ادمین آلا
-
لطفاً اگه ادمین هستید بگید، یا اگه میشناسید معرفی کنین، نیاز فوری دارم
-
Hhh Hh معلومه ادمین های آلاخونه
چون ادمین های اینستا باز من را پاس میدن به ادمین های آلا خونه -
monirs
@M-an
سلام
دوتا از ادمین هارو تگ کردم براتون -
monirs
@M-an
سلام
دوتا از ادمین هارو تگ کردم براتونatena abolhasani خیلی ممنونم
فقط اینکه آیا شب ها هم پاسخگویی دارن؟ -
atena abolhasani خیلی ممنونم
فقط اینکه آیا شب ها هم پاسخگویی دارن؟حسین مهدوی خواهش میکنم
نمیدونم هرموقع که آنلاین باشن جواب میدن
ولی فکر میکنم که ادمین اول که تگ کردم زودتر جواب بدن -
Hhh Hh معلومه ادمین های آلاخونه
چون ادمین های اینستا باز من را پاس میدن به ادمین های آلا خونه -
@m-an سلام علیکم خوبین، من دوازدهم ریاضی هستم و میخوام تازه راه ابریشم را تهیه کنم، با توجه به زمان کم یکی از سوال هام اینه که آیا با چاپار و... میتونم خودم را به بچها برسونم و آیا این کار عاقلانس؟
-
@m-an سلام علیکم خوبین، من دوازدهم ریاضی هستم و میخوام تازه راه ابریشم را تهیه کنم، با توجه به زمان کم یکی از سوال هام اینه که آیا با چاپار و... میتونم خودم را به بچها برسونم و آیا این کار عاقلانس؟
حسین مهدوی
سلام ممنون
چاپارها به همین منظور ضبط میشن که بتونید فرسنگ هایی که از برنامه عقب هستین رو در زمان کمتری ببینید
شما به نسبت زمانی که دارین می تونید از راه ابریشم استفاده کنید، پارسال هم دانش آموزانی بودن که بعد از نیمسال دوم تهیه کردن و رتبه خوبی هم کسب کردن، بستگی به خودتون داره -
حسین مهدوی
سلام ممنون
چاپارها به همین منظور ضبط میشن که بتونید فرسنگ هایی که از برنامه عقب هستین رو در زمان کمتری ببینید
شما به نسبت زمانی که دارین می تونید از راه ابریشم استفاده کنید، پارسال هم دانش آموزانی بودن که بعد از نیمسال دوم تهیه کردن و رتبه خوبی هم کسب کردن، بستگی به خودتون داره@m-an خیلی ممنون فقط اینکه انگار یه طرحی گذاشته بود آلا برای زمستون که اگه راه ابریشم را خریدی, جزوات بصورت رایگان در میاد؟، و نکته دوم اینکه آیا راه ابریشم پشتیبان هم داره؟
-
@m-an خیلی ممنون فقط اینکه انگار یه طرحی گذاشته بود آلا برای زمستون که اگه راه ابریشم را خریدی, جزوات بصورت رایگان در میاد؟، و نکته دوم اینکه آیا راه ابریشم پشتیبان هم داره؟