خدا
مگه میشههه
مگه میشهههههه@zahra-hamrang اره تراز امروزت چند شد؟
-
@zahra-hamrang غررر میزنن 2 ساعته رومخمن
-
@zahra-hamrang اره تراز امروزت چند شد؟
zahra maleki
۵۴۰۰:/ -
@zahra-hamrang غررر میزنن 2 ساعته رومخمن
zahra maleki با این حال بدون از خیلیا جلو تری
-
zahra maleki با این حال بدون از خیلیا جلو تری
@zahra-hamrang اره ولی خب اینقدر غررررررررر نیاز نیست
منم خستممم
-
@zahra-hamrang شرط اینکه ازمونو خوب بزنی اینکه سرعت داشته باشی خیلی سریع راه حل سوال تو دهنت بیاد مثلا من فیزیک و شیمی امروزو که میزدم عین این سوالا رو قبلا حل کرده بودم ولی تو زیست فصل هورمون قدرت تحلیل نیاز داره که من براش از برادرم و از اقای دکتر خیر اندیش یادگرفتم قدرت تحلیلمو بالا ببرم الان 4 ماهه کار کردم و میشه گفت حدود 30 درصد به درصد زیستم اضافه شده
zahra maleki از هفته اول هر روز زیست میخوندم
هررررر روز
ولی اونم بد زدم -
zahra maleki
۵۴۰۰:/@zahra-hamrang خوبه که نگران نباش دوست داداشم یا تراز 5300 پزشکی اورد رتبه 513
-
zahra maleki از هفته اول هر روز زیست میخوندم
هررررر روز
ولی اونم بد زدم@zahra-hamrang تحلیل کن و نکات رو بنویس
-
@zahra-hamrang خوبه که نگران نباش دوست داداشم یا تراز 5300 پزشکی اورد رتبه 513
zahra maleki نه خوب نیس
اصلا خوب نیس
آزمون اولم رو ۶۱۰۰ زدم
الان واقعا نمیدونم چطوری شد اونطوری شد؟ -
@zahra-hamrang تحلیل کن و نکات رو بنویس
zahra maleki آره این کارو نمیکردم
ولی واسه این آزمون پایه رو کلا تحلیل کردم -
zahra maleki نه خوب نیس
اصلا خوب نیس
آزمون اولم رو ۶۱۰۰ زدم
الان واقعا نمیدونم چطوری شد اونطوری شد؟@zahra-hamrang راه ابریشم میبینی؟
-
@zahra-hamrang راه ابریشم میبینی؟
zahra maleki اوهوم
-
zahra maleki آره این کارو نمیکردم
ولی واسه این آزمون پایه رو کلا تحلیل کردم@zahra-hamrang ازمون مشابه پارسال رو حل میکنی؟
-
@zahra-hamrang ازمون مشابه پارسال رو حل میکنی؟
zahra maleki آره بابا
قهرمان پیوستگی بود چی بود اونجا هم نوشته بود اسممو -
zahra maleki اوهوم
@zahra-hamrang خیلی ببخشید ولی راه ابریشم فقط تست هاش خوبه اگه بخوای فیلم ببینی نابود میشی اصلا زیست درسنامه رو بخون فیلم ببینی دیگه وقت تست نداری و تا تست نزنی هیچی