سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401
-
اگه سهمیه ای بود که الان سالی ۶۰۰ هزار نفر فقط داوطلب تجربی حافظ قرآن میشدن
hamed bagheri 0
خداییش خیلی سخته خیییلی
چون تا قبل سال ۹۹ این سهمیه بود و حافظان کل قران بدون کنکور میتونستن هردانشگاهی میخوان برن
ولی خب باید حتما برن اداره ارشاد امتحان بدن
و یک حافظ کل باید روزی ۳ جزء قران و یک جزء ده درس داشته باشه که سرجمع میشه ۴ جزء که میشه روزی ۳ ساعت و درهفته میشه ۲۱ ساعت و امتحانات اداره ارشاد خیییلی سخته خیییلی
پس به همین سادگی هم نیست -
monirs
بله
ممنون میشم اگر این پست من رو پاک نکنید
میخواستم بگم که ماهم این بی عدالتی رو قبول داریم میدونیم که ادمه دورو شدن اعم از مسلمون و غیر مسلمون شیعه و غیر شیعه نمیشه به ادما مثل گذشته راحت اعتماد کرد هرکس به فکر خودشه هست همه اینا هست ولی اخرش به این میرسیم که اگر ما از صبح تا غروب اینجا بشینیم بحث کنیم چی میشه؟ درحالی که همون قبول داریم این بی عدالتیارو حتی خیلیامون اصلا انگیزه مون رو از دست دادیم میگیم که خدمت کنیم برای کی؟ خدمت کنیم واسه چی؟ برای چی تو این کشور بمونیم؟ بریم اونور دنیا عشق و حال قدر مارو میدونن
ولی مثلا همین آلا ببینید چقدررر بین ما بچه ها محبوب شده چونکه یک گام بزرگ برداشته در راستای عدالت اموزشی ؛ ما حرف میزنیم از بی عدالتی ولی اخرش مهم عمل ماست اینکه مثلا میریم صف نونوایی اگر نونوا اشناست نگیم فلانی دوتا نون به من بده درحالی که ۱۰ نفرجلوی ما ایستادن
من هم قبول دارم حرفهارو ولی همیشه استثناء هست همیشه تو هر قشری خوب و بد هست قضاوت فقط کار خداست ما وقتی تونستیم خودمون رو اصلاح کنیم یک کار بزرگ کردیم وقتی تونستیم خودمون هم عدالت رو رعایت کنیم یه کار بزرگ کردیم من همیشه واقعا اینو ازته قلب مطکم افتخار میکنم به آلا اینکه میتونست مثل خییلی از موسسه های دیگه پول بگیره برای خدماتش ولی یک گام خیلی بزرگ برداشت برای عدالت اموزشی و اگر فیلمهای سالهای اول رو تو آلا ببینیم مشخصه که از کم شروع کردن ولی ناامید نشدن چون یک هدف بزرگ داشتنمن هر چی اینجا بنویسم پاک میشه
-
Ggsgsx Gdhxx خب مسئله اینه که تاثیر سهمیه بیش از کتاب زیسته
-
hamed bagheri 0
خداییش خیلی سخته خیییلی
چون تا قبل سال ۹۹ این سهمیه بود و حافظان کل قران بدون کنکور میتونستن هردانشگاهی میخوان برن
و یک حافظ کل باید روزی ۳ جزء قران و یک جزء ده درس داشته باشه که سرجمع میشه ۴ جزء که میشه روزی ۳ ساعت و درهفته میشه ۲۱ ساعت و امتحانات اداره ارشاد خیییلی سخته خیییلی
پس به همین سادگی هم نیستGharibe Ashna در سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401 گفته است:
hamed bagheri 0
خداییش خیلی سخته خیییلی
پس به همین سادگی هم نیستمن بقیه رو نمیدونم / وای اگه سهمیه ای بود خودم ۳ ماهه حفظ میکردم
-
Gharibe Ashna در سهمیه حافظان قرآن کریم در کنکور 1401 گفته است:
hamed bagheri 0
خداییش خیلی سخته خیییلی
پس به همین سادگی هم نیستمن بقیه رو نمیدونم / وای اگه سهمیه ای بود خودم ۳ ماهه حفظ میکردم
hamed bagheri 0
اونایی که دارن حفظ میکنن بریدن برادر جان
طرف تا ۵ جزء حفظ کرده بریده اونم سال ۹۷
طرف تا ۱۵ جزء حفظ کرده بریده این سال ۹۵
دقیقا همون موقع که سهمیه حفظ قرآن تو کنکور موثر بود ۳ ماهه حفظ قرآن یعنی شما باید روزی ۷ صفحه قران حفظ کنی بعدشم ازمون اداره ارشاد خیلی سخته خیلیاااا حافظ کل بودن میخواستن واسه کنکور برن امتحان بدن قبول نشدن
اصلا کار راحتی نیست یعنی گاهی به یه جایی میرسی که میبری ولی به خاطر خدا شروع میکنی به حفظ -
دوستان اسپم نفرستید تو تاپیک!
-
hamed bagheri 0
خداییش خیلی سخته خیییلی
پس به همین سادگی هم نیستGharibe Ashna
سلام
قانونش اینجوریه که حافظان قرآن آزمون اداره ارشاد رو میدن که دو مرحله کتبی و شفاهی داره
بعد اگه قبول شدن مدرک حفظ درجه سه به اونها داده میشه و میتونن توی کنکور ارشد علوم معارف شرکت کنن بعدش متناسب با علاقه ای که دارن از بین رشته های علوم معارف ادامه تحصیل بدن
انگار کسی که حافظ قرآنه بعد از قبولی در آزمون ارشاد لیسانس علوم معارف رو دریافت میکنه
ولی اینکه هر دانشگاهی بخواد بره بستگی به رتبه ای داره که توی آزمون ارشد کسب میکنه -
Gharibe Ashna
سلام
قانونش اینجوریه که حافظان قرآن آزمون اداره ارشاد رو میدن که دو مرحله کتبی و شفاهی داره
بعد اگه قبول شدن مدرک حفظ درجه سه به اونها داده میشه و میتونن توی کنکور ارشد علوم معارف شرکت کنن بعدش متناسب با علاقه ای که دارن از بین رشته های علوم معارف ادامه تحصیل بدن
انگار کسی که حافظ قرآنه بعد از قبولی در آزمون ارشاد لیسانس علوم معارف رو دریافت میکنه
ولی اینکه هر دانشگاهی بخواد بره بستگی به رتبه ای داره که توی آزمون ارشد کسب میکنه -
Gharibe Ashna
سلام
ولی اینکه هر دانشگاهی بخواد بره بستگی به رتبه ای داره که توی آزمون ارشد کسب میکنهاین پست پاک شده! -
M maryam111 این موضوع را در قفل کرد
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد