آیا بدون آنها امکان پذیر هست؟
-
سلام بچه ها ،امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال ازتون داشتم
من تو مدرسه غیردولتی درس میخونم و معلم ریاضیمون خوب هستش و من به عنوان مکمل اون فیلم های نکته و تست استاد لکستانی رو میبینم چون دهمیم زیاد وقت نمیشه معلم به اندازه استاد لکستانی تست کار کنه
ولی بعضی مواقع میبینم که فقط نمیدونم میتونم اسم استاد رو بگم یا نه ولی همون استادی که همه ازش تعریف میکنند و کلاس آنلاین میذاره بعد من امکان خرید کلاس ها اون رو ندارم و فکر میکنم ایا این موارد که معلمم یاد میده با مکمل های الا ایا یعنی با اطلاعات استادی که اونجا یاد میده برابر شه و اگر میشه
پس به نظر شما چرا یک جماعت بزرگی گیر دادن به اون استاد و یعنی ما که کلاس های اون استاد رو نمیبینیم یعنی نمیتونیم خوب کار کنیمممنون میشم جواب بدین
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
monirs -
یه سوال ازتون داشتم
من تو مدرسه غیردولتی درس میخونم و معلم ریاضیمون خوب هستش و من به عنوان مکمل اون فیلم های نکته و تست استاد لکستانی رو میبینم چون دهمیم زیاد وقت نمیشه معلم به اندازه استاد لکستانی تست کار کنه
ولی بعضی مواقع میبینم که فقط نمیدونم میتونم اسم استاد رو بگم یا نه ولی همون استادی که همه ازش تعریف میکنند و کلاس آنلاین میذاره بعد من امکان خرید کلاس ها اون رو ندارم و فکر میکنم ایا این موارد که معلمم یاد میده با مکمل های الا ایا یعنی با اطلاعات استادی که اونجا یاد میده برابر شه و اگر میشه
پس به نظر شما چرا یک جماعت بزرگی گیر دادن به اون استاد و یعنی ما که کلاس های اون استاد رو نمیبینیم یعنی نمیتونیم خوب کار کنیمممنون میشم جواب بدین
monirs@farzam-yousefi سلام عزیز ، به نظرم فرقی نداره، چون یکی از دوستان من تدریس اریان حیدری رو میدید ، فک کنم از یازدهم ولی خب کنکور ۱۴۰۰ رتبهش ۹۰۰ منطقه سه شد
-
یه سوال ازتون داشتم
monirs@farzam-yousefi سلام
این چه حرفیه میزنین
بودن کسایی ک تو جنگل زندگی میکردن حتی قلم چیم نمیدادن فقط 4 تای سنجش دادن ولی رتبه سه رقمی اوردن خیلی از این ادما میشناسم
این چیزا فقط راهتون اسون میکنه ولی همه چییی بستگی ب خودتون و تلاشتون داره
ریاضی یعنی تست سعی کنین باهاش دوست شین اینجوری اینقدر درس شیرینیه که از خوندنش لذت میبرین حسی ک بعد حل کردنش بهتون دست میده خیلی لذت بخشه
فقط و فقط تست بزنین جوری ک رفتین سر جلسه امتحان سریع راه حلش بیاد جلوچشماتون
موفق باشین