واکنش خانواده به تراز
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to zahra maleki on ۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki ممنونم ازت
حتما -
@zahra-hamrang من مدرسه ندارم در طول روزم کار ندارم فقط جمعه ها و رفع اشکال میام انجمن از گوشی و تلویزیونم استفاده نمیکنم و اهنگم گوش نمیدم بیرونم نمیرم به جز جمعه کلا جمعه ها ازادیه ولی نه همش
-
@zahra-hamrang خواهش میکنم
-
من که میگم بیایید خودتون تست بزنید ببینم رتبه تون چند میشه
-
zahra malekireplied to Ali Taghi on ۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط zahra maleki انجام شده
Ali Taghi اهان
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to zahra maleki on ۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki منم زیاد اهل گشت و گزار نیستم
فقط کلاس میرم
گوشی هم که فقط درس -
Ali Taghi من میشم امسال بین 10 تا 15 منطقه 2 نشدم بیاید منو بزنید
-
@zahra-hamrang عالیییییییی
-
Ali Taghi دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki نه بابا خواهش میکنم
حالا فدای سرتون ولی دست از تلاش برندارید . به قولی سست نشید . البته شما بهتر از من میدونید -
Ali Taghi من واقعا گفتم میشم بین 10 تا 15 واقعا خوندم و شوخی هم ندارم بینهایت هم تلاش کردم میکنم و خواهم کرد تیر 1401 بهترین روز برام رقم میخوره و با توجه به پیشرفتم مطمینم قبول میشم
-
Ali Taghi دانش آموزان آلاءreplied to zahra maleki on ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra maleki انشاالله صددرصد همین طوره
-
zahra maleki
۴ ساعت زیست بقیه درسا رو چقدر میخونید؟ -
zahra maleki سلام.
گفتید از استاد خیراندیش استفاده میکنید.
چرا از استاد موقاری استفاده نمیکنی؟
و اینکه
ابریشم داری؟ -
بهار O_o ابریشم داری.
ولی چرا از استاد موقاری استفاده نمیکنی؟چه درساییو ابریشم داری؟
همه رو طبق بودجه بندی قلمچی پیش رفتی؟ -
zahra maleki
شما که ماشاالله عالی بودی خانواده الکی سخت میگیرن پیش میاد بالاخره
به نظرتون با تست زیاد میشه به این ترازی که شما هستین رسید؟
تویه بازه مطالعه چقدرشو تست میزنین؟ چه قدرشو میخونین؟
من وقتی سوالارو میبینم راه حلش به ذهنم نمیاد. اما جوابو که میبینم میگم این که آسون بود بلد بودم.. -
اسما نادری به راحتی هر کسی بسته به قدرتش درس میخونه من میخونم از صبح تا وقتی که جنازه شم بخوابم
-
بهار O_o همه راه ابریشم رو دارم و پارسال نتیجه ای که میخواستم رو نگرفتم تصمیم گرفتم منابعمو بیشتر کنم ولی امسال از تست های فیزیک استفاده میکنم اقای موقاری عاالی هستن ولی به نظرم تست هاشون بیشتر به درد میخوره تا درسنامه
-
بهار O_o من از تابستون خوندم بهار با مشاوره ای پیش میرم که برادرم پیششون میرفت و قبول شد وبا بودجه قلم چی
-
بهار O_o من از هیچ درسی از راه ابریشم استفاده نمیکنم
-
Mehrsa 14 با یادگیری صحیح و مو به مو متن کتاب سپس تست مینونید افزایش تراز داشته باشین و مدیریت ازمون که مراحل مختلفی داره و پیشنهاد میکنم از مشاورتون بپرسین چون قضیه مفصلیه
41/101